Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی شریعتی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا در خصوص قطع اینترنت و اثرات آن بر سیاست خارجی گفت: در دنیای امروز اینترنت را نمی‌توان فقط در حوزه تجارت استفاده کرد بلکه این پدیده تبدیل به بخشی از زندگی روزمره ما شده که زندگی بدون آن تقریبا محال است.

وی ادامه داد: در داخل کشور ارگان‌هایی مانند تامین اجتماعی، بانک‌ها و دولت الکترونیک از این پدیده استفاده می‌کنند که در چند روز اخیر با انتقال بر روی اینترانت توانستند به فعالیت خود ادامه دهند زیرا اطلاعات و دامنه کاری آنها محدود است اما در تجارت به خصوص در حوزه واردات و صادرات که لازمه آن ارتباط با دنیای بیرون است در این چند روز شاهد یک پدیده نادر بودیم و به نوعی در این حوزه یک سکته را تجربه کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شریعتی افزود: در عراق نیز پس از آغاز درگیری‌ها چند روز اینترنت قطع شد اما امکان ارسال ایمیل وجود داشت.

وی افزود: در بحث صادرات؛ اطلاع از وضعیت بار، پیگیری وصول مطالبات، رصد بازار و ارتباط با مشتری همگی نیاز به اینترنت دارد. آقایان نباید فراموش کنند که ما تحریم هستیم و امکان سوئیفت نداریم برعکس تمام کشورها که با فشار دادن یک دکمه پول را به هر کجای دنیا ارسال می‌کنند، حداقل باید 8 تا 9 تماس بگیریم تا این اتفاق صورت بگیرد. یک بازرگان ایرانی برای صادر کردن یک محموله باید اسناد را تغییر دهد، گواهی مبدا و پروفورمای صوری درست کند یعنی حداقل نسبت به دیگر بازرگانان حداقل 5 مرحله بیشتر کار انجام دهد.

شریعتی در خصوص نقل و انتقال بانکی گفت: در بحث مالی نیز وضعیت به همین گونه است جدا از نقل و انتقالاتی که توسط صرافی‌ها انجام می‌گیرد ما امکان ارسال و دریافت پول را نداریم در واقع هیچ بانکی کارهای مالی که مبدا، مقصد یا به نوعی به ایران مرتبط باشد را انجام نمی‌دهد به طور کلی تجارت بین المللی برای یک تاجر ایرانی در شرایط فعلی سخت و پیچیده است و برای گذر از این شرایط نیاز به اینترنت است.

وی در خصوص استفاده برخی افراد و نهادها از اینترنت در شرایط فعلی گفت: اکنون برخی افراد و سازمان‌ها به اینترنت متصل هستند وزرا و معاونین آنها در توییتر که فیلتر است حضور دارند و حتی الان هم توییت می‌کنند اما شرکت‌های صادراتی که به فرمایش رهبر انقلاب سربازان جنگ اقتصادی هستند بیش از یک هفته است که اینترنت ندارند. از همین جا می‌توان فهمید که اولویت شرکت‌های صادراتی برای مسئولین چقدر است و به جای اینکه برای ادامه فعالیت آنها بستر مناسب فراهم کند شرایطی را ایجاد کرده که مدیران شرکت‌ها دست به دامن هکرها شده‌اند تا بتوانند یک ایمیل بزنند یا بفهمند بار آنها کجا است.

وی با بیان اینکه اگر قرار است که این وضعیت ادامه پیدا کند لازم است دولت تمهیداتی برای تجار اتخاذ کند، ادامه داد: دولت می‌تواند با کمک اتاق بازرگانی و وزارت صمت، شرکت‌هایی که نیاز به اینترنت دارند را شناسایی کنند و با مسئولیت مدیر شرکت ارتباط آنها را با جهان خارج برقرار کند. ما در طول سال 52 هفته کاری داریم که با توجه به تعطیلات مذهبی مانند محرم و ماه رمضان اکنون در بهترین زمان برای کار کردن قرار داریم اما اکنون وضعیت ما مانند فردی است که با چشمان بسته رانندگی می کند.

شریعتی افزود: روز گذشته مشتری عراقی ما پس از ساعت‌ها تلاش پیغام داد شما زنده‌اید؟ مردم سایر کشورها تحت تاثیر رسانه‌های عبری-عربی وضعیت کشور را جنگ زده می‌بینند حال وقتی اینترنت قطع باشد و امکان ارتباط با جهان خارج وجود نداشته باشد عملا در  خط دشمنان حرکت می‌کنیم و به این تصویر  کمک می‌کنیم. با وصل اینترنت و از سر گیری فعالیت‌های بین المللی خصوصا توسط بخش خصوصی دنیا متوجه خواهد شد که هیچ خبری در ایران نیست و روال عادی زندگی ادامه دارد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران اینترنت تجارت تعطیلات کره شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۶۳۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب خروج مستشاران ایران از سوریه

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، یک مقام محور مقاومت به المیادین اعلام کرد: آنچه در رسانه‌های بین‌المللی و سایت‌های عربی مبنی بر تخلیه منطقه جنوب سوریه توسط ایرانی‌ها و کاهش تعداد اعضا منتشر می‌شود، صحت ندارد.

وی گفت: اساساً هیچ نیروی ایرانی در سوریه وجود ندارد، بلکه مستشاران نظامی به صورت قانونی و با توافق با مقامات سوریه در آنجا هستند.

این مقام مسئول ادامه داد: مستشاران ایرانی همچنان طبق وظایفی که با دمشق توافق شده و در هرنقطه‌ای از سوریه که لازم باشد به طور معمول وظایف خود را انجام می‌دهند و هیچ خروجی صورت نگرفته است.

این اظهارات پس از آن بیان شد که برخی منابع رسانه‌ای عربی مدعی خروج مستشاران نظامی ایران از برخی مناطق سوریه در اقدامی پیشگیرانه برای بی‌اثر کردن حمله احتمالی رژیم صهیونیستی شده بودند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازتاب گسترده سفر رئیسی به پاکستان در رسانه‌های این کشور
  • تظاهرات دانشجویان در آمریکا یادآور اعتراض‌ها به جنگ ویتنام است
  • استفاده هکرها از دستگاه‌های سیسکو برای جاسوسی
  • تکذیب خروج نظامیان ایران از سوریه
  • مستشاران ایرانی از سوریه خارج شدند؟
  • تکذیب خروج مستشاران ایران از سوریه
  • اسیر بعدی اسرائیلی که نتانیاهو می‌کشد کیست؟
  • رسانه عبری زبان: کشورهای عربی مانع تلاش ترکیه برای ورود به پرونده غزه شدند
  • رسانه‌های عبری: زمان استعفای مقامات نظامی اسراییل نزدیک شده است
  • اعتراف رسانه‌های عبری به حجم سنگین حملات موشکی حزب الله