Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی گفت: بسیاری کشور‌ها اینترنت نوجوان و کودک و جوان دارند که چارچوب‌های جدایی از اینترنت بزرگسالان دارد. باید محیطی را فراهم کنیم که مختص آموزش باشد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رضا تقی پور وزیر سابق ارتباطات و عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی در این برنامه در پاسخ به پرسشی مبنی بر " سرانجام بخشنامه هایی، چون بخشنامه وزارت آموزش و پرورش در یک و نیم سال گذشته مبنی بر ممنوعیت استفاده از پیام رسان‌های خارجی و اعلام وزیر وقت آموزش و پرورش مبنی بر فراهم شدن امکان حضور در یک پیام رسان واحد داخلی برای دانش آموزان و راهکار‌های حل این مشکل اظهار کرد: ما در مسیر فراگیر شدن هر پدیده‌ای از جمله استفاده درست از فناوری‌های نو قطعا باید مراحلی را طی کنیم چه از طریق اموزش و چه از طریق یادگیری غیرمستقیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما در این مسیر موفق نبوده ایم.
وی افزود: یک بخش از مشکل به قوانین و مقررات و مسیر‌هایی که آماده کرده ایم برمیگردد. بسیاری کشور‌ها اینترنت نوجوان و کودک و جوان دارند که چارچوب‌های جدایی از اینترنت بزرگسالان دارد. باید در آموزش و پرورش محیطی را فراهم کنیم که مختص آموزش باشد و حواشی غیرمرتبط نداشته باشد.
تقی پور با بیان اینکه متاسفانه می‌بینیم که استفاده غیرمرتبط از اینترنت بر آنچه که باید در توسعه آموزش بکاربگیریم، غالب می‌شود گفت: در تولید محتوا کم کار کرده ایم. قصد دخالت در کار آموزش و پرورش را ندارم؛ اما حتی بسیاری از مسائل را می‌توان به صورت غیرحضوری به دانش آموزان آموزش داد. این‌ها همگی نیازمند برنامه مشخص است.
وی با اشاره به مشکلات دولت الکترونیک گفت: اگرچه زیرساخت‌های ارتباطی و انبارش داده‌ها تا حدود زیادی فراهم شده، اما متاسفانه فرایند‌های داخلی دستگاه‌ها نظیر آموزش و پرورش کفایت ندارد تا بر روی بستر‌ها و شبکه‌های الکترونیکی منتقل شود.
وزیر سابق ارتباطات با اشاره به حضور فعال پیام رسان‌های داخلی از دو سال گذشته گفت: می‌توانیم امروز ادعا کنیم که مانع فنی در مسیر توسعه استفاده از این فرصت بزرگ در فرایند‌های اداری و آموزشی نداریم.
تقی پور درباره حجم ترافیک پیام رسان‌های خارجی گفت: آماری که داریم حجم پهنای باند این دو پیام رسان خارجی مورد استفاده در ایران، در حالت عادی حدود ۱۰ برابر کل پیام رسان‌های داخلی است.
عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی درباره علت عدم استقبال از پیام رسان‌های بومی و ریشه این مشکل گفت: برنامه مشخصی برای این کار در کل کشور دنبال نشده است. شاید یکی از متهمین خود ما در شورای عالی فضای مجازی باشیم. مصوبات پراکنده‌ای داشته ایم که از جمله مهمترین آن‌ها ساماندهی پیام رسان‌ها است که در ۱۳ خرداد ۹۶ به تصویب رسیده است. ولی واقعا اگر ارزیابی درست داشته باشیم در می‌یابیم میزان کمی از این مصوبه اجرایی شده است.
وی درباره اینکه مسئولیت اجرای این مصوبه برعهده کدام نهاده بوده است؟ گفت: طبق قاعده آماده سازی زیرساخت‌ها بر عهده وزارت ارتباطات بوده است. طرف خارجی نیز باید یک نماینده را تعیین می‌کردند تا بتوان جرائم رخ داده را ریشه یابی کرد که آن هم میسر نشده است. دستگاه‌های مختلف مرتبط باید وظایف خود را انجام می‌دادند.
تقی پور با بیان اینکه پیام رسان‌های داخلی را در مقابل غول‌های بزرگی قرار داده ایم که چندین سال است کار میکنند گفت: ۵ میلیارد تومان وام به برخی پیام رسان‌ها دادند. در حالی که در قیاس با چندهزار سروری که دارند کفایت نمی‌کرد.
وی با بیان اینکه اکنون شرایط برای پیام رسان‌های داخلی متفاوت شده و بخشی از زیرساخت‌ها در یک سال اخیر تقویت شده اند گفت: آموزش و پرورش به راحتی میتواند از این پیام رسان‌ها بهره برداری کند. ایجاد جزایر مختلف به صلاح نیست قرار بود این‌ها رقابت کنند و هرکدام توانستند به صورت واحد در اختیار قرار بگیرند. در حال حاضر ۵ پیام رسان فعال کشور عبارت اند از ایتا، بله، سروش، گپ و آی گپ.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اینترنت اینترنت ملی آموزش و پرورش نوجوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۶۲۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود ۲ معلم نمونه کشوری در گلستان

به گزارش خبرنگار مهر، رضا نظری شامگاه دوشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته معلم در جمع خبرنگاران اظهار کرد: استان گلستان ۲۴ هزار فرهنگی دارد که امسال از بین ۳۲ استان کشور، ۱۴ استان معلم نمونه کشوری داشت و سهم استان گلستان دو معلم نمونه کشوری بود این در حالی است که در سال قبل معلم نمونه کشوری نداشتیم.

وی با اشاره به اینکه معلمان گلستان دارای همت بالا و کار بلد هستند، افزود: امسال برای انتخاب معلم نمونه شرایط تغییر کرده است، معلم نمونه کاملاً عملی و به صورت آزمون و تدریس و شاخصه هایی که مد نظر بود انجام شد.

مدیر کل آموزش و پرورش گلستان در خصوص اعتبارات آموزش و پرورش هم گفت: در سفر اول رییس جمهور حدود ۲۰۰ میلیارد تومان مصوبه داشتیم اما در سفر دوم با کمک مسوولان هزار میلیارد تومان مصوبه گرفتیم که رشد پنج برابری نسبت به سفر اول داشتیم.

وی افزود: این مصوبات نوید اتفاقات خوب در حوزه های مختلف آموزش و پرورش دارد که در بخش نرم افزاری و هم سخت افزاری می‌توانیم استفاده کنیم و در حال حاضر ۶۰ درصد مصوبه اول تحقق پیدا کرده است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان گلستان گفت: در جذب نیرو در قالب ماده ۲۸، در سال های قبل بین ۸۰۰ تا ۸۵۰ نفر بود اما در سال ۱۴۰۱ نزدیک به هزار و ۳۰۰ نفر جذب داشتیم و امسال هم با چند آزمونی که داریم بیش از دو هزار و ۲۰۰ نفر جذب آموزش و پروش خواهند شد که با این آمار، رشد ۹۰ درصدی خواهیم داشت.

وی تاکید کرد: در جذب نیرو حساسیت خاصی را در نظر گرفته ایم که با اعلام جذبی که شکل گرفته، باهوش ترین و باسوادترین معلمان از استان گلستان بود.

کد خبر 6092557

دیگر خبرها

  • شکلات های مخصوص المپیک تولید شد + نحوه تولید | ویدئو
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تجدید میثاق وزیر آموزش و پرورش و معلمان با آرمان‌های امام راحل
  • وجود ۲ معلم نمونه کشوری در گلستان
  • نوجوان سمنانی به بخش داستانِ باشگاه ادبی «قاف» راه یافت
  • موزه قجری در کاخ مخصوص
  • نوجوانان بوشهری بر بال آهنین به سودای پرواز پرداختند
  • پیش‌بینی می‌کنیم سال آینده کمبود نیروی انسانی نداشته باشیم