Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده پیشین مجلس اظهار کرد: متاسفانه به علت اصرار جریان اصول گرا مبنی بر اجرای طرح تثبیت قیمت ها، با افزایش چند برابری قیمت سوخت مواجه شدیم.

«اسماعیل گرامی مقدم»، فعال سیاسی اصلاح طلب و نماینده سابق مجلس، در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری برنا مبنی بر رد پیشنهاد دولت خاتمی برای افزایش قیمت بنزین گفت: در مجلس هفتم جناح اصولگرا به ریاست حدادعادل، به این دلیل که یکسال بعد، انتخابات ریاست جمهوری را پیش رو داشتیم، در اولین اقدام در راستای جلب حمایت مردم طرح تثبیت قیمت ها را ارائه دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه با اشاره به در اقلیت قرار گرفتن جناح اصلاح طلب در مجلس هفتم تصریح کرد: در مجلس هفتم اصلاح طلبان مخالف تصویب طرح تثبیت قیمت ها بودند. از جمله علل مخالفت اصلاح طلبان با طرح مذکور این بود که در صورت تصویب طرح تثبیت قیمت ها در طی سال های متوالی و با افزایش تورم، قیمت حامل های انرژی سوخت پایین می ماند و چنانچه در آینده می خواستیم، قیمت سوخت را واقعی کنیم به دلیل فشاری که بر طبقات پایین وارد می شد، قطعا مردم نمی پذیرفتند. اما با توجه به قرار گرفتن جناح اصلاح طلب در اقلیت و نزدیک شدن آرای نمایندگان مستقل به رای جناح اصلاح طلب، این مخالفت ها موثر واقع نشد و نهایتا طرح تثبیت قیمت ها به تصویب رسید. به دنبال آن شاهد اجرای طرح تثبیت قیمت ها در طی سالیان گذشته بودیم و قیمت حامل های سوخت افزایش نیافت.

گرامی مقدم با طرح این نکته که خاتمی نیز مخالف طرح تثبیت قیمت ها بود، اظهار کرد: در جریان طرح تثبیت قیمت ها، خاتمی هم با در نظر گرفتن مواردی نظیر عدم فشار بر مردم، مخالفت خود را با این طرح اعلام کرد. علت اصلی مخالفت اصلاح طلبان با تصویب طرح تثبیت قیمت ها این بود که این طرح مانع اجرایی شدن برنامه پنجم توسعه می شد. چرا که براساس برنامه پنجم توسعه دولت می بایست به صورت پلکانی قیمت ها را افزایش می داد که به این ترتیب فشار کمتری به مردم وارد می شد. سالانه حدود 10 الی 20 درصد افزایش قیمت داشته باشیم اما با اجرایی نشدن برنامه پنجم توسعه و عدم افزایش پلکانی قیمت ها، به صورت ناگهانی 300 درصد قیمت ها افزایش یافت.

این فعال سیاسی اصلاح طلب در پایان با خواندن طرح تثبیت قیمت ها به عنوان مانعی بر عدم اجرایی شدن برنامه پنجم توسعه گفت: متاسفانه به علت اصرار جریان اصولگرا مبنی بر اجرای طرح تثبیت قیمت ها، مجددا با افزایش چند برابری قیمت سوخت مواجه شدیم. در حقیقت طرح تثبیت قیمت ها تیر خلاصی بود که به برنامه پنجم توسعه زده شد و سم مهلکی بود برای برنامه پنجم توسعه و به همین دلیل، ما شاهد افزایش لجام گسیخته قیمت سوخت شدیم.

بیشتر بخوانید: سوالاتی که آقای رئیسی و نمایندگان مجلس در مورد اصلاح قیمت بنزین باید پاسخ دهند برگزاری راهپیمایی نمازگزاران تهرانی در محکومیت اغتشاشات اخیر

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۹۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان

مردم چاد امروز پای صندوق‌های رای می‌روند تا اولین رئیس جمهور خود را پس از حاکمیت نظامیان بر این کشور انتخاب کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، « اردیس دبی» پس از 30 سال تکیه زدن بر صندلی ریاست جمهوری چاد، در اردیبهشت 1400 هنگام بازدید از واحدهای ارتش که مشغول نبرد با شورشیان شمال این کشور بودند، کشته شد. پس از آن شورای انتقالی متشکل از افسران بلندپایه تشکیل شد و ژنرال « محمد ادریس دبی» پسر رئیس جمهور را به عنوان رئیس جمهور موقت چاد انتخاب کردند.

مردم چاد امروز پای صندوق‌های رای می‌روند تا رئیس جمهور جدید کشورشان را انتخاب کنند.

درهای حوزه‌های رای گیری ساعت 7 صبح به وقت محلی به روی 8 میلیون و 500 هزار نفر دارای شرایط رای دادن گشوده می‌شود و آنان تا ساعت 17 عصر فرصت دارند رای خود را به صندوق‌ها بریزند.

به نوشته روزنامه القدس العربی، در این انتخابات « محمد ادریس دبی » رئیس جمهور موقت، « البرت باهیمی » نخست وزیر سابق به همراه هفت نامزد دیگر با هم رقابت خواهند کرد.

چاد پس از رئیس جمهور مقتول به کدام سو می‌رود؟

نظامیان آرای خود را دیروز به صندوق‌ها ریختند و پیش بینی می‌شود نتایج اولیه انتخابات در 21 آوریل و نتایج نهایی آن در 5 ماه می اعلام شود.

چنانچه هیچ یک از نامزدها بیش از 50 درصد آرای لازم برای ورود به کاخ ریاست جمهوری را بدست نیآورند، انتخابات به دور دوم کشیده خواهد شد و دو دوم انتخابات ریاست جمهوری در 22 ژوئن سال جاری میلادی برگزار می‌شود.

انتخابات ریاست جمهوری چاد امروز درحالی برگزار می‌شود که احزاب مخالف و شماری از تشکلات مدنی آن را تحریم کرده‌اند. آنها معتقدند «دبی» و متحدانش بر نهادهای مهم حاکمیتی سیطره دارند و این موضوع می‌تواند بر سلامت و شفافیت انتخابات تاثیرگذار باشد.

کارشناسان ناظر بر تحولات چاد پیش بینی می‌‎کنند محمد ادریس دبی با کسب بیشترین آراء به کاخ ریاست جمهوری راه یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد متر مکعب آب نیاز دارد
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد مترمکعب آب نیاز دارد
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • افشاگری رشیدی کوچی: افرادی محکومیت قطعی داشتند، اما به دلیل نزدیکی شان به دولت در مجلس آینده حضور دارند / می‌خواهند ریاست را هم به جریان پایداری نزدیک کنند
  • دست‌های پشت پرده در انتخابات به روایت «رشیدی کوچی»
  • افشاگری رشیدی کوچی از تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس آینده به جریان پایداری و  امام صادقی‌ها
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس
  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند