Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در برخی از مواقع، کودک به دلایل مختلف از خوردن شیر مادر امتناع می‌کند. ایجاد آرامش، توجه به زمان‌های طلایی برای شیردهی و حذف عوامل مزاحم می‌تواند باعث رفع این مشکل شود.

شیر مادر موهبتی الهی است که می‌تواند از تولد تا پایان زندگی ضامن رشد و تندرستی فرزند باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مواد موجود در شیر مادر باعث افزایش سطح ایمنی بدن کودک شده و غذایی منحصر به‌فرد و کامل برای رفع نیاز‌های تغذیه‌ای کودک به حساب می‌آیند.

شیر دادن مادر به کودک علاوه بر اینکه باعث رشد کودک و پیشگیری از بیماری‌های مزمنی مانند دیابت و چاقی می‌شود، سبب تقویت ارتباط عاطفی مادر و کودک شده و رشد ذهنی و روانی کودک را نیز تضمین می‌کند؛ از طرف دیگر در مادرانی که فرزندشان را با شیر خود تغذیه می‌کنند احتمال بروز بیماری‌هایی نظیر چاقی، سرطان پستان و تخمدان، بیماری‌های قلبی عروقی، پوکی استخوان و افسردگی بعد از زایمان کاهش می‌یابد.

در برخی از مواقع، کودک به دلایل مختلف از خوردن شیر مادر امتناع می‌کند؛ این اتفاق که آن را "اعتصاب نوزاد در شیر خوردن" می‌نامند، ممکن است چندین وعده یا حتی چند روز طول بکشد؛ در این مطلب به علل اعتصاب در شیر خوردن و راهکار‌های حل این مشکل خواهیم پرداخت.

چراکودکم شیرنمی‌خورد؟

بعضی اوقات علت آن به آسانی مشخص می‌شود؛ از عمده‌ترین عللی که باعث امتناع کودک از شیر خوردن می‌شود می‌توان به تب، عفونت گوش، گرفتگی بینی (سرماخوردگی)، یبوست و اسهال اشاره کرد.

اگر کودک بیشتر از ۶ ماه دارد ممکن است در حال دندان درآوردن باشد و به دلیل حساس شدن لثه‌هایش، مکیدن شیر مادر برایش دردناک شود؛ گاهی علت آن قاعدگی مادر است؛ در دوران قاعدگی به دلیل تغییرات هورمونی ممکن است مزه شیر مادر تغییر کند و کودک از شیر خوردن امتناع کند!

همچنین استفاده مادر از مواد معطر ممکن است عامل آن باشد؛ مادر باید در زمان شیردهی به نوزاد از استفاده کردن هرگونه عطر و اسپری و صابون‌هایی که رایحه دارند، خودداری کند، زیرا نوزاد به بوی بدن مادر عادت می‌کند و هر تغییری می‌تواند او را آشفته کند.

اصل اول: ایجاد آرامش

یکی از اصول اساسی در مواجهه با چنین مشکلاتی، داشتن صبر و حوصله تا زمان حل مشکل است؛ کودک خود را با آرامش در آغوش بگیرید، برای او لالایی بخوانید، او را به زور وادار به شیر خوردن نکنید و سینه خود را در اختیار او بگذارید تا هر وقت که احساس گرسنگی کرد به شیر خوردن مشغول شود؛ باقی مانده شیر خود را با پمپ یا دست بدوشید تا تولید شیر در بدن شما استمرار داشته باشد.

اصل دوم: توجه به زمان‌های طلایی برای شیردهی

شیر دوشیده شده را با قاشق چای‌خوری، قطره‌چکان یا فنجان (بسته به سن کودک) به شیرخوار بدهید؛ به نشانه‌های زودرس گرسنگی در شیرخوار خود توجه کرده و سینه خود را در آن زمان‌ها در اختیار او قرار دهید؛ بسیاری از نوزادانی که در حین بیداری، سینه را پس می‌زنند، وقتی خواب‌آلود هستند آن را می‌پذیرند بنابراین سعی کنید زمانی که کودک شما خواب‌آلود است، شیردهی را شروع کنید.

اصل سوم: حذف عوامل مزاحم

وضعیت و روش شیردهی خود را چند بار تغییر دهید؛ کودک شما ممکن است در یک وضعیت راحت‌تر از دیگری باشد و کم‌کم شروع به شیر خوردن کند؛ سروصدای مزاحم و عوامل بر هم‌زننده تمرکز را هنگام شیر دادن محدود کنید؛
اعتصاب نوزاد در شیر خوردن به ندرت باعث از شیر گرفتن کودک می‌شود؛ بنابراین با مهربانی زیاد و با صرف وقت، شیرخوار، مجدداً سینه را خواهد گرفت.

منبع : تسنیم

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت دانستنی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۶۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جام جهانی از داوری ایران گرفته شد

به گزارش "ورزش سه"، داوری ایران بعد از مهاجرت علیرضا فغانی به استرالیا نتوانسته یک داور در آن سطح قضاوت داشته باشد. حال باتوجه به اینکه عملکرد داوران ایران در بازی‌های بین المللی چندان خوب نبود و از طرف دیگر اسامی داورانی که هر سال در لیست الیت قرار می‌گیرند تغییر آن چنانی نمی‌کند، ایران به احتمال بسیار قوی در جام جهانی بعدی نماینده نخواهد داشت‌.

خداداد افشاریان، رئیس کمیته داوران در مورد عملکرد موعود بنیادی‌فر در فینال جام ملتهای زیر ۲۳سال گفت: من ندیدم چون پشت فرمان بودم ولی از بچه‌ها پرسیدم. برای جامعه داوری ما افتخاری است. بدون شک کسی که آنجا بوده در یک پروسه یک ماهه انقدر خوب قضاوت کرده که این فینال به او رسیده است. موعود بنیادی‌فر که نفر اول داوری کشور است از پس این بازی برآمده است.

او در مورد عدم حضور داوران ایرانی در جام جهانی گفت: بله این اتفاق افتاده و داوری در جام جهانی نخواهیم داشت. این چیزی است که از رفتار حقوقی و اداری فیفا معلوم است که فعلا در جام جهانی داور نداریم. آقای فغانی آنجاست و هم نماینده ماست و هم استرالیا و امیدوارم خوش بدرخشد.

او در مورد دلایل این اتفاق اضافه کرد: دلایل زیادی برای این موضوع وجود دارد. آقای فغانی سالها داور ما بود و سایه‌اش بر روی داوران ما وجود داشته و نتوانستیم داوری را در سطح قضاوت در جام جهانی داشته باشیم. می‌تواتستیم رفتارهای حرفه‌ای‌تری در این موضوع داشته باشیم. امیدوارم اتفاقات خوبی در آینده بیفتد.

دیگر خبرها

  • جام جهانی از داوری ایران گرفته شد
  • راهکار استرالیایی‌ها برای جلوگیری از دزدی در فروشگاه‌ها + فیلم
  • آنروا: روزانه ۳۷ کودک در غزه مادر خود را از دست می‌دهند
  • اجرای بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی آغاز شد
  • آغاز بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی/ کلنگی که در نهایت بر زمین خورد
  • پشت پرده تصمیم رئیس جمهور چین برای ملاقات با وزیر خارجه آمریکا / توسعه و تقویت اقتصادی، راهکار چین برای مقابله با تحریکات آمریکا / چین بر جذب سرمایه گذاری خصوصی از آمریکا متمرکز است
  • چرا برخی مادران باردار مُهر می‌خورند؟
  • کودک از چه سنی می‌تواند ماست بخورد؟
  • حسن روحانی دلایل رد صلاحیت خود را اعلام کرد
  • حسن روحانی دلایل ردصلاحیتش را اعلام کرد