Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد غنچه روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: عملیات بیمه‌گری محصولات زراعی و باغی بخش کشاورزی از مهر امسال آغاز شد و تا دی ماه ادامه دارد.

وی بیان کرد: از ابتدای سال زراعی جاری (مهر) تاکنون ۲ هزار و ۷۰۰ قرارداد بیمه کشاورزی در این استان منعقد شده است اما هنوز عملیات بیمه‌گری ادامه دارد و بدون شک تعداد قراردادها بیشتر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر گروه خدمات بیمه کشاورزی استان خراسان جنوبی تصریح کرد: از ابتدای مهر تاکنون ۹ هزار و ۵۰۰ هکتار پسته، ۶ هزار و ۱۰۰ هکتار باغ زرشک، ۲ هزار و ۸۷۰ هکتار اراضی زعفران، بادام دیم ۲ هزار هکتار، انار ۷۹۰ هکتار، بادام آبی ۴۸۰ هکتار، زیره ۳۸۰ هکتار، عناب ۳۲۰ هکتار، خرما ۲۲۰ هکتار، انگور ۱۵۰ هکتار و گردو ۷۵ هکتار بیمه شده است.

وی اظهار داشت: حدود ۲۰ نوع محصول زراعی و باغی در خراسان جنوبی شامل گندم، جو و کلزا از بین محصولات زراعی و زرشک، زعفران، پسته، عناب، بادام و زیتون و خرما از جمله محصولات باغی قابل بیمه شدن هستند.

غنچه از کشاورزان خواست با توجه به وجود خطراتی از جمله سرما و یخبندان شدید، در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به بیمه محصولات خود از طریق شرکت‌های خدمات بیمه‌ای استان اقدام کنند.

وی گفت: با انجام بیمه کشاورزی در صورت بروز خسارت، بیمه‌گذاران باید در اسرع وقت به شعب بانک کشاورزی شهرستان‌های مربوطه برای اعلام خسارت مراجعه کنند.

مدیر گروه خدمات بیمه کشاورزی خراسان جنوبی عنوان کرد: بیمه‌های کشاورزی بسیار پرریسک است اما بخشی از آن توسط دولت پرداخت می‌شود همچنین این بیمه برای ما نگاه مقرون به صرفه ندارد چراکه نسبت ورودی و خروجی بیمه و پرداختی‌ها یکی نیست.

وی اظهار داشت: یکی از دلایل استقبال کم بهره‌برداران از بیمه محصولات کشاورزی این است که امکان تامین نقدینگی به موقع را ندارند.

غنچه افزود: همچنین فرهنگ بیمه‌پذیری در خراسان جنوبی جا نیفتاده است و بسیاری از کشاورزان با تعرفه‌های بیمه‌ای آشنا نیستند که به اطلاع‌رسانی و آگاه سازی بیشتر و بهتر نیاز دارد.

وی تصریح کرد: سال زراعی گذشته (مهر ۹۷ تا شهریور ۹۸) در استان حجم زیادی از خسارت‌ها را شاهد بودیم همچنین بیشترین مبلغ غرامت‌های پرداختی در بخش زراعی و باغی به ترتیب مربوط به پسته، زرشک، گندم، جو و انار بوده است.

مدیر گروه خدمات بیمه کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه میزان خسارت‌های سال زراعی گذشته تاکنون ۲۲ میلیارد تومان برآورد شده است گفت: صندوق بیمه کشاورزی تاکنون ۱۶ میلیارد تومان از این رقم را تایید کرده و مجوز پرداخت داده است.

وی بیان کرد: عواملی از جمله توفان، باران‌های بی‌موقع، گرمازدگی میوه، سرما، یخبندان و تگرگ بیشترین عوامل خسارت‌زا محصولات زراعی و باغی در سال زراعی ۹۷ - ۹۸ بوده است.

غنچه افزود: در گذشته بسیاری از کشاورزان گلایه داشتند که غرامت‌ها با تاخیر پرداخت می‌شود اما اکنون غرامت‌ها در اسرع وقت پرداخت می‌شود و کشاورزان در این زمینه نگران نباشند چون فرایند تسهیل شده است.

وی با بیان اینکه از ابتدای فروردین ماه امسال، ۴۶ بار غرامت به حساب کشاورزان  واریز شده است گفت: از رقم تایید شده تاکنون ۲ میلیارد تومان غرامت به حساب بهره‌برداران بخش کشاورزی واریز شده است و تا دو ماه آینده بخش عمده‌ای از غرامت‌ها پرداخت خواهد شد.

مدیر گروه خدمات بیمه کشاورزی خراسان جنوبی اظهار داشت: امروز سیل از دید کشاورز و مسوولان خود را بزرگ نشان می‌دهد اما نسبت به گرمای سنگین سال بی‌توجه هستند در حالیکه این عامل سبب سقط جنین و مغز میوه‌ها می‌شود.

وی افزود: برخی روزهای سال گرمای بالای ۴۵ درجه را در استان خراسان جنوبی تجربه کردیم که خسارت زیادی به باغات پسته وارد کرد و به اصطلاح سبب پوکی و مرگ جنین پسته شد.

مجموع سطح زیرکشت اراضی باغی و زراعی در استان خراسان جنوبی بیش از ۱۵۱ هزار هکتار است.

برچسب‌ها صندوق بیمه کشاورزی خراسان جنوبی خسارت بیمه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق بیمه کشاورزی خراسان جنوبی خسارت بیمه صندوق بیمه کشاورزی خراسان جنوبی خسارت بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۶۶۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واقعه طبس باید در عرصه‌های ملی جدی دیده شود

به گزارش خبرنگار مهر، جواد قناعت، ظهر پنج شنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان اظهار کرد: عملکرد شورا سال گذشته بسیار خوب بوده است.

وی تصریح کرد: سیاست دولت پیاده سازی گفتمان امام در راستای تعالی هویت اسلامی ایرانی بوده که در این راستا کارهای زیرساختی آغاز شده و در کنار آن توجه ویژه مجموعه کارکنان دولتی به موضوعات فرهنگی مورد تاکید است.

استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: نمونه آن فعال شدن جلسات شورای فرهنگ عمومی در سطح استان بوده که در سال‌های گذشته این جلسات اینگونه منظم برگزار نمی‌شده است.

قناعت با بیان اینکه شورای فرهنگ عمومی در واقع قرارگاه سیاستگذاری فرهنگی در استان است، گفت: در این شورا بایدها و نبایدها در حوزه فرهنگی مورد بحث و گفتگو قرار گرفته و در نهایت خروجی آن موجب مصوبه شورا می‌شود.

استاندار خراسان جنوبی یادآور شد: در سال گذشته اتفاقات خوبی در این شورا افتاده که یکی از آنها پاسداشت زبان فارسی بوده و در این زمینه شورای پاسداشت زبان فارسی فعال‌سازی شده است.
قناعت ادامه داد: با توجه به مصوبه شورای فرهنگی عمومی، شهرداران و دستگاه‌های اجرایی باید قانون پاسداشت زبان فارسی را رعایت کنند.

وی با تاکید بر اینکه باید جلسات شورا جدی گرفته شود و متناسب با دستور کار افراد وارد این جلسه شوند، گفت: نباید مسیر جلسات عوض شده چون اینجا قرارگاه سیاست گذاری فرهنگی است که بر اساس اسناد بالادستی و موضوعات بومی سیاست‌ها و اولویت‌ها در استان مشخص می‌گردند و دستگاه‌ها به ویژه دستگاه‌های فرنگی که در خط مقدم این جبهه فعالیت دارند باید دستورالعمل‌های این جلسه را رعایت کنند بنابراین نباید وارد جزئیات شویم.

استاندار خراسان جنوبی از اعضای این جلسه خواست توجه ویژه‌ای به جلسه داشته و خالی از ذهن وارد آن نشوند و با مطالعه وارد شوند.

قناعت به دیگر عملکردهای مثبت شورای فرهنگی عمومی استان اشاره داشت و افزود: طرح کنشگران عفیفانه بزرگداشت بزرگان استان تهیه نقشه مهندسی فرهنگی که بر اساس سند بالادستی تهیه شده و در مرحله رونمایی قرار دارد پیوست فرهنگی گردشگری از جمله این موارد است.

استاندار خراسان جنوبی به ساخت موزه دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: قبل از توجه به ساخت این مکان که البته بسیار مهم است باید ابتدا دغدغه مسئولان کشور را نسبت به این رخداد بزرگ و این معجزه الهی جلب کنیم.

قناعت با بیان اینکه این موضوع باید در عرصه‌های ملی جدی دیده شود و در انعکاس آن مسئولان در سطح ملی پای کار باشند، اضافه کرد: اعتبارات مربوط به این موضوع ملی بوده بنابراین دستگاه‌های مربوطه باید در سطح ملی مطالبه‌گر این امر باشند.

وی در خصوص الزامات فرهنگی تحقق شعار سال گفت: تولید محتوا برای فعالان کسب و کار برگزاری همایش‌های کنشگران مردمی در حوزه اقتصاد و همچنین استفاده از ظرفیت مساجد برای تبیین برخی از موضوعات در جامعه از جمله پرهیز از اسراف از جمله و توجه به تولیدات داخلی این الزامات است.

استاندار خراسان جنوبی به طرح نور اشاره داشت و یادآور شد: خروجی اجرای طرح نور نباید طرحی تنها سلبی باشد و تنها مربوط به نیروهای فراجا نیست.

قناعت با بیان اینکه خراسان جنوبی می‌تواند یک استان نمونه از لحاظ فرهنگی برای دیگر استان‌های کشور باشد، خاطرنشان کرد: در این راستا باید همه تلاش کنند.

کد خبر 6088470

دیگر خبرها

  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
  • وعده صادق قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی را به نمایش گذاشت
  • اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد
  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • واقعه طبس باید در عرصه‌های ملی جدی دیده شود
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای مهلت تسهیلات مراجعه کنند
  • مبارزه علیه سن مادر در ۲۸ هزار هکتار از اراضی شهرستان همدان
  • درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • خرید۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان