Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد نجف آباد از رئیس جمهور درباره افزایش قیمت بنزین ۶ سوال پرسید و سه راهکار برای جلوگیری از التهاب در جامعه پس از سهمیه بندی آن ارائه داد. متین انجیلی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد نجف آباد در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو با اشاره به وضعیت معیشتی و فشار اقتصادی بر مردم، گفت: باتوجه به اقناع نکردن افکار عمومی نسبت به سیاست‌های تورم زدایی، چون افزایش قیمت حامل‌های انرژی، اعتراضات مردم را نه تنها به حق که ضروری بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


انجیلی با بیان اینکه شکل اعتراضات در ایران بسیار اهمیت دارد، توضیح داد: کشور ما همیشه در رصد دشمنان این ملت بوده و هر خطای کوچک باعث دستاویز و سوءاستفاده بیگانگان خواهد شد، بنابراین طرز صحیح اعتراضات در ایران باید برای ملت غیور و انقلابی تعریف و تبیین شود تا هم مردم توانایی اعتراض را داشته باشند و هم از سوءاستفاده دشمنان جلوگیری شود.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد نجف آباد بیان کرد: به نظر من در شاخه دانشجویی و نخبگانی، اعتراضات باید به صورت مکاتبه‌ای و مطالبه گری باشد که نمونه موفق آن را در قضیه FATF و حرکت جنبش‌هایی دانشجویی می‌توان مشاهده کرد که باعث شد از تصویب این معاهده به صورت قانونی در مجلس شورای اسلامی جلوگیری شود.
وی ادامه داد: البته برنامه‌های کرسی آزاداندیشی، تریبون‌های آزاداندیشی و صدور بیانیه‌های تشکل‌های دانشجویی نیز از جمله راه‌های اعتراض نخبگان به وضعیت کشور است، اما در فضای عمومی راه‌های مختلفی اعم از اعتراضات و امضای طومار‌های مجزی به صورت کشوری، کمپین‌های عدم خرید کالا، اعتراضات نمادین مانند پوشش یکسان یا برچسب‌های یک سان، می‌تواند کارساز باشد.
انجیلی با بیان اینکه در کشور ما تجربه تظاهرات مسالمت آمیز تاریخچه موفقی ندارد و غالبا با سوءاستفاده بیگانگان همراه شده، ادامه داد: به همین دلیل برای اعتراضات عمومی باید از راه‌های جایگزین به جای تجمع‌ها و تظاهرات استفاده کرد.
وی گفت: نامه نوشتن به نمایندگان مجلس و بازخواست از آنان و مجریان قانون اعم از استانداران و فرمانداران از دیگر راه‌های بیان اعتراضات به مسئولان است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد نجف آباد به انتقاد از عملکرد دولت در سهیمه بندی بنزین پرداخت و گفت: از دولت باید سوال شود که کدام عقل سلیمی تأیید می‌کند طرح اقتصادی مهمی، چون سهمیه بندی بنزین که مستقیما با معیشت مردم در ارتباط است، بدون اطلاع رسانی تدریجی و اقناع افکار عمومی، به صورت ناگهانی و آن هم فقط با طرح بیانیه‌ای در شب میلاد حضرت رسول (ص) و امام جعفر صادق (ع) اطلاع رسانی شود.
وی ادامه داد: سوال دوم این است که چرا و به چه علتی با علم بر پیش بینی اعتراضات مردمی و احتمال موج سواری دشمنان از این اعتراض ها، حتی استانداران و مقامات امنیتی را هم از زمان اجرای طرح مطلع نکرده بودند.
انجیلی سوال سوم از دولت را به اظهار بی اطلاعی هیات دولت از اجرای این طرح ارتباط داد و گفت: چرا شب قبل از انجام طرح، وزرای دولت باید در رسانه ملی نسبت به آن اعلام بی اطلاعی کنند و دروغ گویی و دورویی خود را به صورت علنی نشان دهند؟
وی ادامه داد: چرا رئیس جمهور ملت ایران را همانطور که قبلا هم گفته بود، بی سواد فرض کرده که وقتی به طرح کمک معیشتی اشاره می‌شود، اعلام می‌کند که تمام پول بنزین به حساب ملت واریز‌ی شود، در صورتی که با یک حساب سرانگشتی می‌توان متوجه شد که مبلغ قابل توجهی از اضافه درآمد بنزین نصیب دولت خواهد شد؟
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد نجف آباد سوال پنجم خود را به طرح کمک معیشتی اختصاص داد و گفت: چرا تیم دولت تدبیر و امید با طرح کم معیشتی که حداکثر به خانواده‌های پنج نفره تعلق می‌گیرد، سیاست‌های کلی افزایش جمعیت و رهنمود‌های رهبر انقلاب در این خصوص را نادیده گرفته و عملا برضد این سیاست‌ها گام برداشته است؟
وی سوال آخر را درخصوص تورم ناشی از افزایش قیمت حامل‌های انرژی پرسید و گفت: چرا دولت به جای تفهیم عاقلانه و نظارت عادلانه نسبت به افزایش قیمت ها، تأکید بر عدم افزایش و تورم زایی و انحراف افکار عمومی می‌شود؟ حمل و نقل عمومی با افزایش بنزین، گران می‌شود و به نظر من به جای فرافکنی و امید دادن واهی به مردم، واقعیت‌ها را برای ملت فهیم تبیین کنند و جلوی افزایش بی رویه قیمت را بگیرند نه افزایش عادلانه را.
انجیلی راهکار‌هایی برای اجرای بهتر سهمیه بندی بنزین ارائه داد و بیان کرد: دولت باید برای طرح ریزی و اجرای این طرح و افزایش قیمت بنزین باید چند پروژه کوتاه مدت تعریف می‌کرد. رئیس جمهور با ملت مستقیما به گفتگو می‌نشست و صداوسیما و کارشناسان نیز، افکار عمومی را از معایب و مزایای طرح مطلع می‌کردند که شوک روانی کمتری به مردم وارد شود.
وی بیان کرد: مثلا دولت می‌توانست در مرحله اول بنزین را به صورت سهمیه‌ای و با کارت سوخت مصرف کننده و با سهمیه بالا و تک نرخی عرضه می‌کرد، پس از آن سهمیه بنزین محدود می‌شد و فروش بنزین آزاد به صورت محدود صورت می‌گرفت. در مرحله بعد سهمیه بندی قطعی و قیمت آزاد افزایش می‌یافت.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: افزایش قیمت بنزین رئیس جمهور اعتراضات مردمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۶۰۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد

شهرام دبیری، رئیس شورای عالی استان‌ها امروز در نشست مشترک با معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور، گفت: برگزاری این جلسه گام بلندی در جهت ارتقای تعاملات شورا‌ها و سازمان محیط زیست است.

وی افزود: دنیا در حال توسعه است که اگر جوانب محیط زیستی در توسعه لحاظ نشود، ممکن است خطراتی برای انسان و نسل آینده داشته باشد. از این رو، توسعه پایدار باید مدنظر باشد. ضمن تلاش برای رفع نیاز‌های جامعه، مراقب باشیم محیط زیست به خطر نیفتد و ضرری به نسل‌های آینده نرسد.

رئیس شورای عالی استان‌ها بیان کرد: امروزه تعریف باسواد نسبت به چند سال گذشته تغییر کرده است، زمانی فردی خواندن و نوشتن بلد بود باسواد بود، اما امروزه اینطور نیست. چند سال پیش در تعریف سواد ١٢ مهارت تعریف شده بود که یکی از مهمترین آنها محیط‌زیست است چند سال بعد پا را فراتر گذاشتند و بحث عملیاتی شدن به تعریف باسواد اضافه شد یعنی هر کسی باید از آموخته‌های خود استفاده کرده تا تغییری ایجاد کند حالا آیا سیستم آموزشی ما با این تعریف همخوانی دارد؟

دبیری تأکید کرد: مجموعه شورا‌های کشور و شورای عالی استان‌ها با بیش از ۱۲۶ هزار عضو، ظرفیت بالایی برای تعامل با سازمان محیط زیست دارد. شوراها، نارسایی‌های جامعه را شناسایی می‌کنند و در ارتباط مستقیم با مردم هستند.

وی اضافه کرد: باید تغییرات اساسی اتفاق بیفتد به ویژه در زمینه محیط زیست، باید مسایل محیط زیستی از کودکی آموزش داده شود، چون در سن بزرگسالی تاثیری ندارد. فرهنگ سازی باید در رفتار نمود پیدا کند تا تاثیرگذار باشد. آموزش و پرورش، شورا‌ها و سازمان محیط زیست می‌توانند قدم‌های خوبی برای آموزش، فرهنگ سازی و ترویج حفظ حراست از محیط زیست بردارند.

رئیس شورای عالی استان‌ها اظهار داشت: کار‌ها و اقدامات باید به گونه‌ای باشد که مردم آن را لمس کنند، مثلاً در زمینه مصرف کیسه‌های پلاستیکی باید فرهنگ سازی و کار‌های اجرایی صورت گیرد، در بسیاری از کشور‌ها مردم باید برای کیسه‌های پلاستیکی پول بدهند، چون هدفشان کاهش مصرف پلاستیک است در کشور ما هم باید همین گونه باشد.

دبیری خاطرنشان کرد: ایران در زمینه انرژی‌های پاک ظرفیت خوبی دارد و می‌توان با برنامه‌ریزی از خورشید و باد و دریا برای تولید انرژی پاک استفاده کرد.

وی در مورد صنایع آلاینده، بیان کرد: گاهی یک صنعت آلاینده دیر شناسایی می‌شود که در این مدت خسارات زیادی به محیط زیست آن منطقه وارد می‌شود، شهرداری‌ها باید از عوارض آلایندگی برای بهبود وضعیت استفاده کنند.

دبیری درباره تعداد خودرو‌ها و آلایندگی آنها نیز، گفت: در برخی شهر‌ها تعداد خودرو‌ها نسبت به ظرفیت آن بسیار بیشتر است. در این شهر‌ها باید توسعه حمل و نقل عمومی جدی گرفته شود و کیفیت نیز باید ارتقاء یابد و لازم است دولت در این زمینه یارانه توسعه کمی و کیفی حمل و نقل عمومی را افزایش دهد.

رئیس شورای عالی استان‌ها تصریح کرد: شورا طبق قانون می‌تواند لایحه و طرح به مجلس ارائه دهد، بنابراین در این زمینه هم می‌توانیم به سازمان حفاظت محیط‌زیست کمک کنیم و از این ظرفیت در راستای مسائل محیط زیستی استفاده کنیم، همچنین می‌توانیم از شرکت‌های دانش‌بنیان کمک بگیریم.

وی درباره اهمیت ملموس بودن اقدامات گفت: دریاچه ارومیه یکی از مطالبات مردم است که می‌خواهند بدانند چه اقداماتی در آنجا انجام شده است بنابراین مسئولان سازمان محیط‌زیست باید در این زمینه اطلاع رسانی کنند تا مردم در جریان امور قرار گیرند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • انزجار افکار عمومی جهان از سرکوب دانشجویان آمریکایی معترض نسل‌کشی صهیونیست‌ها
  • جنگ رسانه‌ای نیازمند استراتژی است
  • افکار عمومی جهان مصمم به متوقف کردن جنایات جنگی در نوار ‎غزه است
  • کنعانی: افکار عمومی جهان بیدار شده است
  • چرا اعتراضات دانشجویان آمریکایی به جنگ غزه در حال افزایش است؟
  • دستور رئیس‌ جمهور برای اختصاص ۲۰۰ خودرو به کتابخانه سیار
  • شکاف بین دولتمردان صهیونیست‌زده با افکار عمومی در غرب غیرقابل‌انکار است
  • «بمبی که آمریکا در خاورمیانه نمی بیند»: واشنگتن در حال تکرار اشتباه نادیده گرفتن افکار عمومی جهان عرب است/ آمریکا دود برخاسته از آتش زیرخاکستر غزه را ندید/ انقلاب رسانه های اجتماعی در جنگ غزه
  • دولت یارانه حمل‌ و نقل عمومی را افزایش دهد
  • دولت یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد