Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@15:16:45 GMT

باید اینترنت مخصوص نوجوان داشته باشیم

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۶۲۲۶۹

باید اینترنت مخصوص نوجوان داشته باشیم

به گزارش خبرنگار مهر، رضا تقی پور وزیر سابق ارتباطات و عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی در این برنامه در پاسخ به پرسشی مبنی بر " سرانجام بخشنامه هایی چون بخشنامه وزارت آموزش و پرورش در یک و نیم سال گذشته مبنی بر ممنوعیت استفاده از پیام رسان های خارجی و اعلام وزیر وقت آموزش و پرورش مبنی بر فراهم شدن امکان حضور در یک پیام رسان واحد داخلی برای دانش آموزان و راهکارهای حل این مشکل اظهار کرد: ما در مسیر فراگیر شدن هر پدیده ای از جمله استفاده درست از فناوری های نو قطعا باید مراحلی را طی کنیم چه از طریق اموزش و چه از طریق یادگیری غیرمستقیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما در این مسیر موفق نبوده ایم.
وی افزود: یک بخش از مشکل به قوانین و مقررات و مسیرهایی که آماده کرده ایم برمیگردد. بسیاری کشورها اینترنت نوجوان و کودک و جوان دارند که چارچوب های جدایی از اینترنت بزرگسالان دارد. باید در آموزش و پرورش محیطی را فراهم کنیم که مختص آموزش باشد و حواشی غیرمرتبط نداشته باشد.
تقی پور با بیان اینکه متاسفانه می بینیم که استفاده غیرمرتبط از اینترنت بر آنچه که باید در توسعه آموزش بکاربگیریم، غالب می شود گفت: در تولید محتوا کم کار کرده ایم. قصد دخالت در کار آموزش و پرورش را ندارم؛ اما حتی بسیاری از مسائل را می توان به صورت غیرحضوری به دانش آموزان آموزش داد. اینها همگی نیازمند برنامه مشخص است.
وی با اشاره به مشکلات دولت الکترونیک گفت: اگرچه زیرساخت های ارتباطی و انبارش داده ها تا حدود زیادی فراهم شده اما متاسفانه فرایندهای داخلی دستگاه ها نظیر آموزش و پرورش کفایت ندارد تا بر روی بسترها و شبکه های الکترونیکی منتقل شود.
وزیر سابق ارتباطات با اشاره به حضور فعال پیام رسان های داخلی  از دو سال گذشته گفت: می توانیم امروز ادعا کنیم که مانع فنی در مسیر توسعه استفاده از این فرصت بزرگ در فرایندهای اداری و آموزشی نداریم. 
تقی پور درباره حجم ترافیک پیام رسان های خارجی گفت: آماری که داریم  حجم پهنای باند این دو پیام رسان خارجی مورد استفاده در ایران، در حالت عادی حدود ۱۰  برابر کل پیام رسان های داخلی است. 
عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی درباره علت عدم استقبال از پیام رسان های بومی و ریشه این مشکل گفت: برنامه مشخصی برای این کار در کل کشور دنبال نشده است. شاید یکی از متهمین خود ما در شورای عالی فضای مجازی باشیم. مصوبات پراکنده ای داشته ایم که از جمله مهمترین آنها ساماندهی پیام رسان ها است که در ۱۳ خرداد ۹۶ به تصویب رسیده است. ولی واقعا اگر ارزیابی درست داشته باشیم در می یابیم میزان کمی از این مصوبه اجرایی شده است.
وی درباره اینکه مسئولیت اجرای این مصوبه برعهده کدام نهاده بوده است؟ گفت: طبق قاعده آماده سازی زیرساخت ها بر عهده وزارت ارتباطات بوده است. طرف خارجی نیز باید یک نماینده را تعیین می کردند تا بتوان جرائم رخ داده را ریشه یابی کرد که آن هم میسر نشده است. دستگاههای مختلف مرتبط باید وظایف خود را انجام می دادند. 
تقی پور با بیان اینکه پیام رسان های داخلی را در مقابل غول های بزرگی قرار داده ایم که چندین سال است کار میکنند گفت: ۵ میلیارد تومان وام به برخی پیام رسان ها دادند. در حالی که در قیاس با چندهزار سروری که دارند کفایت نمی کرد. 
وی با بیان اینکه اکنون شرایط برای پیام رسان های داخلی متفاوت شده و بخشی از زیرساخت ها در یک سال اخیر تقویت شده اند گفت : آموزش  و پرورش به راحتی میتواند از این پیام رسان ها بهره برداری کند. ایجاد جزایر مختلف به صلاح نیست قرار بود این ها رقابت کنند و هرکدام توانستند به صورت واحد در اختیار قرار بگیرند. در حال حاضر ۵ پیام رسان فعال کشور عبارت اند از ایتا، بله، سروش، گپ و آی گپ.

کد خبر 4723057 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش آموزش و پرورش مدرسه شهرداری تهران شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش قوه قضاییه بارش برف آلودگی هوا بنزین شهر تهران کمیته امداد امام خمینی سیدابراهیم رئیسی اربعین حسینی تعطیلی مدارس آتش نشانی بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۶۲۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه پیام نور، ابراهیم تقی زاده با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به برخورد تند و خشن پلیس آمریکا با دانشجویان معترض به جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم مظلوم غزه و نیز دستگیری جمع زیادی از دانشجویان و اساتید آزادیخواه آمریکایی، دانشگاه پیام نور آمادگی بورسیه و پذیرش این دانشجویان را در مراکز فعال بین الملل این دانشگاه در اقصی نقاط جهان دارد.

تقی زاده همچنین افزود؛ دانشگاه آمادگی دارد ضمن آموزش زبان فارسی به این دانشجویان در رشته مطابق با تحصیل دانشجویان آمریکایی شرایط ادامه تحصیل آنان را فراهم نماید.

رییس دانشگاه پیام نور با اشاره به بسترهای مناسب الکترونیکی دانشگاه پیام نور گفت؛ دانشگاه پیام نور با امکانات آموزش الکترونیکی و بهره مندی از آموزش مجازی نیز میتواند این دانشجویان را بورسیه تحصیلی نموده و در رشته هایی که در مراکز بین الملل و مراکز داخلی دائر است در هر سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشجویان آمریکایی تعلیق شده را تحت آموزش قرار دهد.

تقی زاده در پایان با اشاره به هماهنگی های بعمل آمده با رییس مرکز امور بین الملل و نمایندگی های فعال دانشگاه در کشورهایی چون؛ کانادا، آلمان، امارات و دیگر کشورها، گفت : دانشگاه پیام نور این دانشجویان را با همان شرایطی که در کشور خودشان تحصیل می کردند پذیرش کرده و تسهیلات و امکانات تحصیل در اختیارشان قرار خواهد داد.

کد خبر 6096946

دیگر خبرها

  • دانش آموزان با حساسیت کمبود آب آشنا شوند
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • پیام توییتری وزیر سابق آموزش و پرورش به وزیر فعلی آموزش و پرورش : این صندلی ارزشش را ندارد...
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • رقابت بیش از ۱۱ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش