Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، نظام بین المللی رتبه بندی تایمز (timeshighereducation) رتبه بندی چهار شاخه علمی علوم زیستی، علوم فیزیکی، روانشناسی و علوم بالینی و سلامت را برای سال ۲۰۲۰ منتشر کرده است.

تایمز در این بررسی ۸۲۱ دانشگاه برتر در علوم زیستی، یک هزار و ۵۴ دانشگاه برتر در علوم فیزیکی، ۴۹۴ دانشگاه برتر در روانشناسی و ۷۷۵ دانشگاه برتر در زمینه های علوم بالینی، کلینیکی و سلامت را رتبه بندی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نظام رتبه بندی تایمز در این رتبه بندی هم از شاخص های کلی استفاده می کند اما در برای هر یک شاخه های علمی شاخص های اختصاصی نیز به کار می گیرد.

در حوزه علوم زیستی ۱۳ شاخص عملکردی از جمله علوم زیستی، علوم دامپزشکی، کشاورزی و جنگلداری و علوم ورزشی مورد ارزیابی قرار گرفته اند.

این رده‌بندی شامل ۸۲۱ دانشگاه است که نسبت به تعداد ۷۵۱ دانشگاه سال گذشته‌، افزایش داشته است.

دانشگاه کمبریج برای اولین بار توانسته رتبه اول را کسب کند و دانشگاه هاروارد را به رتبه دوم برساند. سایر رتبه ها تغییری نداشته اند. دانشگاه آکسفورد سوم، موسسه فناوری ماساچوست MIT در رتبه چهارم و دانشگاه استنفورد در رتبه پنجم قرار دارند.

با وجود سقوط از رتبه ۱۰ به ۱۵ اما دانشگاه شینهوا (Tsinghua) چین همچنان بهترین نهاد آسیایی این رتبه بندی به شمار می‌رود. ۱۴ دانشگاه آسیایی علی‌رغم رقابت سخت توانسته‌اند پیشرفت کنند.

تعداد کمی از موسسات در رده‌بندی امسال دستاوردهای قابل‌توجهی کسب کرده اند که از آن جمله رشد رتبه دانشگاه موناش استرالیا و ورود دانشگاه بن آلمان برای اولین بار است.

۱۰ دانشگاه برتر دنیا در رده بندی تایمز ۲۰۲۰ حوزه علوم زیستی

دانشگاه کمبریج از انگلستان، دانشگاه هاروارد از آمریکا، دانشگاه آکسفورد از انگلستان، موسسه فناوری ماساچوست MIT از آمریکا، دانشگاه استانفورد از آمریکا، موسسه فناوری کالیفرنیا از آمریکا، دانشگاه جان هاپکینز از آمریکا، دانشگاه پرینستون از آمریکا، دانشگاه ییل از آمریکا، دانشگاه UCL از انگلستان.

۱۴ دانشگاه برتر ایران در رده بندی تایمز ۲۰۲۰ حوزه علوم زیستی

ردیف

نام دانشگاه

رتبه جهانی

۱

دانشگاه صنعتی اصفهان

۵۰۱–۶۰۰

۲

دانشگاه بوعلی سینا همدان

۶۰۱+

۳

دانشگاه فردوسی مشهد

۶۰۱+

۴

دانشگاه گیلان

۶۰۱+

۵

دانشگاه علوم پزشکی ایران

۶۰۱+

۶

دانشگاه اصفهان

۶۰۱+

۷

دانشگاه شهید باهنر کرمان

۶۰۱+

۸

دانشگاه شهید بهشتی

۶۰۱+

۹

دانشگاه شهید چمران اهواز

۶۰۱+

۱۰

دانشگاه شهرکرد

۶۰۱+

۱۱

دانشگاه شیراز

۶۰۱+

۱۲

دانشگاه تبریز

۶۰۱+

۱۳

دانشگاه تهران

۶۰۱+

۱۴

دانشگاه ارومیه

۶۰۱+

در حوزه علوم فیزیکی ۱۳ شاخص عملکردی از جمله شیمی، فیزیک و نجوم، علوم زمین و دریا، ریاضیات و آمار ، زمین شناسی و نجوم مورد ارزیابی قرار گرفته اند.

این رتبه بندی شامل یک هزار و ۵۴ دانشگاه است. سال گذشته تعداد ۹۶۳ دانشگاه مورد ارزیابی قرار گرفته بودند.

در رتبه بندی سال ۲۰۲۰ علوم فیزیکی دانشگاه پرینستون برای سومین سال متوالی در رده اول قرار دارد و انستیتوی فناوری کالیفرنیا به مقام دوم صعود کرده است و دانشگاه شیکاگو تنها ورودی جدید در بین ۱۰ دانشگاه برتر است.

دانشگاه پکن چین بالاترین رتبه در میان دانشگاه های آسیایی را دارد. دانشگاه هایی از جمله اکول پلی تکنیک فرانسه، دانشگاه توکیو ژاپن و دانشگاه Scuola Normale Superiore di Pisa ایتالیا در رتبه بندی پیشرفت چشمگیری داشته اند.

۱۰ دانشگاه برتر دنیا در رده بندی تایمز ۲۰۲۰ حوزه علوم فیزیکی

دانشگاه پرینستون از آمریکا، موسسه فناوری کالیفرنیا از آمریکا، دانشگاه کمبریج از انگلستان، دانشگاه استانفورد از آمریکا، دانشگاه هاروارد از آمریکا، موسسه فناوری ماساچوست MIT از آمریکا، دانشگاه آکسفورد از انگلستان، موسسه فناوری زوریخ سوئیس، دانشگاه کالیفرنیا برکلی از آمریکا، دانشگاه شیکاگو از آمریکا

۳۱ دانشگاه برتر ایران در رده بندی تایمز ۲۰۲۰ حوزه علوم فیزیکی

ردیف

نام دانشگاه

رتبه جهانی

۱

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

۲۵۱–۳۰۰

۲

دانشگاه یاسوج

۳۰۱–۴۰۰

۳

دانشگاه کاشان

۴۰۱–۵۰۰

۴

دانشگاه صنعتی امیرکبیر

۵۰۱–۶۰۰

۵

دانشگاه علم و صنعت ایران

۵۰۱–۶۰۰

۶

دانشگاه بوعلی سینا همدان

۶۰۱–۸۰۰

۷

دانشگاه فردوسی مشهد

۶۰۱–۸۰۰

۸

دانشگاه گیلان

۶۰۱–۸۰۰

۹

دانشگاه صنعتی اصفهان

۶۰۱–۸۰۰

۱۰

دانشگاه کردستان

۶۰۱–۸۰۰

۱۱

دانشگاه مازندران

۶۰۱–۸۰۰

۱۲

دانشگاه سمنان

۶۰۱–۸۰۰

۱۳

دانشگاه شهید بهشتی

۶۰۱–۸۰۰

۱۴

دانشگاه صنعتی شریف

۶۰۱–۸۰۰

۱۵

دانشگاه شیراز

۶۰۱–۸۰۰

۱۶

دانشگاه صنعتی شیراز

۶۰۱–۸۰۰

۱۷

دانشگاه تبریز

۶۰۱–۸۰۰

۱۸

دانشگاه تهران

۶۰۱–۸۰۰

۱۹

دانشگاه الزهرا

۸۰۱+

۲۰

دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

۸۰۱+

۲۱

دانشگاه بیرجند

۸۰۱+

۲۲

دانشگاه اصفهان

۸۰۱+

۲۳

دانشگاه خوارزمی

۸۰۱+

۲۴

دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

۸۰۱+

۲۵

دانشگاه شهید باهنر کرمان

۸۰۱+

۲۶

دانشگاه شهید چمران اهواز

۸۰۱+

۲۷

دانشگاه شهرکرد

۸۰۱+

۲۸

دانشگاه صنعتی شاهرود

۸۰۱+

۲۹

دانشگاه ارومیه

۸۰۱+

۳۰

دانشگاه یزد

۸۰۱+

۳۱

دانشگاه زنجان

۸۰۱+

در حوزه علوم روانشناسی نیز ۱۳ شاخص عملکردی از جمله روانشناسی آموزشی، ورزشی، تجاری، حیوانی و بالینی ارزیابی شده اند.

این رتبه بندی شامل ۴۹۴ دانشگاه است و بار دیگر، دانشگاه استنفورد صدرنشین این رتبه بندی است. دانشگاه میشیگان و دانشگاه بریتیش کلمبیا برای اولین بار به جمع ۱۰ دانشگاه برتر پیوسته اند.

دانشگاه ملی سنگاپور به عنوان بالاترین موسسه آسیایی با صعود ۷ رتبه در کنار ۸ موسسه آسیایی دیگر در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر حوزه روانشناسی قرار دارد.

۱۰ دانشگاه برتر دنیا در رده بندی تایمز ۲۰۲۰ حوزه روانشناسی

دانشگاه استانفورد از آمریکا، دانشگاه پرینستون از آمریکا، دانشگاه پنسیلوانیا از آمریکا، دانشگاه UCL از انگلستان، دانشگاه شیکاگو از آمریکا، دانشگاه هاروارد از آمریکا، دانشگاه ییل از آمریکا، دانشگاه میشیگان آن آربور از آمریکا، دانشگاه کالیفرنیا لس آنجلس از آمریکا، دانشگاه بریتیش کلمبیا از کانادا

در حوزه روانشناسی تنها دانشگاه ایرانی دانشگاه تهران با رتبه جهانی ۳۰۱–۴۰۰ است.

رتبه بندی دانشگاه های جهان در نظام رتبه بندی بین المللی تایمز در سال ۲۰۲۰ با موضوع: بالینی، کلینیکی و سلامت نشان می دهد که دانشگاه های پیشتاز در پزشکی، دندانپزشکی و سایر موضوعات سلامت رتبه بندی شده اند.

این رتبه بندی شامل ۷۷۵ دانشگاه است. سال گذشته تعداد ۷۲۱ دانشگاه بررسی شدند.

دانشگاه آکسفورد برای نهمین سال متوالی در رده اول قرار دارد. دانشگاه تورنتو کانادا یک دانشگاه پیشرو است و امسال به رتبه ششم صعود کرده است اما دانشگاه ملبورن با سقوط به رتبه ۱۴ از میان ۱۰ دانشگاه برتر خارج شده است.

بالاترین موسسه دارای رتبه برتر آسیا، دانشگاه ملی سنگاپور است اما سایر دانشگاه های این قاره از جمله دانشگاه های توکیو و کیوتو ژاپن و دانشگاه پکن چین نیز پیشرفت های چشمگیری داشته اند.

۱۰ دانشگاه برتر دنیا در رده بندی تایمز ۲۰۲۰ حوزه بالینی و سلامت

دانشگاه آکسفورد از انگلستان، دانشگاه هاروارد از آمریکا، دانشگاه کمبریج از انگلستان، امپریال کالج لندن از انگلستان، دانشگاه استانفورد از آمریکا، دانشگاه تورنتو از کانادا، دانشگاه جان هاپکینز از آمریکا، دانشگاه UCL از انگلستان، دانشگاه ییل از آمریکا، دانشگاه کلمبیا از آمریکا،

۹ دانشگاه برتر ایران در رده بندی تایمز ۲۰۲۰ حوزه علوم پزشکی، بالینی و سلامت

ردیف

نام دانشگاه

رتبه جهانی

۱

دانشگاه علوم پزشکی تهران

۳۰۱–۴۰۰

۲

دانشگاه علوم پزشکی ایران

۵۰۱–۶۰۰

۳

دانشگاه علوم پزشکی مشهد

۵۰۱–۶۰۰

۴

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

۵۰۱–۶۰۰

۵

دانشگاه تبریز

۵۰۱–۶۰۰

۶

دانشگاه علوم پزشکی تبریز

۵۰۱–۶۰۰

۷

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

۶۰۱+

۸

دانشگاه شاهد

۶۰۱+

۹

دانشگاه علوم پزشکی شیراز

۶۰۱+

منبع: مهر

انتهای پیام/

341 / 188 رتبه‌بندی تایمز دانشگاه ایرانی علوم زیستی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: رتبه بندی تایمز دانشگاه ایرانی علوم زیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۷۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید وزیر علوم بر حمایت دانشگاهیان از خیزش علیه جنایات رژیم صهیونیستی

وزیر علوم در خصوص خیزش دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا گفت: از همه دانشگاه‌های دنیا می‌خواهم در مقابل نسل‌کشی در غزه، درندگی و کشتن غیرنظامیان زنان و کودکان از خود حساسیت نشان دهند.

به گزارش ایسنا، محمدعلی زلفی‌گل به منظور بازدید از چندین طرح عمرانی و حضور در میان جامعه دانشگاهی استان کهکیلویه و بویراحمد، با استقبال استاندار و مسئولان استانی وارد شهر یاسوج شد و در بدو ورود به این شهر در جمع مسئولان و خبرنگاران یاسوج گفت: وقتی جامعه دانشگاهی دنیا در مقابل جنایت‌های اسرائیل بایستند، حتما معادله عوض می‌شود و دنیا در مقابل این نسل‌کشی موضع‌گیری خواهد کرد و سازمان‌های بین‌المللی تصمیمات جدی‌تری خواهند گرفت.

وی تأکید کرد: از همه دانشگاه‌های کشور و دنیا می‌خواهم در مقابل نسل‌کشی در غزه، درندگی و کشتن غیرنظامیان زنان و کودکان از خود حساسیت نشان دهند.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم،کلنگ‌زنی دومین خوابگاه متاهلی دانشگاه یاسوج، بازید از چندین پروژه فعال و در حال ساخت، نشست با اعضای هیئت رئیسه دانشگاه یاسوج، شرکت در جلسه آمایش آموزش عالی استان با حضور استاندار، نماینده ولی فقیه در استان و رؤسای دانشگاه‌های استان، نشست با اعضای هیئت علمی در قالب جلسه گرامیداشت هفته معلم (استاد) و تجلیل از برگزیدگان و سرآمدان علمی استان کهکیلویه و بویراحمد از دیگر برنامه‌های سفر یک روزه وزیر علوم به یاسوج است.

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • خواسته امروز آزادگان جهان، محو رژیم صهیونیستی از صحنه روزگار است
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • وزیر علوم: وقتی آزادی در دانشگاه لگد مال می‌شود، به حرمت دانشگاه و دانشگاهیانمان در ایران می‌بالیم
  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • واکنش وزیر علوم به یورش پلیس آمریکا به دانشجویان
  • تحصن دانشجویان آمریکا علیه اسرادیل دنیا را بیدارتر می‌کند/ حالا معادلات یورش به غزه تغییر خواهد کرد/کنکور امسال در کمال صحت و امنیت برگزار شد
  • تأکید وزیر علوم بر حمایت دانشگاهیان از خیزش علیه جنایات رژیم صهیونیستی
  • وجدان بیدار دانشجویان دنیا را در دفاع از مظلوم می‌ستایم
  • برگزاری مجدد کنکور در منطقه سیل زده