Web Analytics Made Easy - Statcounter

منابع کارگری در کارخانه کنتورسازی ایران به خبرنگار ایلنا گفتند: فعالیت تولیدی کارخانه کنتورسازی ایران از ابتدای آبان ماه سال جاری با ۱۵۰کارگر مجددا از سر گرفته شده است.

یکی از کارگران با بیان اینکه حدودا یک سال ونیم پیش واحد تولیدی کنتورسازی ایران که در شهر صنعتی البرز قزوین واقع شده است به دلیل مشکلات «مدیریتی» و «رکود بازار فروش محصولات» به حالت تعطیلی درآمد، در ادامه افزود: تعداد زیادی از کارگران این کارخانه قبل و بعد از متوقف شدن فعالیت تولیدی طی چند مرحله اخراج شدند که در ‌‌نهایت حدود ۲۰۰ کارگر در این کارخانه باقی ماندند و در حال حاضر حدود۲۶ ماه مطالبات مزدی معوقه از کارفرما طلبکارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حق بیمه کارگران نیز به تامین اجتماعی پرداخت نشده است.

این کارگر کارخانه کنتورسازی ایران با بیان اینکه او و همکارانش در این مدت برای بازگشایی کارخانه و بازگشت به کار بارها مقابل نهادهای مختلف دولتی در استان قزوین و پایتخت دست به اعتراض صنفی زده‌اند، افزود: اخیرا با پیگیری مسئولان استانی و تغییر سرپرست کارخانه، خطوط تولیدی کارخانه راه‌اندازی شده و حدود ۱۵۰کارگر نیز جذب کار شده‌اند.

وی درباره سرنوشت سایر همکاران خود گفت: مابقی کارگران به صورت خودخواسته برای دریافت مقرری بیمه بیکاری اقدام کرده‌اند و قرار است به مرور با رونق گرفتن فعالیت این واحد تولیدی همه کارگران بیکار شده به کار سابق خود بازگردند.

این کارگر با بیان اینکه در حال حاضر کارگران از وضعیت موجود رضایت دارند، در بخش پایانی سخنان خود درباره نحوه پرداخت معوقات مزدی کارگران این کارخانه گفت: کارگران این کارخانه در مجموع 4 تا 5 میلیارد تومان بابت ۲۶ ماه معوقات مزدی پرداخت نشده از کارفرما طلبکارند که از قرار معلوم سرپرست فعلی کارخانه مکلف شده طی شش ماه همزمان با ادامه روند تولید این مطالبات را به کارگران پرداخت کند.

این کارگر کارخانه کنتورسازی ایران در پایان از مسئولان درخواست کرد برای سر پا نگه داشتن این واحد بزرگ تولیدی و رفع مشکلات آن که امنیت شغلی کارگران را به خطر می‌اندازد، همچنان کمک کنند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۶۵۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم

استاندار فارس با اشاره به سیاست و تلاش دولت مردمی سیزدهم برای حمایت از اقتصاد طبقه کارگری گفت: در همین زمینه، مدیریت ارشد فارس سیاست احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محمد هادی ایمانیه استاندار فارس، در مراسم گرامیداشت روز جهانی کار و کارگر در شیراز گفت: بر اساس تفاهمنامه اداره کل راه و شهرسازی و مجتمع‌های تولیدی، دولت متعهد به پرداخت تسهیلات پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی ساخت مسکن شده و سایر هزینه‌های احداث به مبلغ ۱۰ میلیارد ریال نیز توسط صاحبان صنایع و با حمایت بانک‌ها پرداخت می‌شود.

وی حیات اقتصادی کشور را وابسته به تلاش کارگران دانست و افزود: سیاستگذاری دولت در جهت حمایت از معیشت، مسکن، درمان و سایر نیاز‌های طبقه کارگر است.

استاندار فارس بر لزوم ایجاد اشتغال برای افراد تحصیل کرده تاکید کرد و ادامه داد: حداقل ۲۵ درصد از سهمیه اشتغالزایی استان باید به دانش آموختگان با مدارج عالی تحصیلی اختصاص یابد.

ایمانیه افزود: فعالسازی کارخانه‌های راکد و نیمه راکد در سال ۱۴۰۲ اقدامی مهم بود که موجب احیا و ایجاد فرصت‌های شغلی متعدد شد و امروز حتی برخی واحد‌های تولیدی استان با کمبود نیروی کار مواجه هستند.

وی اظهار کرد: سال ۱۴۰۲ سهمیه اشتغالزایی فارس بالاتر از ۱۰۰ درصد به ثبت رسید و برای سال جاری نیز تحقق بیش از میزان تعیین شده هدف‌گذاری شده است.

استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به راه‌اندازی تعاونی‌های مصرف کارخانه‌ها و مجتمع‌های تولیدی گفت: هدف از اتخاذ چنین تصمیمی کاهش نقش واسطه‌ها است.

ایمانیه فعالسازی این تعاونی‌ها را راهگشا دانست و افزود: استان فارس بیشترین تولیدات در عرصه محصولات کشاورزی را دارد و کارگران نباید هزینه‌های گزافی که از تولید تا فروش به کالا افزوده می‌شود را متحمل شوند.

دیگر خبرها

  • احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم
  • تجلیل از کارگران شهرداری بندرعباس + فیلم
  • تجلیل از کارگران شرکت سنگ آهن مرکزی ایران-بافق
  • جهش تولید با فعالیت کارگران معنا و مفهوم می‌یابد
  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)
  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • امیدآفرینی در جامعه یکی از مهمترین دستاوردهای کارگران عزیز کشور است
  • امیدآفرینی در جامعه یکی از مهمترین دستاوردهای تلاش‌ها و تولیدات کارگران عزیز کشور است
  • بازدید آیت‌الله رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • کاهش مدت زمان رسیدگی به پرونده‌های شکایت کارگران در گلستان