Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان رئیس دادگاه مطبوعات استان کرمان گفت: موضوع اطلاع رسانی با توجه به اصل ۲۳ قانون اساسی از حقوق مطبوعات است و رسانه ها در این خصوص آزادی بیان دارند و می توانند مطالب خود را به نحو آزادانه و بر اساس معیارها و محدودیت های قانونی بیان کنند

حسین روحانی صبح امروز در اولین جلسه با حضور اعضای جدید هیات منصفه دادگاه مطبوعات کرمان اظهار کرد: از گذشته تا به امروز همگام با رشد وترقی جامعه شیوه های اطلاع رسانی نیز تغییر یافته اند و به گونه ای که در عصر انفجار اطلاعات اخبار رخدادهای مختلف به صورت آنلاین در معرض مشاهده و ارزیابی و تحلیل مردم قرار می گیرند

وی با تاکید بر اینکه به جهت تاثیر گذاری اطلاع رسانی در تعیین سرنوشت مردم،مطبوعات و رسانه ها به عنوان رکن چهارم دموکراسی و اساسی ترین رکن در هرجامعه ای مطرح هستند، گفت:بعثت پیامبر اکرم (ص) بر مبنای آزادی اندیشه و برای آزادی انسان ها از زیر بار ستمگران واستکبار بوده است

رئیس شعبه اول دادگاه کیفری یک استان کرمان خاطرنشان کرد: در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و در دو اصل ۲۳ و ۲۴ آن به موضوع آزادی بیان و اندیشه اشاره شده است

وی با اشاره به اینکه واژه آزادی یک واژه مطلق است، گفت: اگر بخواهد از این واژه در معنای مطلقش بکار روند یقینا جامعه دچار هرج ومرج خواهد شد لذا در هر جامعه ای اعم از سکولار و دین محور براساس معیارهای فرهنگی،اجتماعی،اقتصادی و اخلاقی دایره آزادی را معین و مشخص کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شعبه اول دادگاه کیفری یک استان کرمان تاکید کرد: شهروندان ملزم به رعایت خط قرمز ها در بحث آزادی بیان هستند .

وی ادامه داد: موضوع اطلاع رسانی با توجه به اصل ۲۳ قانون اساسی از حقوق مطبوعات است و رسانه ها در این خصوص آزادی بیان دارند و می توانند مطالب خود را به نحو آزادانه و بر اساس معیارها و محدودیت های قانونی بیان کنند

روحانی تصریح کرد: رسانه ها اگر در انتقال مطالب به صورت آزادی مطلق عمل کنند بجای یک عامل سازنده به یک عنصر بی ثبات کننده و تحریک کننده نا هنجارهای اجتماعی تبدیل خواهند شد

این مقام قضائی اعلام کرد: طبق قانون اقداماتی از قبیل توهین، افتراء، نشر اکاذیب، تشویش اذهان عمومی و تشویق مردم به اقدام  علیه امنیت ملی  و سیاست خارجی و توهین به دین مبین اسلام، رهبر معظم انقلاب و مراجع تقلید جرم انگاری شده است که تخطی از این معیارها قابل پیگیری قضائی و مجازات خواهد بود.

وی افزود: از آنجایی که مطبوعات دارای شان و جایگاه ویژه ای در رشد فکری و تعالی جامعه دارند، قانون گذار به جهت حفظ شان و جایگاه ویژه  اهالی رسانه و اهل قلم مقرراتی را برای نحوه رسدیگی به جرائم این صنف مقرر نموده است تا حرمت این قشر حفظ شود.لذا رسیدگی به تخلفات و جرائم اصحاب رسانه حتما بایستی در محاکم کیفری مرکز استان و با حضور اعضای هیات منصفه دادگاه مطبوعات که از نخبگان و نمایندگان صنوف مختلف جامعه هستند و در مراحل دادرسی ایفای نقش می کنند، رسیدگی شود.

روحانی بیان کرد: امید است اهالی رسانه با توجه به رسالت خطیری که دارند در حفظ انسجام و آرامش جامعه خصوصا در وضعیت حساس فعلی که دشمنان به دنبال سوء استفاده از مسائل داخلی کشور و بزرگ نمایی مشکلات و ناامن جلوه دادن کشور هستند، ایفای نقش کنند و آرامش را به جامعه تزریق نمایند تا توطئه های دشمنان را کما فی السابق خنثی و نقش بر آب شود.

این مقام قضائی گفت: هرگونه تعرض به اموال عمومی و خصوصی و حقوق افراد یک گناه نابخشودنی است که امیدواریم اهالی رسانه با بکارگیری فن مدیریت افکار عمومی به شکل موثری برای جامعه آرام بخش باشند

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مطبوعات دادگاه مطبوعات استانی فرهنگی و هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۶۷۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها در اصفهان

فرمانده انتظامی استان اصفهان، مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در کلانتری‌ها طی سال گذشته را حاصل تلاش متعهدانه و دلسوزانه ۹۰ روانشناس شاغل در مجموعه این فرماندهی عنوان کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار حمید علینقیان‌پور ضمن تبریک روز جهانی روانشناس و مشاور به جامعه روانشناسان و مشاوران کشور گفت: در عصر پرتلاطم حاضر که انسان‌ها هر روز با مشکلات و چالش‌های مختلفی دست و پنجه نرم می‌کنند، موضوع  سلامت روح و روان از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

وی افزود: امروز همگان دریافتند جامعه‌ای که از نظر روحی و روانی دچار آسیب باشد نمی‌تواند پیشرفت کرده و به اهداف عالیه‌ای که برای خود در نظر گرفته، دست یابد و بر همین اساس نقش روانشناسان و مشاوران بسیار حائز اهمیت بوده و وجود این افراد برای هر جامعه‌ای لازم و ضروری است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان از روانشناس و مشاور به عنوان  سنگ صبور، محرم اسرار مردم و مرهم دل‌های رنجور یاد کرد و گفت: با توجه به نقش مفید و مؤثری که روانشناسان و مشاوران در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و کمک به بزه آسیب‌دیدگان جامعه دارند، استخدام و بهره‌گیری از این افراد در دستور کار پلیس قرار گرفت و امروز که بیش از 2 دهه از فعالیت این عزیزان می‌گذرد، منشأ اثرات خیر هم برای مجموعه سازمان انتظامی کشور و هم برای عموم مردم بودند.

سردار علینقیان‌پور افزود: هم اکنون 90 روانشناس و مشاور و مددکار اجتماعی در مجموعه فرماندهی انتظامی استان اصفهان مشغول فعالیت هستند که اکثر آنها تحصیلات عالیه دارند و به گره گشودن از مشکلات مردم و تامین آرامش روانی جامعه تلاش می‌کنند.

وی افزود: در سال گذشته 86 هزار و 207 نفر به مرکز مشاوره  آرامش و واحدهای مشاوره و مددکاری مستقر در کلانتری‌های استان مراجعه کردند که بالغ بر 70 درصد از پرونده‌های ارجاعی به آنان به صلح و سازش منجر و از ورود این پرونده‌ها به دستگاه قضایی جلوگیری شده است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان، برگزاری 3 هزار و 308 جلسه در قالب طرح مشاوره فعال، برگزاری 24 جلسه مشاوره گروهی، تالیف یک جلد کتاب در حوزه روانشناسی خانواده و هزار و 724 مورد تعامل و همکاری با سایر نهادها و سازمان های دولتی و غیردولتی در جهت ارائه خدمت رسانی بهتر به مردم را از جمله مهم‌ترین اقدامات مرکز مشاوره آرامش این فرماندهی در سال گذشته برشمرد.

برخی از موفقیت‌های پلیس مرهون زحمات روانشناسان استپلیس در خدمت مردم/2 شهروند سنندجی نجات یافتند

سردار علینقیان‌پور با بیان اینکه  از 110 کلانتری در سطح استان 79 کلانتری دارای واحد مشاوره و مددکاری هستند و حداقل یک روانشناس در آنجا به مراجعان خدمت‌رسانی می‌کند، گفت: تقویت و تجهیز کلانتری‌های فاقد واحد مشاوره و مددکاری به این واحد و استفاده از کارشناسان مشاوره در دست اقدام است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان در خاتمه با قدردانی از تلاش‌ها و زحمات روانشناسان و مشاوران که  سلامت  و آرامش روحی و روانی را به مردم هدیه می‌دهند افزود: بی‌شک این عزیزان نقش بزرگی در امنیت روانی جامعه دارند و پلیس همواره این تلاش را ارج نهاده و به عنوان حافظ امنیت جامعه از دانش و تخصص آنان برای آرامش و آسایش هرچه بیشتر جامعه بهره می‌برد.

 

انتهای پیام/170

دیگر خبرها

  • کانال‌های خبری، مجوز بگیرند
  • کانال‌های خبری برای دریافت مجوز اقدام کنند
  • کانال های خبری برای دریافت مجوز اقدام کنند
  • گردانندگان کانال‌های خبری برای دریافت مجوز قانونی اقدام کنند
  • نسل کنونی جامعه در جنگ تمام عیار رسانه ای قرار دارند
  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر
  • ارسال ۴۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها در اصفهان
  • امنیت شغلی کارگران سبب آرامش جامعه می‌شود
  • ریزش قیمت دلار در روز‌های آینده ادامه خواهد داشت