Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@13:09:12 GMT

رفتارهای ایمنی از سنین کودکی میسر است

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۶۲۱۸۱

رفتارهای ایمنی از سنین کودکی میسر است

به گزارش خبرنگار مهر، جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران در ابتدای برنامه تلویزیونی پرسشگر که با موضوع چرایی عدم گسترش پیام رسان های داخلی در آموزش و پرورش به روی آنتن شبکه آموزش سیما رفت درباره ایمنی دانش آموزان در فصل زمستان به ویژه با توجه به خبری که اخیرا از مسمومیت چندین دانش آموز با مونوکسیدکربن منتشر شد گفت: مشکلات حوزه ایمنی به این برمیگردد که ایمنی را باور نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: علیرغم اقدامات و تلاش های انجام شده جهت پیشگیری از وقوع این حوادث باز هم مشاهده می کنیم که حتی در محیطی چون مدرسه به دلیل عدم رعایت مسائل ایمنی حوادثی رقم میخورد. 

وی با بیان اینکه بسیاری از ما تصور می کنیم حادثه فقط برای دیگران اتفاق می افتد گفت:  باور نداریم حتی اگر من نوعی که کارشناس ایمنی هستم، غفلت کنم ممکن است دچار حادثه شوم. هرکسی که درگیر حادثه شده قطعا یک جایی در کارش بی احتیاطی کرده است.

وی ادامه داد: غیر از مدارس در حالت کلی برای اماکن تجمعی به دلیل حضور افراد و بالارفتن ریسک خطر، اولویت خاصی وجود دارد، به ویژه دبستان ها که کودکان هشت نه ساله در آنجا حضور دارند و نیازمند رسیدگی و فراهم شدن محیط امن توسط بزرگترها هستند به طور ویژه تری مورد توجه اند.

سخنگوی آتش نشانی تهران با بیان اینکه مدرسه ای خوب است که به اولیا این اطمینان را بدهد که وقتی فرزندتان اینجاست خیالتان راحت باشد که حادثه ای رخ نمی دهد زیرا ایمنی رعایت شده گفت: البته در تهران اوضاع و احوال مدارس از این حیث قابل قبول است؛ ولی خب متاسفانه گاهی از گوشه و کنار کشور اخبار ناراحت کننده ای همانند همین خبر اخیر مسمومیت تعدادی از دانش آموزان به علت گازگرفتگی را می شنویم. 

ملکی افزود: برخی هموطنان ما در فصل سرما اشتباهی را مرتکب می شوند که به مدارس هم منحصر نیست. بسیاری تصور می کنند چون از موتورخانه و شوفاژ استفاده می کنند دیگر خطری پیرامون مسمومیت با گاز مونواکسید کربن  متوجهشان نمی شود.در حالی که در این منازل و اماکن هم احتمال بروز حادثه وجود دارد. در حادثه اخیر گازگرفتگی در یک ساختمان مسکونی در منطقه پیروزی تهران، نصب غیرتخصصی دودکش منجر به انتشار گاز مونواکسیدکربن شده بود.

وی با تاکید بر اینکه باید به دانش آموزان آموزش های پیشگیرانه ایمنی داده شود گفت: دنیا به این سمت می رود که آموزش ها را از سنین کودکی و مهدکودک شروع کنند. تغییر رفتاری و نهادینه شدن رفتارهای ایمنی از سنین کودکی ممکن و میسر است تا وقتی کودکان بزرگ می شوند در جوانی به ایمنی باور داشته باشند.

ملکی افزود: در سالهای گذشته تعاملات خوبی با آموزش و پرورش داشتیم اما سال قبل تعامل گسترده و مطلوبی نداشتیم. خبر خوب اینکه امسال در کتاب آمادگی دفاعی پایه دهم  حدود هفت صفحه به مباحث و اصول ایمنی پرداخته شده است. کافی نیست اما همین هم خبر خوبی است که به این نقطه رسیده ایم. امیدواریم به حجم مباحث درسی افزوده شود و ما هم برنامه هایمان را در قالب دوره های آموزشی در مدارس دنبال کنیم.

کد خبر 4778291 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: جلال ملکی وزارت آموزش و پرورش مدارس شهرداری تهران شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش قوه قضاییه بارش برف آلودگی هوا بنزین شهر تهران کمیته امداد امام خمینی سیدابراهیم رئیسی اربعین حسینی تعطیلی مدارس آتش نشانی بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۶۲۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند درصد مدارس استان سمنان تخریبی است؟

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان آمار مدارس تخریبی این استان را اعلام کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سید جمال وزیری محبوب عصر امروز در نشست مدیران و معاونان آموزش و پرورش استان سمنان در سالن جلسات این اداره کل اظهار داشت: بر اساس آمارهای موجود بین 33 تا 35 درصد مجموع مدارس استان سمنان تخریبی است.

وی با اشاره به اهمیت نوسازی مدارس تخریبی استان سمنان تصریح کرد: در حال حاضر مهم‌ترین چالش فعلی این‌مجموعه مدارس و فضاهای آموزشی تخریبی و فرسوده در غرب استان سمنان است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با اشاره به برنامه‌ریزی صورت گرفته برای شناسایی و اولویت‌بندی نوسازی مدارس این استان عنوان کرد: بیش‌تر عمده مدارس تخریبی استان سمنان مربوط به حاشیه شهرها است.

وزیری محبوب با بیان اینکه در سال گذشته، مبلغ اعتبارات ویژه بهسازی فضاهای آموزشی استان سمنان حدود 2 هزار میلیارد ریال بوده است تصریح کرد: میزان اعتبارات این بخش امسال به 10 هزار میلیارد ریال رسیده است.

وی با اشاره به سفر وزیر آموزش و پرورش به استان سمنان در حاشیه حضور رئیس‌جمهور در این استان خاطرنشان کرد:‌ در جریان این سفر، مشکلات و دغدغه‌های موجود در حوزه آموزش و پرورش به مسئولان مربوطه، ارائه و در آینده‌ای نزدیک با مساعدت لازم، برخی از این مسائل، رفع و حل خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با اشاره به اینکه بیش از 375 هزار میلیارد تومان اعتبارات از محل اجرای مولدسازی اموال و دارایی‌های مازاد آموزش و پرورش استان سمنان جذب شده است گفت: در تلاشیم تا نهضت مدرسه‌سازی را با کمک دولت، مجمع خیران در استان راه‌اندازی و محقق سازیم.

وزیری محبوب به آخرین وضعیت نیروی انسانی در نظام تعلیم و تربیت استان سمنان اشاره و بیان کرد: در سال تحصیلی آینده با استخدام جدید و تأمین نیروی انسانی، مشکلی در بحث ساماندهی نیروها نخواهیم داشت، اما سازماندهی نیروی انسانی در آموزش و پرورش و فرایند پروژه مهر تابستان امسال انجام می‌شود.

وی  ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره 124 شهید فرهنگی و 622 شهید دانش‌آموز و شهید استاد مرتضی مطهری، در توصیف جایگاه معلم اظهار داشت: واژه معلم، ماندگارترین واژه در هستی و نام معلم قرین با علم‌آموزی است.

مدیرکل آموزش و پرورش سمنان به درپیش بودن روز و هفته گرامیداشت مقام معلم اشاره و با تأکید بر این‌که معلم باید دانش‌آموزان خود را بر مبنای استعدادهای ذاتی به شکوفایی برساند افزود: مدرسه، دالان دانشگاه نیست؛ بلکه محلی برای کارآفرینی است و کار معلم در واقع تحویل دادن انسان توانمند به جامعه است

وزیری محبوب تصریح کرد: معتقدیم نجات یک دانش‌آموز در مسیر رشد طبیعی خود نجات یک جامعه است و از نگاه ما هر دانش‌آموزی که در مدرسه شکوفا می‌شود تحول‌گر یک جهان خواهد بود.

وی نقش معلم در جامعه را به‌عنوان یک تسهیل‌گر دانست و افزود: معلم تنها نقش یاددهی را ندارد و سیاست اصلی آموزش و پرورش هم آموزش علم نافع و رساندن فرد به بلوغ شخصیتی است.

وزیری یادآور شد: کار معلم این است که انگیزه را در وجود دانش‌آموزان بی‌انگیزه، شعله‌ور کند و علاوه بر نیاز  علمی به نیازهای اخلاقی و معنوی آن‌ها توجه ویژه داشته باشد.

وی هم‌چنین با اشاره به عملکرد و اقدامات اجرایی آموزش و پرورش استان در یک‌سال اخیر، حفظ آرامش، گسترش هم‌دلی و هم‌افزایی بین کارکنان و انسجام درون‌سازمانی را مهم‌ترین دستاورد این‌مجموعه، عنوان کرد و اظهار داشت: احساس رضایت معلم برای حضور در سر کلاس ازجمله موضوعاتی است که در نتیجه آرامش و هم‌دلی بین کارکنان این حوزه به دست آمده است.

انتهای پیام/363/.

دیگر خبرها

  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • ۱۴۰ نیروی فنی جذب هنرستان‌های زنجان می‌شوند
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • چند درصد مدارس استان سمنان تخریبی است؟
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان