Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی مازندران با اشاره به نقش رسانه‌ها در ارتقا فرهنگ ترافیکی، گفت: عابران پیاده در صدر تصادفات رانندگی مازندران قرار دارند. ۰۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۹ استانها مازندران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، سرهنگ پاسدار مهدی باقری امروز در حاشیه بازدید از  نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌های مازندران با حضور در غرفه تسنیم در گفت‌و گو با خبرنگار این رسانه اظهار داشت: برگزاری نمایشگاه مطبوعات فرصتی جهت آشنایی بیشتر مردم و مدیران با زحمات اصحاب رسانه بوده زیرا رسانه‌ها زبان گویای مسئولان و مردم هستند و تلاش می‌کنند با اطلاع رسانی درست، تنویر افکار عمومی و نقد منصفانه جامعه را به سمت تعالی هدایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مزایای برپایی نمایشگاه کتاب، افزود: مطالعه، کتاب و کتابخوانی یک حلقه گمشده است که امیداریم والدین باید امر مهم را در محیط خانه و خانواده پرورش دهند و از این هدایت و راهنمای خوب به درستی بهره بگیرند.

باقری تصریح کرد: امروز شاهد هستیم در زمینه علم و علوم مختلف و هدایت مقام معظم رهبری کشور در جایگاه علمی خوبی قرار دارد و دشمنان را شگفت زده کرد و در نتیجه باید کودکان و نوجوانان را بیشتر با آثار کتاب و مطالعه آشنا کنیم.

عابران پیاده 70 درصد متوفیان درون شهری مازندران را تشکیل دادندتهران| 2 کشته و 4 زخمی بر اثر سقوط جرثقیل روی تاکسی و عابران پیاده + فیلم و تصاویرسهم موتورسواران و عابران پیاده در تصادفات درون شهری گلستان 71 درصد استساخت 2600 کیلومتر مسیر سبز برای عابران و دوچرخه‌سواران تا جام جهانی 2022

رئیس پلیس راهور مازندران در زمینه تصادفات نیز، گفت: متاسفانه در مازندران بیشترین آمار تصادفات مربوط به عابران پیاده است و عابران 63 درصد میزان تصادفات و 29 درصد راکبان موتور سیکلت را به خود اختصاص دادند.

وی بیان کرد: بیشترین عامل تصادف در هشت ماه امسال؛ عدم توجه به جلو، عدم رعایت حق تقدم و سرعت بیش از حدمجاز و سبقت بود.

باقری افزود: با توجه به فصل سرما و بارش برف و باران و لغزنده بودن جاده‌ها رانندگان با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، شرایط و انضباط ترافیکی را رعایت کنند.

انتهای پیام/ ت

R41358/P/S6,74/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۸۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کارگروه مشترک پلیس و شهرداری، برای رفع نواقص نقاط پرتصادف تهران

سرهنگ سیدابوالفضل موسوی پور رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: بر اساس پایش و رصد انجام شده ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ آمار تصادفات شهر تهران در 
۵۹ درصد این تصادفات در بزرگراه‌های پایتخت به وقوع پیوسته است.

وی تصریح کرد: بر اساس انجام تفکیک کروکی‌های موجود مناطق ۴ و ۱۲ شهر تهران در صدر آمار تصادفات در پایتخت قرار گرفته‌اند.

 رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ همچنین اضافه کرد: در منطقه ۱۲ پایتخت بزرگراهی وجود ندارد اما به دلیل وجود معابر متعدد، شلوغی و حجم قابل توجه تردد در این منطقه جزو یکی از مناطق پر تصادف شهر تهران به شمار می‌آید.

سرهنگ موسوی‌پور در ادامه خاطرنشان کرد: منطقه ۴ با چند بزرگراه مثل بزرگراه شهید بابایی، بزرگراه شهید زین‌الدین و بخشی از بزرگراه شهید یاسینی راه مواصلاتی دارد و بخش عمده وقوع تصادفات مربوط بزرگراه‌های این منطقه است.

وی عمده‌ترین دلیل وقوع تصادفات و حوادث رانندگی در شهر تهران، را سرعت غیرمجاز برشمرد و تاکید کرد: بخش قابل توجهی از این سوانح در زمان خلوتی معابر و تخطی از سرعت مطمئنه رخ می‌دهد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ اضافه کرد: کم حادثه‌ترین منطقه شهر تهران در وقوع تصادفات هنوز مشخص نشده است و در صورت احراز اعلام خواهد شد.

سرهنگ موسوی‌پور یادآور شد: برای کاهش حجم تصادفات رانندگی به ویژه در مناطق پر تصادف و پر سانحه پایتخت، کارگروه مشترکی بین پلیس و شهرداری تشکیل شده است و در جلسات این کارگروه علل حوادث رانندگی در مناطق مختلف شناسایی می‌شوند.

وی از صدور دستورات لازم پس از شناسایی علل وقوع تصادفات برای کاهش این حوادث خبر داد و گفت: اقدامات لازم برای کاهش حجم تصادفات و رفع نواقص در محل‌های مدنظر بلافاصله پس از شناسایی عوامل حوادث رانندگی، اجرایی خواهند شد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ تصریح کرد: تخلفات حادثه ساز مثل سرعت غیرمجاز از مهمترین دلایل وقوع حوادث رانندگی محسوب می‌شوند و هم جان عابرین پیاده در معابر و هم جان سایر رانندگان را تهدید می‌کنند. 

سرهنگ موسوی‌پور اضافه کرد: با رانندگان متخلفی که هر یک از تخلفات رانندگی مثل سبقت و سرعت غیرمجاز را مرتکب شوند برابر مقررات برخورد می‌شود. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۶۵ درصد تلفات جاده ای گیلان راکب موتورسیکلت و عابران پیاده هستند
  • تشکیل کارگروه مشترک پلیس و شهرداری، برای رفع نواقص نقاط پرتصادف تهران
  • مصدومیت ۱۷۴ نفر در تصادفات رانندگی کهگیلویه و بویراحمد
  • طرح ویژه پلیس راهور برای موتورسواران و عابران پیاده
  • طرح ویژه پلیس برای کاهش مرگ موتورسواران و عابران پیاده
  • بارندگی در همدان تصادفات را ۴۰ درصد افزایش داد
  • تصادفات نیازمند کروکی/ آنچه رانندگان باید بدانند
  • جان‌باختن ۷۸۸ نفر بر اثر تصادفات رانندگی در آذربایجان‌غربی
  • اعلام جرم پلیس علیه کوتاهی مدیران درباره تصادفات
  • بی توجهی به جلوی راننده ۱۷ ساله جان عابر پیاده را گرفت