Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-08@20:28:57 GMT

آشوبگری در کشور خیانت به اسلام و مردم است

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۵۹۳۷۹

آشوبگری در کشور خیانت به اسلام و مردم است

امام جمعه ری با اشاره به اینکه اغتشاشات اخیر از ۴ سال قبل از سوی معاندان نظام طراحی شده بود گفت: آشوبگری در کشور خیانت به اسلام و مردم است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ورامین، حجت الاسلام سید علی شاهچراغی در خطبه های نماز جمعه این هفته شهرستان ری ضمن دعوت خود و دیگر نمازگزاران به تقوای الهی اظهار داشت: با توجه به اینکه در هفته بسیج هستیم این هفته را به بسیجیان خدوم و فداکار این شجره طیبه تبریک و تهنیت عرض می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

خطیب جمعه ری افزود: از بسیج دلاور می خواهیم همچون ۴۰ سال اخیر که دوشادوش مردم بودند و در همه سختی ها و مشکلات به مردم یاری رساندند ادامه پیدا کند چرا که بسیج سرمایه تمام نشدنی برای کشور است و وجود بسیج منجر به پیروزی های زیادی برای ایران و کشورهای دیگری که از آن الگوبرداری کرده اند شده است.

 

امام جمعه شهرری در ادامه با بیان اینکه آشوبگری خیانت به اسلام و مردم است گفت: برنامه ریزی برای این اغتشاشات از ۴ سال قبل از سوی معاندان نظام از جمله جریانات سلطنت طلب و منافقان انجام شده بود و دیدیم که با هوشیاری مردم چگونه صف اشرار و مردم جدا شد.

 

شاهچراغی عنوان داشت: اگرچه انتقاد و اعتراض حق مردم است اما باید حساب اعتراض را از آشوب و تخریب اموال عمومی و دولتی جدا کرد افزود: با وجود اینکه جریانات اخیر به سمت آشوبگری سوق یافته بود اما با رهنمودهای رهبری و بصیرت مردم پایان یافت.

پایان پیام/659

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد راهپیمایی کانون های فرهنگی هنری مساجد مساجد هفته کتاب کتاب کتابخوانی سهمیه بندی بنزین اصفهان اردبیل نماز جمعه شهرستان های استان تهران امام جمعه شهرری اغتشاش گران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۹۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز جمعه انتخابـات است؛ سکون سیاسی مطلق در سطح تهران!

در حالی روز جمعه مرحله دوم انتخابات مجلس شورای‌اسلامی برگزار می‌شود که فضای کشور نه در بعد سیاسی و نه از جنبه اجتماعی تناسبی با انتخابات ندارد؛ حتی در حوزه‌هایی که به‌طور سنتی تحرکات انتخاباتی و تبلیغات بیشتری انجام می‌شد، دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم چندان محلی از اعراب ندارد.

بنا به گزارش سایت الف، این سکون سیاسی حتی در سطح تهران هم خودنمایی کرده و نسبت به ادوار مشابهی که انتخابات پارلمانی به دور دوم کشیده می‌شد، پایتخت رنگ انتخاباتی به‌خود نگرفته.

مقایسه مرحله دوم انتخابات مجلس هشتم با دوره کنونی، گواهی است بر این امر. هر چند که برخی دگرگونی در شکل تبلیغات، تحولات تکنولوژیکی و ارتباطی را دلیل بر بیگانگی محیط شهری با انتخابات ذکر کنند اما در رسانه‌های آنلاین، فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی هم آن‌چنان نشان چندانی از انتخابات یافت نمی‌شود.

اینکه انتخابات از سال ۹۸ با کاهش مشارکت مواجه شده مسئله‌ای قابل انکار نیست که واکاوی و ریشه‌یابی این امر فرصتی مجزا را می‌طلبد اما دلایل فضای سرد سیاسی موجود صرفاً به دلسردی جامعه از شرایط کنونی و تنگناها و حتی ناکارآمدی نهادهای سیاسی بازنمی‌گردد بلکه بخش قابل‌توجه آن به‌دلیل کنش‌ورزی غلط سیاسیونی است که بدون استنباط مقتضیات این عرصه خود را واجد پوشیدن ردای سیاست قلمداد می‌کنند.

انتخابات، امری یک‌سویه و منوط به مردم نیست بلکه واکنشی است از سوی آنان به شکل و کیفیت سیاست‌ورزی فعالین این عرصه. آن نامزدی که خود را شایسته وکالت ملت و نشستن بر کرسی نمایندگی می‌داند باید توانایی اثبات خود نزد مردم و ایجاد تصوری مبنی بر کارآمدی‌اش را داشته باشد اما گویا در حال حاضر نیازی به این امر نیست.

بسیاری از کاندیداها در سطح کشوری نه واجد راهبرد مشخصی برای نقش‌آفرینی در مجلس هستند و نه دارای نگرش و چهارچوب فکری روشنی برای فعالیت سیاسی.

بسیاری با نزدیک‌شدن به لیست‌های انتخاباتی در پی رسیدن به کرسی بهارستان بوده و همین امر، سطح کنش سیاسی را تنزل داده است. قاطبه کسانی که تصمیم به شرکت در انتخابات دارند و حتی آنانی که مردد بوده و در صورت پاسخ به ابهامات خود آمده شرکت در انتخابات‌اند، از نوع نگرش کاندیداها اطلاع نداشته و حتی اندک تلاشی هم از سوی داوطلبان برای شناساندن خود به مردم انجام نمی‌شود و گویی یک بی‌نیازی خاصی از سوی نامزدها به ارتباط‌گرفتن با جامعه مشاهده می‌شود که همین مسئله یکی از عواملی است که فضای سیاسی را با سکون و سردی مواجه کرده.

دیگر خبرها

  • روز جمعه انتخابـات است؛ سکون سیاسی مطلق در سطح تهران!
  • مراکز رشد علوم انسانی در استان‌های کشور تشکیل می‌شود
  • وزیر کشور : مردم در انتخابات روز جمعه حماسه جدیدی خلق کنند
  • دیدارفرماندار،فرمانده سپاه و گروهای جهادی با امام جمعه کرخه
  • وحیدی: مردم روز جمعه حماسه جدیدی خلق کنند
  • لزوم شناسایی شخصیت‌های بزرگ ایران و اسلام برای مبارزه با اسطوره‌های جعلی
  • شناسایی شخصیت‌های بزرگ ایران و اسلام برای مبارزه با اسطوره‌های جعلی
  • دفاع بذرپاش از وعده ۴ میلیون مسکن رئیسی
  • کشتی گیر آمریکایی: بسیاری از دانشجویان آمریکایی به اسلام گرویدند
  • قدردانی ائمه جمعه استان از پلیس برای اجرای موفق طرح نور