Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیمه فعالان قرآنی خدمتی بود که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از سال ۱۳۸۵ به فعالان قرآنی ارائه کرد و حالا به‌خاطر مشکلات مالی مسکوت مانده و این در حالی است که اعتبارات میلیاردی برای بنِ خرید کالا در نمایشگاه قرآن به فعالان قرآنی اختصاص می‌یابد. ۰۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۰ فرهنگی دین ، قرآن و اندیشه نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی تسنیم، بحث بیمه تأمین‌اجتماعی و بیمه تکمیلی همواره یکی از اساسی‌ترین دغدغه‌های جامعه قرآنی کشور بوده که در چند سال گذشته با افت و خیزهایی مواجه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیمه فعالان قرآنی خدمتی بود که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از سال 1385 به فعالان قرآنی ارائه کرد تا آنها همراه با دیگر اصحاب فرهنگ و هنر از طریق صندوق حمایت از هنرمندان، روزنامه‌نگاران و نوسیندگان از خدمات بیمه‌ای بهره‌مند شوند.

به گفته عبدالهادی فقهی‌زاده، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، هم‌اکنون 6 هزار و 994 نفر از فعالان قرآنی، بیمه شده‌اند. این آمار در حالی از سوی معاون قرآنی وزیر گفته شد که هم‌اکنون روند صدور بیمه برای فعالان قرآنی متوقف شده است و فقهی‌زاده دلیل آن را مشکلات اقتصادی می‌داند.

این اولین‌بار نیست که روند صدور بیمه فعالان قرآنی با اختلال مواجه می‌شود. شهریورماه سال 1392 نیز بیمه فعالان قرآنی برای کسانی که قصد عضویت در آن را داشتند، قطع و از عضویت جدید جلوگیری شد. در سال 1393 و در دوران علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز یک‌مرتبه این روند تا تأسیس صندوق مجزا متوقف شد.

فقهی‌زاده روز گذشته در جمع فعالان قرآنی یاسوج اعلام کرد که علت اصلی توقف روند صدور بیمه، مشکلات مالی است و این در حالی است که او در بخش دیگری از سخنانش به تخصیص "یک‌میلیارد تومان" بن‌ِ خرید به فعالان قرآنی اشاره کرده و گفته است: در بیست‌و هفتمین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن، یک‌میلیارد بن خرید کالا به فعالان قرآنی اختصاص یافت.

متأسفانه فقط فعالان قرآنی نیستند که بیمه آنها دچار مشکل شده است و  اقشار دیگری هم در این گروه قرار گرفته‌اند که البته اتحادیه‌‌های آنها از طریق مجلس شورای اسلامی، نسبت به تصویب بیمه اقداماتی داشته‌اند اما فعالان قرآنی در این بین مهجور واقع شده‌اند و کسی به فکر حمایت از آنها نیست. 

پرداخت 100 میلیون تومان حق بیمه در ماه

موضوع بیمه فعالان قرآنی و مسکوت ماندش یکی از مهم‌ترین مطالبه‌های مؤسسات قرآنی در این روزها است، به‌طوری که در صد‌وچهارمین جلسه مجمع مشورتی شورای توسعه فرهنگ قرآنی که 12 آبان‌‌ماه سال جاری برگزار شد؛ حجت‌الاسلام "علی‌رضا شاهسونی"، مدیر مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت "بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س)" با اشاره به مشکلات مؤسسات قرآنی گفت: اولین مشکل مؤسسات قرآنی، بحث بیمه است که همچنان در ابهام قرار دارد و کمر مؤسسات را شکسته است. معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد زمانی در قالب بیمه هنرمندان تعدادی از فعالان قرآنی را بیمه کرد اما بعد از مدتی که با روند کاهش مواجه شد به یکباره مسکوت ماند.

شاهسونی با طرح این سؤال که چرا بحث بیمه فعالان قرآنی یکبار برای همیشه برطرف نمی‌شود، گفت: بیمه‌ای که در گذشته برای فعالان قرآنی در نظر گرفته شده بود بیمه هنرمندان بود که بسیاری از مزایای بیمه اجباری و بیمه درمان را نداشت. در حال حاضر برای بیمه کردن هر کدام از فعالان قرآنی همکار در مؤسسه باید ماهانه 520 هزار تومان حق بیمه پرداخت کنیم که مجموعاً به مبلغی بالغ بر 100 میلیون تومان در ماه می‌رسد. مؤسسات دیگر نیز به‌همین صورتند، همه اینها در حالی است که به راحتی می توان آن را حل کرد.

انتهای پیام/

R1444/P/S4,37/CT7 واژه های کاربردی مرتبط وزارت ارشاد قرآن و عترت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت ارشاد قرآن و عترت وزارت ارشاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۶۵۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۱۶۳ لرستانی در نوزدهمین آزمون تخصصی قرآن

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، رئیس امور قرآنی تبلیغات اسلامی لرستان گفت: نوزدهمین دوره آزمون حفظ قرآن روز جمعه با حضور ۱۶۳ قرآن‌آموز لرستانی در خرم‌آباد و بروجرد برگزارشد.
حجت‌الاسلام صادق جعفرپور افزود: شرکت‌کنندگان در رده سنی ۱۲ تا ۶۰ سال هستند که در بین این افراد، کسانی هستند که نابینا بوده و حافظ کل قرآن هستند و همچنین برخی دارای معلولیت هستند، اما اُنس با قرآن سبب شده تا در مسیر کلام خدا حرکت کنند و به موفقیت‌هایی دست یابند.
رئیس امور قرآنی تبلیغات اسلامی لرستان تصریح کرد: در این دوره، شرکت‌کنندگان در حفظ ۱۰ جزء، ۲۰ جزء و حفظ ۳۰ جزء با هم به رقابت پرداختند.
حافظانی که موفق به کسب نمره قبولی شوند یکی از ۵ درجه دکترا (درجه یک -استاد حفظ قرآنی)، فوق لیسانس (درجه دو- حافظ ممتاز قرآنی)، لیسانس (درجه سه -حافظ کل قرآن)، فوق دیپلم (درجه چهار -حافظ ۲۰ جزء) و دیپلم (درجه پنج- حافظ ۱۰ جزء قرآن) را دریافت خواهند کرد.
حجت‌الاسلام و المسلمین جعفرپور با بیان اینکه ۳ هزار قرآن‌ آموز در استان وجود دارد گفت: این افراد در ۱۷۰ خانه قرآن و ۷۲ مؤسسه قرآنی حضور دارند که مربیان باتجربه در این مؤسسات تلاش می‌کنند تا قرآن‌ آموزان را در رشته‌های مختلف یاری کنند.

دیگر خبرها

  • تکریم فعالان قرآنی فراجا
  • نظارت بر فیلم‌های خارجی و چند ابهام    
  • کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کار‌های اسلامی و جهادی است
  • دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی، منادی قرآن و معارف اهل بیت(ع)
  • کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است
  • آزمون‌ دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در نی ریز
  • برگزاری آزمون اعطای مدرک تخصصی قرآن در کرمانشاه
  • رقابت ۱۶۳ لرستانی در نوزدهمین آزمون تخصصی قرآن
  • نمایشگاه ملی قرآن کریم در کابل
  • گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود