Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین – فاطمه اکبرخانی؛ از آنجا که اغلب ارتباط صاحبان صنایع با شرکای خارجی و حتی داخلی در بستر اینترنت و با استفاده از پیام‌رسان‌های اجتماعی و‌ ایمیل انجام می‌شود، در یک هفته اخیر با عدم دسترسی به اینترنت با مشکلات بسیاری روبه رو شده‌اند؛ صنعت قطعه نیز طی این مدت با معضلات متعددی از جمله عدم توانایی در دریافت و ارسال قطعه و نیز اختلال در نقل‌و انتقالات حواله‌های بانکی توسط صرافی‌ها مواجه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا امیرحسین جلالی به عنوان یکی از فعالان صنعت قطعه به تاثیر قطع شدن اینترنت بر اعتماد شرکای خارجی اشاره کرد و گفت: تمام تامین‌کننده‌های خارجی از طریق شبکه‌های اجتماعی با ما ارتباط دارند و در پی عدم دسترسی به اینترنت و شرایط موجود در کشور، احتمال اینکه فروش اعتباری‌ را به خاطر بی‌اعتمادی قطع کنند وجود دارد.

او تصریح کرد: در حال حاضر ما از طریق تماس تلفنی با آن‌ها در ارتباط هستیم و اگرچه این وضعیت ادامه‌دار نیست، اما همین وقفه کوتاه‌مدت نیز برای ما زیان‌بار خواهد بود.

جلالی همچنین درباره علت توقف خطوط تولید برخی قطعه‌سازان توضیح داد: سایت گمرک نیز در چند روز گذشته دچار اختلال شده بود و ما قادر به اعلام اظهارنامه دریافتی و ارسالی بار خود نبودیم؛ به همین خاطر برخی قطعه‌سازان باکمی تاخیر قطعه خود را دریافت کردند ولی مشکل جدی در این زمینه پیش نیامد.

سعید صبوری قطعه‌ساز دیگری است که از قطع شدن اینترنت دچار مشکل شده؛ وی در این خصوص اظهار کرد: از آنجا که تمام مراحل خرید و فروش داخلی و خاجی، اطلاع از موجودی انبارها و ارسال حواله‌های ارزی ما تحت شبکه اینترنت انجام می‌شود، طی این هفته با عدم دسترسی به اینترنت صنعت قطعه کاملا فلج شده بود و قطعه‌سازان بسیاری در پی این اقدام دچار ضرر و زیان شدند.

وی ادامه داد: علاوه بر این، عدم دسترسی به سیستم خرید و فروش باعث شده برخی قطعات به دست ما نرسد و بعضا حتی چند خط تولید متوقف شود؛ البته ما با طرف‌های خارجی خود از طرق دیگر مانند تلفن ارتباط داریم و از شرایط ما باخبرند اما در این بین تنها کسی که ضرر می‌کند قطعه‌ساز داخلی است.

صبوری همچنین با ابراز نگرانی از ادامه روند فعلی و تاثیر آن بر دو صنعت مهم کشور بیان کرد: اگر شرایط فعلی بیش از این طول بکشد و ما برای دریافت قطعه با تاخیر مواجه شویم، به طور حتم تحویل آن به خودروسازان نیز به تعویق می‌افتد و آن زمان آثار منفی قطع اینترنت خود را نشان خواهد داد.

طبق این گزارش، باتوجه به تبعات و خسارت‌های فراوان اقتصادی و اجتماعی که قطعی اینترنت هم برای خود دولت و هم کسب‌وکار‌ها به وجود آورده، آن هم درست زمانی که کشور از لحاظ اقتصادی در تنگناست، ضرورت دارد تا هرچه سریع‌تر در جهت رفع این معضل جدی اقدام شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: خودرو صنعت خودرو قطعه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۷۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور

سهیل محمودیان کارشناس انرژی در مورد خنثی سازی تحریم ها از طریق فروش بی سابقه نفت خام با کمک دیپلماسی فعال انرژی به خبرنگار قدس گفت: ایران با افزایش صادرات نفت خام خود به سطوح بی سابقه در 6 سال گذشته و جذب سرمایه گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود، با موفقیت تاثیر تحریم ها را خنثی کرده است. ایران طی سال‌ها با تحریم‌های متعددی به‌ویژه صادرات نفت خود مواجه بوده است که توانایی این کشور را برای فروش نفت خام خود در بازار بین‌المللی محدود کرده است. با این حال، ایران در سال‌های اخیر توانسته است با اعمال سیاست‌های جدید و نوین در بخش نفت و گاز بر این چالش‌ها فائق آید.

وی ادامه داد: یکی از عوامل اصلی موفقیت استراتژی بازاریابی نفت ایران، متنوع‌سازی پایگاه مشتریان آن است. ایران فعالانه به دنبال بازارهای جدید برای نفت خام خود بوده است و وابستگی خود را به خریداران سنتی کاهش داده است. ایران با کاوش در بازارهای جدید و ایجاد مشارکت های بلندمدت با خریداران، توانسته صادرات نفت خام خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. این رویکرد به ایران کمک کرده تا به درآمد سالانه 35 میلیارد دلاری برسد که بالاترین میزان در 6 سال گذشته است. علاوه بر این ایران با جذب سرمایه گذاری خارجی در جهت توسعه میادین و زیرساخت های نفتی خود توانسته ظرفیت تولید نفت خود را افزایش داده تا بتواند تقاضای فزاینده نفت خام خود را در بازار بین المللی برآورده کند. این امر نه تنها حجم صادرات ایران را افزایش داده است، بلکه کیفیت و رقابت پذیری فرآورده های نفتی این کشور را نیز افزایش داده است.

محمودیان با اشاره به جذب 5.5 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی با وجود تشدید تحریم ها گفت: ایران علاوه بر بازاریابی موفق نفت ایران، به نقاط عطف قابل توجهی در جذب سرمایه گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود نیز دست یافته است. علیرغم تحریم های اعمال شده بر این کشور، ایران موفق به جذب سطوح بی سابقه ای از سرمایه گذاری خارجی در بخش انرژی خود به ویژه در صنعت نفت و گاز شده است. در سال گذشته، بخش نفت و گاز کانون اصلی سرمایه گذاری خارجی بود که مجموع آن به 5.5 میلیارد دلار رسید که بالاترین میزان در سال های اخیر است. روند صعودی سرمایه گذاری خارجی در صنعت نفت و گاز ایران را می توان ناشی از تلاش دولت برای ایجاد فضای مساعد برای سرمایه گذاران خارجی دانست. دولت سیزدهم سیاست‌هایی را برای ساده‌سازی فرآیند سرمایه‌گذاری و ایجاد مشوق‌هایی برای جذب سرمایه‌های خارجی در بخش انرژی اجرا کرده است. ایران با ارائه شرایط جذابی مانند معافیت های مالیاتی، اجاره زمین با یارانه و روش های تایید ساده، توانسته طیف متنوعی از سرمایه گذاران را از سراسر جهان جذب کند.

این کارشناس انرژی ادامه داد: علاوه بر این، ایران در راستای توسعه مشارکت های استراتژیک با شرکت های خارجی برای استفاده از تخصص و منابع آنها در صنعت نفت و گاز کار کرده است. ایران با همکاری شرکت‌های بین‌المللی توانسته است به فناوری‌های جدید و راه‌حل‌های نوآورانه برای ارتقای توان و کارایی تولید خود دست یابد. این امر نه تنها از نظر افزایش تولید نفت و گاز به نفع ایران بوده است، بلکه به رشد و توسعه کلی بازار انرژی این کشور نیز کمک کرده است.

وی افزود: دیپلماسی هوشمندانه انرژی دولت سیزدهم، تمرکز بر خنثی‌سازی تحریم‌ها را با رسیدن به سقف‌های فروش روزانه نفت خام در 6 سال گذشته و شکستن رکوردها در جذب سرمایه‌گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود با موفقیت به سرانجام رسانده است. ایران از طریق استراتژی‌های بازاریابی موثر، تنوع بخشی به مشتریان و سرمایه‌گذاری در فناوری‌های مدرن و در نتیجه تمرکز بر بازطراحی تجارت انرژی کشور، فروش نفت خود را به زمان برجام برساند م درآمد ارزی را نیز حدود دو برابر کند. رکوردشکنی های ایران در فروش نفت خام و سرمایه گذاری خارجی در صنعت نفت و گاز پیامدهای مهمی برای آینده بازار انرژی کشور دارد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • مدیرعامل تعمیرات نیروگاهی ایران:تلاش بی وقفه متخصصان منجر به ساخت ۱۶ هزار قطعه نیروگاهی و جلوگیری از خروج ۸۰ ملییون دلار ارز از کشور شده است
  • افتتاح نمایشگاه بین‌المللی افغان-قزاق در کابل
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • متهم شدن ۷ تبعه خارجی در آلمان به ارتباط با داعش خراسان
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • استقبال گسترده از سی و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده و بهداشتی
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف
  • رشد ۱۷ درصدی قراردادهای ارتباط با صنعت دانشگاه شاهد در ۲ سال
  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی