Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله هندیانی با اشاره به برگزاری گردهمایی ارایه فناوری‌های نوین در پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا و ارز که در روزهای ۳تا۵ آذرماه در صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برگزار خواهد شد، گفت: این رویداد با توجه به دستور رئیس جمهور مبنی بر بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های شرکت‌های دانش بنیان در امر مبارزه با قاچاق ارز و کالا برنامه‌ریزی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: شرکت‌های دانش بنیان دستاوردهای بسیاری دارند که به دلیل عدم اطلاع سازمان‌ها، وزارتخانه‌ها و نهادهای مرتبط، قابلیت استفاده از این ظرفیت‌ها تاکنون عملی نشده است. ما در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز به این نتیجه رسیده‌ایم که استفاده از این ظرفیت‌ها به صورت متمرکز، می‌تواند به وظایف سازمانی ما کمک شایان توجهی کند.

هندیانی ادامه داد: بیش از ۲۶ سازمان عضو ستاد هستند که در راستای مبارزه با قاچاق کالا و ارز با ما همکاری می‌کنند و می‌توانند از این ظرفیت‌ها استفاده کنند؛ لذا با هماهنگی صندوق نوآوری و شکوفایی و امکانات خوبی که این صندوق در اختیار دارد؛ مقرر شده است که رویدادی را به مدت سه روز در این حوزه برگزار کنیم. امیدوارم با حضور حداکثری شرکت‌های دانش بنیانی که قابلیت فعالیت و اقدامات پیشگیرانه در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز را دارند، تسهیل کننده این باشیم که سازمان‌ها و وزارتخانه‌های کشور بتوانند از این ظرفیت‌ها استفاده کنند.

معاون پیشگیری و کاهش تقاضای ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، اظهار کرد: انتظار داریم سازمان‌ها و نهادها و شرکت‌های دانش بنیان، در این رویداد با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و ظرفیت‌های یکدیگر را بشناسند. این فرصت بسیار خوبی است تا هم شرکت‌های دانش بنیان بتوانند فعالیت‌های خود را به سازمان‌هایی که در این حوزه فعال هستند نشان دهند و هم سازمان‌هایی که در حوزه مبارزه با قاچق کالا و ارز فعال هستند بتوانند ظرفیت‌های این شرکت‌ها را بشناسند. 

وی یادآور شد: اگر اقدامات پیشگیرانه بخواهد در حوزه‌های مختلف صورت گیرد، لازم است که از بهترین و جدیدترین تکنولوژی‌های روز دنیا و توانمندی‌های جدید استفاده شود. از همین‌رو معتقدم شرکت‌های دانش بنیان و نوآفرینی که در این زمینه فعال هستند، می‌توانند کمک کنند که اگر سیاست‌گذاری در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز صورت می‌گیرد با استناد به ظرفیت آنها باشد. 

هندیانی با اشاره به اینکه برگزاری رویداد پیش‌رو بهترین حمایتی است که ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز می‌تواند از شرکت‌های دانش بنیان داشته باشد، گفت: امیدواریم بتوانیم از این رویداد سه روزه نهایت استفاده را ببریم؛ چرا که برگزاری این رویداد یعنی اتصال بین ظرفیت‌های موجود در کشور با بخشی که می‌تواند به تولید تجاری محصولات و خدمات شرکت‌های دانش بنیان کمک کند. ستاد نیز به عنوان یک دستگاه ناظر بر اجرای اقدامات ۲۶ عضو خود در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز، می‌تواند ارتباط میان شرکت‌های دانش بنیان با سازمان‌ها را تسهیل کند.

معاون پیشگیری و کاهش تقاضای ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز بیان کرد: علاوه بر این ستاد می‌تواند از صندوق نوآوری و شکوفایی و سایر بخش‌هایی که می‌توانند در این زمینه نقش حمایتی داشته باشند نیز درخواست کمک بیشتر به شرکت‌های دانش بنیان فعال در این حوزه را داشته باشد؛ چرا که صندوق نوآوری یکی از ارکان اصلی اکوسیستم نوآوری و فناوری در کشور است. در همین راستا برگزاری رویدادهای تخصصی که صندوق نوآوری در دستور کار خود قرار داده است یکی از بهترین اقداماتی است که می‌تواند باعث توسعه بازار شرکت‌های دانش بنیان شود.

وی خاطرنشان کرد: کشور باید به جوانان و افرادی که با ایده‌های مختلف و فکرهای جدید در حوزه‌های متفاوت مشغول فعالیت هستند، اعتماد کرد چرا که بدون شک عملیاتی شدن ایده‌ها یک فرآیند پیچیده و دشوار است و باید در این راه جوانان را حمایت کرد.

کد خبر 4778708 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: قاچاق کالاو ارز نوآوری شرکت دانش بنیان صندوق نوآوری و شکوفایی نوآوری تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری نانو شرکت دانش بنیان موبایل جایزه مصطفی ص تولید فناوری فضایی شبکه ملی اطلاعات اینترنت امنیت اطلاعات سورنا ستاری شرکت هواوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۶۶۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست فعالان جهادی و مردمی عرصه آبادانی و پیشرفت توسط دفتر مردمی‌سازی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان و با حضور مدیران 50 گروه‌ جهادی و مردمی در محل معاونت علمی، فناوری اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برگزار شد.

 حمیدرضا شکری، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در امر مردمی سازی و مدیر برنامه ملی آبادیران در ابتدای این نشست به نقش آفرینی گروه‌های جهادی و مردمی در جهش تولید با مشارکت مردم پرداخت.

وی ظرفیت عظیم گروه‌های جهادی و مردمی را در جهش تولید دارای اهمیت مضاعف دانست و اشاره کرد: این گروه ها با توجه به تعددشان و پوشش دهی مناسب مناطق کمتر برخوردار به عنوان حلقه های میانی می توانند نقش آفرینی جدی برای مشارکت مردم در تولید با توجه به ظرفیت های بومی داشته باشند.

شکری، همچنین به توانمندی های شرکت های دانش بنیان به عنوان پشتیبانی کننده در جهش تولید و ایجاد اشتغال پایدار تاکید و بیان کرد: تعامل دو گروه بزرگ مردمی یعنی شرکت های دانش بنیان و گروه های جهادی امر مهم و ضروری برای جهش تولید است.

مدیر برنامه ملی آبادیران همچنین «معرفی شرکت‌های دانش بنیان به گروه‌های جهادی و مردمی»، «تعامل با گروه‌های جهادی و مردمی و کمک به احصای ظرفیت‌های بومی» و «بسترسازی به همرسانی شرکت های دانش بنیان و گروه های مردمی» را نقش برنامه ملی آبادیران در جهش تولید با مشارکت مردم دانست.

وی در ادامه بر سهم و جایگاه گروه های جهادی در دومین دوره نمایشگاه ملی آبادیران متمرکز شد و گفت: در این نمایشگاه، دو طرف عرضه و تقاضا وجود دارد که طرف عرضه ظرفیت شرکت های دانش بنیان، خلاق و فناور و طرف تقاضا نیازمندی‌ها و ظرفیت مناطق کمتر برخوردار هدف گروه های جهادی و مردمی است.

از این رو، به گفته وی، حضور گروه های جهادی و مردمی در نمایشگاه ملی آبادیران بستر مناسبی را برای اعلام و رفع نیاز مناطق کمتر برخوردار فراهم آورده است.

شکری در ادامه به شرایط ثبت‌نام و حضور گروه‌های جهادی در دومین نمایشگاه ملی آبادیران پرداخت و افزود: گروه‌های جهادی و مردمی به شرط احصاء و اعلام دقیق چالش‌ها و ظرفیت‌های دقیق مناطق کمتربرخوردار می‌توانند به صورت رایگان در نمایشگاه غرفه داشته باشند.

مدیر برنامه ملی آبادیران در پایان به نمونه هایی از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان، خلاق و فناور اشاره کرد که از آن جمله می توان به تصفیه و سالم سازی آب شرب روستاها و مناطق کمتر برخوردار با دستگاه تصفیه آب پرتابل، الگوهای تدوین اسناد پیشرفت منطقه ای مبتنی بر ظرفیت گروه‌های جهادی و مردمی، ایجاد اشتغال پایدار و کوچک مقیاس و ایجاد اقامتگاه‌های سریع در بحران‌های طبیعی، ساخت سریع و ارزان سکونت‌گاه و ساخت مدارس مناطق روستایی اشاره کرد.

همچنین رضا غلامزاده، معاون عملیات جهادی سازمان بسیج دانشجویی ضمن بیان اهمیت بهم‌رسانی گروه های جهادی و مردمی و ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان افزود: ایجاد بستر مناسب و تخصصی که از ظرفیت و توانمندی گروه‌های جهادی و شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور به صورت همزمان آگاهی و اطلاع دارد در محقق شدن اهداف برنامه ملی آبادیران نقش اساسی ایفا می کند.

وی در پایان آمادگی خود را برای ارائه ظرفیت‌‌ها و توانمندی‌های سازمان بسیج دانشجویی برای تسهیل و هموارسازی این مسیر اعلام کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • آمریکا ۵ فرد و ۲ نهاد را در ارتباط با حزب‌الله تحریم کرد
  • تحقق شعار سال در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان اصفهان
  • خرید محصول، بهترین کمک به دانش‌بنیان‌ها است
  • عزم جدی مدیریت شهری اصفهان برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان
  • شهرداری اصفهان باید فصل وصل سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود
  • گشایش نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم