Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی مشاور وزیر و مدیرکل اطلاعات خراسان رضوی با بیان این که در احراز صلاحیت ها نباید رودربایستی داشت، تاکید کرد: نظام وظیفه دارد که جلوی ورود عناصر ناباب به فرآیند انتخابات را بگیرد.

مدیرکل اطلاعات خراسان رضوی که در جمع اعضای هیأت‌های بررسی صلاحیت کاندیداهای انتخابات یازدهمین دوره مجلس در خراسان رضوی سخن می گفت، به شرایط امروز کشور اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران امروز در اوج اقتدار قرار دارد و به اعتراف دوست و دشمن، کشورمان از اقتدار ویژه‌ای در منطقه و جهان برخوردار است اما در عین حال با مشکلاتی در داخل کشور مواجه هستیم که اگر از آن‌ها غفلت شود، ممکن است همه اقتدار ما فرو بریزد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران امروز به عنوان یک وزنه در معادلات بین‌المللی شناخته می‌شود و حتی قدرت این را دارد که اراده خودش را بر سایر اراده‌ها تحمیل کند، لذا دشمن از این مسئله واهمه دارد و همواره به دنبال کم رنگ جلوه دادن عظمت و اقتدار کشورمان است.

وی با بیان اینکه دشمن جنگ نرم با جمهوری اسلامی ایران را از رهگذر مسائل اقتصادی دنبال می کند، گفت: حریف توانایی مقابله با کشورمان از طریق جنگ سخت را ندارد به همین دلیل به سراغ جنگ نرم رفته و تمام توان خود را روی این مسئله متمرکز کرده است، برای مقابله با دشمن در این عرصه، باید کشور را متناسب با اقتضائات جنگ نرم آماده کنیم.

وی رسالت مهم هیأت‌های بررسی صلاحیت کاندیداهای انتخابات مجلس شورای اسلامی را یادآور شد و گفت: اگر نمایندگان شورای نگهبان در بررسی صلاحیت‌ها به خوبی و مطابق قانون به وظیفه خود عمل کنند، کشور 4 سال رو به آبادانی خواهد بود در غیر این صورت ممکن است با بحران رو به رو شود.

مشاور وزیر و مدیرکل اطلاعات خراسان رضوی افزود: همانند دیگر نقاط دنیا، انتخابات در کشورمان باید زمینه‌ساز انسجام داخلی شود نه مایه تضعیف نظام جمهوری اسلامی، انتخابات همانند موضوع گران شدن قیمت سوخت نیست که عده‌ای نسبت به آن اعتراض داشته و بخواهند با سوء استفاده از شرایط پس از انتخابات، به دنبال بر هم زدن امنیت و انسجام کشور باشند. 

وی ادامه داد: صلاحیت افراد برای ورود به فرآیند انتخابات باید احراز شود و این کار، مسئولیت بزرگی است که بر دوش شورای نگهبان قرار دارد. در انجام این وظیفه قانونی، نباید با هیچ فرد یا جناحی رودرباستی داشت.

مدیر کل اطلاعات خراسان رضوی تاکید کرد: مشارکت در انتخابات حق همه است و هر شهروند ایرانی باید بتواند حق خود را در تنظیم آینده کشور و انتخاب مدیران اعمال کند اما ورود به جمع کاندیداها نیازمند احراز صلاحیت است و هر کسی از چنین حقی برخوردار نیست، قانون به شورای نگهبان حق داده است که بگوید چه کسی صلاحیت انتخاب شدن دارد و چه کسی صلاحیت ندارد. 

وی ادامه داد: نمایندگان شورای نگهبان با بررسی صلاحیت متقاضیان نامزدی در انتخابات مجلس شورای اسلامی در حقیقت حق نظام را اعمال می کنند و در انجام این مسئولیت هم نباید هیچ رودربایستی و خجالتی وجود داشته باشد، چرا که قانون چنین حقی را مشخص کرده است.

مشاور وزیر اطلاعات با تاکید بر این که در مواردی که دلیلی برای رد صلاحیت وجود نداشته باشد، قطعا کسی به خود اجازه نخواهد داد که صلاحیت فردی را رد کند ادامه داد: حق هر ایرانی است که کاندیدای انتخابات شود اما نظام بر اساس قانون وظیفه دارد جلوی عناصر ناباب را بگیرد تا وارد فرآیند انتخابات نشوند؛ باید توجه داشت که عقلای عالم حق عمومی را به حق فردی ترجیح  می دهند.

این مقام امنیتی با بیان این تایید یا رد صلاحیت افراد نباید همراه با تضییع حق فردی و جمعی باشد، گفت: اعمال حق حاکمیت در زمینه احراز صلاحیت ها باید مستند به قانون باشد به این معنی که مصلحت اندیشی، سلیقه، رویکردهای سیاسی در آن نقشی نداشته باشد.

مشاور وزیر و مدیرکل اطلاعات خراسان رضوی بالاترین مصلحت را رفتار منطبق بر اعمال قانون عنوان کرد و گفت: کسی که در زمینه احراز صلاحیت کاندیداهای انتخابات مجلس وظیفه دارد نباید در انجام وظیفه، گرایش سیاسی خود را دخالت دهد یا در تجمعات سیاسی نقش بارز داشته باشد.

وی با بیان اینکه حق افراد در بررسی صلاحیت ها نباید تضییع شود، خاطرنشان کرد: برخی افرادی که یقین یا شبهه دارند که صلاحیت آن ها تایید نمی شود، از الان جوسازی می کنند تا شرایط به گونه ای شود که کسی جرأت رد صلاحیت آن ها را نداشته باشد، این مسئله نباید نمایندگان شورای نگهبان را تحت تاثیر قرار دارد.

عالی ترین مقام امنیتی استان گفت: فرآیند نظارت بر انتخابات و احراز صلاحیت‌ها نباید شبهه مهندسی در پی داشته باشد و برای این منظور باید خط مرز مهندسی و احراز صلاحیت را برجسته کرد؛ بهتر است که بدون در نظر گرفتن اسم افراد، صلاحیت آن ها بررسی  شود، حتی اگر کاندیدای مورد نظر فرزند یا از اقوام ما باشد. تایید یا رد صلاحیت ها باید کاملا پاکدستانه و قابل استناد حقوقی و قانونی باشد.

این مقام امنیتی تصریح کرد: نمایندگان شورای نگهبان باید از مجموعه معیارهای ضروری برای کاندیداتوری انتخابات مجلس شورای اسلامی درک راهبردی داشته باشند؛ برخی اوقات ممکن است فردی با یک امضا پای نامه ای، التزام به قانون اساسی و ولایت فقیه را از دست بدهد، به عبارت دیگر، باندبازی، فرقه گرایی و طایفه گرایی، اختلاس و استفاده از حق نمایندگی برای تضعیف نظام و استفاده ابزاری از جایگاه حقوقی با التزام به ولایت فقیه و قانون اساسی سازگار نیست. 

وی ادامه داد: تلاش دشمن بر این است که بعد نظارت را در عرصه انتخابات کمرنگ کند تا ترکیب مجلس آینده متناسب با فشارهایی باشد که به کشورمان وارد می کنند؛ به عبارت دیگر، می خواهند کسانی راهی خانه ملت شوند که با اندکی فشار اقتصادی و سیاسی، به خواسته‌های آنان تن بدهند و در مقابل آنها تسلیم شود.

مدیر کل اطلاعات خراسان رضوی سلامت، امنیت، رقابت و کارآمدی را 4 نکته کلیدی در انتخابات پیش رو برشمرد و خاطرنشان کرد: جریان‌های سیاسی در استان خراسان رضوی آمادگی کاملی برای مشارکت گسترده در انتخابات دارند و ما با این پیش‌بینی به سمت برگزاری انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی می‌رویم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی انتخابات 98 شوراي نگهبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۶۴۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت ۹۹۰ نفر از شبکه مردمی ناظران شورای نگهبان در دور دوم انتخابات مجلس

مساح دبیر هیئت نظارت بر انتخابات خراسان جنوبی با اعلام این خبر گفت: کلاس‌های آموزشی برای یادآوری مسائل نظارتی انتخابات در طول هفته آینده برای این ناظران برگزار خواهد شد.

 وی افزود: ملزومات مورد نیاز برای برگزاری این مرحله به استان رسیده و تا پایان هفته بین ۳ شهرستان توزیع خواهد شد.

مساح در خصوص افرادی که در این مرحله می‌توانند رای دهند، گفت: کسانی که در مرحله قبل در حوزه بیرجند، درمیان و خوسف رای داده اند و یا کسانی که در مرحله قبل در هیچ حوزه انتخابیه موفق به رای دادن نشدند؛ می‌تواند در این مرحله شرکت کنند.

دبیر هیئت نظارت بر انتخابات خراسان جنوبی با اشاره به تبصره ۴ ماده ۱۱ قانون انتخابات بیان کرد: مجوز اخذ رای از واجدان شرایط بر اساس نتیجه استعلام دستگاه‌های احراز هویت خواهد بود.

مرحله دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ۲۱ اردیبهشت ماه در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • نامه سوم روحانی به شورای نگهبان درباره ارائه مستندات ردصلاحیتش
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات
  • مفتخر به بهره‌گیری از مشارکت معلمان در نظارت بر انتخابات هستیم
  • افشای دلایل رد صلاحیت حسن روحانی از سوی شورای نگهبان
  • سخنگوی شورای نگهبان: مفتخر به بهره‌گیری از مشارکت معلمان در نظارت بر انتخابات هستیم
  • حسن روحانی دلایل رد صلاحیت خود را اعلام کرد
  • افشای دلایل رد صلاحیت حسن روحانی
  • نظارت ۹۹۰ نفر از شبکه مردمی ناظران شورای نگهبان در دور دوم انتخابات مجلس
  • بسیاری از ناظران انتخاباتی فرهنگیان هستند
  • معاونت قوانین به تخلف کمیسیون تلفیق برنامه هفتم ورود کرد