Web Analytics Made Easy - Statcounter

آب و هوای مناسب از یک طرف و وجود زمین های پهناور زراعی و کشاورزی از سوی دیگر باعث شده هرمزگان به یکی از قطب های تولید میوه و صیفی جات خارج از فصل کشور تبدیل شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ هرمزگان، یکی از جنوبی ترین استان های کشور به شمار می رود که دارای اقلیم و شرایط آب و هوایی خاص است؛ به طوری که با شروع فصل پاییز و زمستان و هنگامی که بیش از نیمی از کشور در زیر بارش برف و کولاک هستند این استان دارای آب و هوای مطلوب بهاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آب و هوای مناسب از یک طرف و وجود زمین های پهناور زراعی و کشاورزی از سوی دیگر باعث شده هرمزگان به یکی از قطب های تولید میوه و صیفی جات خارج از فصل کشور تبدیل شود و جای جای این استان زیر بار این محصولات باشد.

ظرفیت بی نظیر هرمزگان در تولید محصولات خارج از فصل

ظرفیت بی نظیر هرمزگان در تولید محصولات خارج از فصل بر همگان هویدا شده و از شرق گرفته تا غرب، جنوب و شمال این استان در این فصل و زمستان زیر بار محصولات زراعی است که علاوه بر تامین بازارهای استان به سراسر کشور نیز ارسال می شود.

این روزها با گذر از زمین های کشاورزی در اقصی نقاط هرمزگان کامیون هایی مشاهده می شود که محصولات زراعی کشاورزان را باربندی می کنند تا علاوه بر تامین بازار داخلی به کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز صادر کنند.

کیفیت محصولات خارج از فصل هرمزگانی ها که زحمت کشاورزی آنها همراه با توکل خداوند است این روزها رونق داشته و کشاورزان روزی یک ساله خود را در این دو فصل از سال به دست می آورند.

رودان، میناب، حاجی آباد و بندرعباس با دارا بودن خاک مناسب مهمترین مناطق هرمزگان به شمار می رود که محصولات خارج از فصل به صورت سریع در این مناطق رشد می کند و این امر باعث شده کشاورزان فراوانی به کشت محصول در این مناطق بپردازند.

کشاورزان هرمزگانی در راستای تحقق منویات امام خامنه ای(مدظله العالی) مبنی بر خودکفایی و رونق تولید در تلاش هستند هر ساله با کسب تجربه و تلفیقی از روش های علمی و سنتی تولید محصولات را از نظر کیفی و کمی افزایش دهند؛ به طوری که طبق آمار مسئولان جهادکشاورزی استان هر ساله هرمزگان در تولید محصولات خارج از فصل رو به رشد است.

رشد 10 درصدی تولید سبزی و صیفی در هرمزگان

رضا امیری زاده، مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان با اشاره به آغاز برداشت محصولات خارج از فصل در استان گفت: برداشت سبزی وصیفی خارج از فصل در استان از آخر آبان ماه آغاز و تا اردیبهشت سال آینده ادامه دارد.

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان تصریح کرد: پیش بینی می شود سال جاری یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن محصول سبزی و صیفی در هرمزگان برداشت شود که ۱۰درصد بیشتر از سال گذشته است.

امیری زاده علت افزایش محصول سبزی و صیفی در هرمزگان را شرایط مناسب آب وهوایی و عملیات به زراعی عنوان کرد و گفت: محصول خارج از فصل هرمزگان علاوه بر مصرف استان، به استان‌های فارس، خوستان، اصفهان، تهران و آذربایجان شرقی فرستاده می‌شود.

وی اظهار کرد: کشورهای عراق، افغانستان، حوزه خلیج فارس و آسیای میانه نیز مقصد صادرات محصولات خارج از فصل هرمزگان است.

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان با بیان اینکه شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس از مهم ترین مناطق تولید محصول خارج از فصل هرمزگان هستند، خاطر نشان کرد: گوجه فرنگی، پیاز، فلفل، خیار، بادمجان و هندوانه از محصولات خارج از فصل هرمزگان است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۶۷۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۵ میلیون دلار محصولات صنایع دستی استان به خارج از کشور ارسال شد، که این میزان در مقایسه با صادرات هفت میلیون دلاری سال ۱۴۰۱، رشد دو برابری داشته است.
نورالله عبداللهی با بیان اینکه این آمار صادراتی جدا از ارسال شخصی هنرمندان است، افزود: دست بافته‌های داری، سفال، قلمکار و محصولات چوبی و فلزی همچون مینا از صنایع دستی است که در کشور‌های خارجی خریداران زیادی دارد.
معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان ادامه داد: آلمان، امارات متحده عربی، ترکیه، ترکمنستان، پاکستان، عراق و افغانستان از کشور‌های مقصد صادراتی گمرکی صنایع دستی استان اصفهان هستند.
به گفته مجد الدین تاج رئیس اتحادیه صنایع دستی اصفهان، استان اصفهان ۱۰۰ هنرمند شناسنامه دار فعال دارد.
استان اصفهان با داشتن یک سوم صنایع دستی جهان، مهد این هنر‌های دستی است.
۶۰۲ رشته صنایع دستی در دنیا شناسایی شده که ۲۹۹ رشته آن مربوط به ایران و از این تعداد، استان اصفهان میراث دار ۲۰۰ رشته است.
رشته‌های مینا، قلمکار، گلیم، قلمزنی، خاتم، فیروزه کوبی، منبت، خراطی و سفال از جمله صنایع دستی بومی استان اصفهان است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

دیگر خبرها

  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات مربوط به نرخ بارفروشان است
  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات
  • افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز چیست؟
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد / پیاز در مزرعه چه قیمتی دارد؟
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان