Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@08:42:51 GMT

کاهش شدید رشد اقتصادی ژاپن

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۵۶۶۵۳

کاهش شدید رشد اقتصادی ژاپن

رشد اقتصادی ژاپن در سه ماهه سوم سال به تنها ۰.۲ درصد رسید.

به گزارش ایسنا به نقل از اسوشیتد پرس، داده‌های منتشره توسط دولت ژاپن نشان می‌دهد که رشد اقتصادی این کشور در سه ماهه منتهی به سپتامبر به تنها ۰.۲ درصد رسیده است که یکی از ضعیف‌ترین سطوح رشد ثبت شده دو سال اخیر، سومین اقتصاد بزرگ جهان و ۰.۱ درصد کمتر از نرخ قبلی پیش‌بینی شده توسط کارشناسان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند که اقتصاد ژاپن چهارمین رشد فصلی مثبت را جشن می‌گیرد اما دولت مجبور شده تا برای مثبت باقی نگه داشتن رشد، میزان مخارج خود را ۲.۴ درصد افزایش دهد تا بدین ترتیب مخارج دولتی جای مخارج مصرف کننده را به عنوان محرک اصلی رشد بگیرد.

از سوی دیگر صادرات ژاپن در ماه گذشته تحت تاثیری جنگ تجاری بین آمریکا و چین، کاهش تقاضا برای محصولات ژاپنی در بازارهای اصلی جنوب شرق آسیا نظیر هنگ کنگ و سنگاپور و جنگ تجاری بین ژاپن و کره جنوبی، به کمترین سطح امسال خود رسیده است تا رشد اقتصادی صادرات‌محور ژاپن بیش از پیش تضعیف شود.

از سوی دیگر انتظار می‌رود طرح افزایش مالیات بر ارزش افزوده ژاپن از هشت درصد فعلی به ۱۰ درصد، باعث کاهش بیش از پیش رشد اقتصادی این کشور تا پایان سال جاری میلادی شود. به گفته اقتصاددانان احتمال ورود اقتصاد ژاپن به رکود بسیار بعید خواهد بود. استفان اینس- کارشناس موسسه " اکسفورد اکونومیکس"- گفت: احتمالا نرخ رشد در سه ماهه پایانی امسال کاهش خواهد یافت اما رسیدن به نرخ صفر یا منفی بعید است مگر اتفاق خاصی بیافتد.

ژاپن در سال‌آینده میزبان مسابقات المپیک خواهد بود و انتظار می‌رود این مساله دست کم به شکل موقت به تقویت رشد اقتصادی این کشور کمک کند. نائویا اوشیکوبو- تحلیل‌گر موسسه " میتوسئیی تراست منیجمنت"- گفت: انتظار داریم در سال آینده میزان سرمایه‌گذاری‌های خارجی به شکل چشمگیری افزایش پیدا کند. بهتر است دولت برای تقویت رشد بیش از تمرکز بر روی منابع مالی، فکری به حال کمبود نیروی کار کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ژاپن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۶۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، راشاتودی در گزارشی نوشت: صندوق بین المللی پول مستقر در واشنگتن انتظار دارد سهم فرانسه از تولید ناخالص داخلی جهانی بر حسب برابری قدرت خرید (PPP) در سال ۲۰۲۹ به ۱.۹۸ درصد کاهش یابد، در حالی که تحلیلگران صندوق بین المللی پول در سال گذشته این رقم را معادل ۲.۲ درصد ثبت کرده بودند.

آخرین پیش بینی‌های صندوق نشان می‌دهد که کسری بودجه فرانسه تا سال ۲۰۲۹ بالای ۴ درصد باقی خواهد ماند و انتظار می‌رود بدهی عمومی ۱۱۵ درصد بیشتر از تولید ناخالص داخلی (GDP) شود. کمیسیون اروپا قبلاً در واکنش به برنامه بودجه سال ۲۰۲۴ فرانسه، تضاد بالقوه با قوانین مالی اتحادیه اروپا را گوشزد و تأکید کرد که چشم انداز فعلی، خطر تعدیل رتبه فرانسه توسط آژانس‌های رتبه بندی جهانی را به همراه دارد.

بر اساس این پایگاه داده که در اوایل ماه جاری میلادی به‌روزرسانی شد، انگلیس که انتظار می‌رود سهم آن از تولید ناخالص داخلی جهانی در سال ۲۰۲۹ معادل ۲.۲ درصد بر اساس PPP باشد، دهمین اقتصاد بزرگ جهان خواهد شد. در همین حال، پیش بینی می‌شود که ترکیه جایگاه نهم را به خود اختصاص دهد، زیرا سهم این کشور در پنج سال آینده به ۲.۰۹ ٪ خواهد رسید.

پیش بینی می‌شود که در راس ۵ کشور برتر در اقتصاد جهانی، چین خواهند بود که تا سال ۲۰۲۹ معادل ۱۹.۴۸ درصد از تولید ناخالص داخلی جهان را به خود اختصاص خواهد داد، همچنین ایالات متحده (۱۴.۷۲ درصد)، هند (۹.۲۳ درصد)، ژاپن (۳.۲۱ درصد) و اندونزی (۲.۷۹ درصد) در رتبه‌های بعدی خواهند بود. شایان ذکر است که آلمان (۲.۷۷%)، روسیه (۲.۷۱%) و برزیل (۲.۱۹%) نیز در لیست ده کشور برتر از لحاظ اقتصادی قرار دارند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نگاهی به تغییرات جدید در جامعه ژاپن با محوریت خانواده‌های ژاپنی
  • ین ژاپن بالا رفت
  • ۹ میلیون خانه خالی در ژاپن! / گاردین: تا یک دهه آینده ۳۰ درصد خانه‌ها در ژاپن خالی خواهند بود
  • روزهای خنک و بارانی در انتظار مازندرانی‌ها
  • سقوط بزرگ فروش چین در انتظار اپل
  • خطر از بزرگترین اقتصاد اروپا گذشت
  • هوای تهران در تعطیلات پایان هفته | هشدار برای آبگرفتگی تهران صادر شد
  • مانور عجیب روی کاهش نقدینگی
  • فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد
  • نرخ بیکاری ژاپن منحرف شد