Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-07@05:25:43 GMT

۲۵ هزار نفر در انتظار پیوند عضو

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۶۶۳۸۷

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت بابیان اینکه ۲۵ هزار هموطن در انتظار پیوند اعضا هستند، گفت: شاهرود بالاترین شاخص اهدای عضو را در کشور دارد.

مهدی شادنوش در گفتگو با مهر، ضمن بیان اینکه سال گذشته یک هزار پیوند اعضا از بیمار مرگ مغزی به بیماران نیازمند عضو در کشور صورت گرفته است، ابراز داشت: این درحالی‌ است که ۲۵ هزار نفر در انتظار پیوند اعضا هستند که این رقم آمار بسیار بالایی به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه یکی از روش‌های درمان بیماری صعب‌العلاج یا روش‌های التیام‌بخش مناسب پیوند مغز استخوان است، افزود: ایران در زمره کشورهای پیشتاز در این حوزه محسوب می‌شود که در منطقه توسعه و گسترش بسیاری یافته است.

انجام سالانه ۱۴۰۰ پیوند مغز استخوان در کشور

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت با یادآوری اینکه سالانه یک هزار و ۲۰۰ لغایت یک هزار و ۴۰۰ پیوند مغز و استخوان در کشور صورت می‌گیرد، گفت: تقریباً امکان درمان ۲۴ بیماری صعب‌العلاج از این طریق وجود دارد.

شادنوش بابیان اینکه شاخص اهدای عضو در کشور ۱۱.۵ به ازای هر یک‌میلیون نفر است، ابراز داشت: شاخص مطلوب برای ایران ۴۰ است لذا بافرهنگ بالای مردم شاهرود این شاخص در شش‌ماهه نخست نزدیک ۷۰ مورد گزارش می‌شود که جزو بالاترین شاخص در کشور به شمار می‌رود که می‌خواهیم از این طریق مراتب قدرشناسی را از طرف بیماران نیازمند به مردم خوب شاهرود ابلاغ شود.

وی بابیان اینکه یکی از مشکلات عمده در پیوند اعضا از طرف بیمه‌های درمانی است که تعهدات خود را انجام نمی‌دهند، تصریح کرد: علیرغم آنکه پیوند مقرون‌به‌صرفه‌تر از روش‌های سنتی درمان است ولی متأسفانه بیمه‌ها به آن بالندگی لازم نرسیده و مسئله پیوند را جدی‌تر ازآنچه هست نگرفتند و مصوبات دولت را بعد از چند سال گذشته اجرایی نمی‌کنند.

فعالیت ۶۰۰ مرکز دیالیز در کشور

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت بابیان اینکه قطعاً تحریم‌ها کار را برای دسترسی به داروهای خاص سخت کرده است، افزود: با تدابیری که در کشور صورت گرفته و پیش‌بینی‌های به عمل‌آمده بسیاری از این داروها در داخل و باکیفیت و هم‌طراز با نوع خارجی آن تولید می‌شود و تقریباً این داروها از طرف دولت پوشش داده می‌شود.

شادنوش بابیان اینکه ۶۰۰ مرکز دیالیز در کشور فعال هستند، ابراز داشت: امروز این امکان از دورترین نقاط تا مراکز استان‌ها و شهرهای بزرگ توسعه داده‌شده و حمایت‌های مختلف مالی صورت می‌گیرد و برای دارو نیز حمایت‌های خوبی انجام می‌شود.

وی تغذیه نامناسب و کم‌تحرکی را از جمله دلایل مختلف در شیوع بیماری‌هایی همچون دیابت و فشارخون ذکر کرد و با تاکید بر اینکه برای سلامت جسم باید به سبک زندگی توجه بیشتری شود، اضافه کرد: میزان شیوع بیماری‌ها و انواع مختلف اختلالات کلیوی در کشور از میانگین جهانی بالاتر است و این موضوع به سبک زندگی ما برمی‌گردد و لذا هموطنان باید به مرحله پیشگیری توجه بیشتری نشان دهند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: پیوند عضو مغز استخوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۶۶۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد

 محمدکاظم مومنی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: طبق ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر ۷ سال که دارای بیمه هستند را به صورت رایگان انجام دهند.

وی ادامه داد: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر ۷ سال که به صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود رایگان نیست.

وی افزود: رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گامی بلند جهت حمایت از آینده سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

 مومنی گفت: کودک تا ۷ سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز شود و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • درمان بیماری‌های کلیوی با سم این حشره خطرناک
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • درمان بیماری کلیوی با سَم صدپایان!
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند