Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارسینه، محمد باقر نوبخت در مراسم امضای تفاهم نامه راه اندازی ۲۰ هزار نیروگاه خورشیدی مقیاس کوچک، افزود: اعتقاد ما براین است که همراه با برنامه‌های رسمی و کلاسیک توسعه، برنامه‌های جهادی هم برای توسعه داشته باشیم و به کمک آن‌ها بتوانیم آثاری که در بلندمدت به دست می‌آید در مقیاس خرد به دست آوریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: امروز غذا و دارو را هم دشمنان تحریم کردند به طوری که حتی یک ریال حق نداریم نفت بفروشیم و صرف غذا و دارو کنیم، اما این ملت با ابهت از کنار این تحریم‌ها می‌گذرد، آن‌ها فکر می‌کردند تحریم فلج کننده بود، اما این تحریم‌ها برای ملت ایران که بسیج؛ رهبری، انسجام و ایمان و منشور بزرگ قرآنی دارد فلج کننده نیست.

نوبخت با اشاره به همکاری بسیج وسازمان برنامه وبودجه در عرصه‌های مختلف گفت: در عرصه مسکن آنقدر باید مسکن زیاد شود که قیمت آن ارزان و همه بتوانند از آن استفاده کنند.

نوبخت گفت: در عرصه طرح جهاد روشنایی برای اشتغال و توانمندکردن اقتصاد کسانی که توجه ویژه باید به آن‌ها شود، در همه استان‌ها برنامه اشتغال داریم که مشخص می‌کند امسال چند فرصت شغلی باید ایجاد شود چه مقدار باید کمک بلاعوض یا تسهیلات پرداخت کنیم و چقدر از صندوق استفاده شود و چه میزان از بودجه عمومی بهره بگیریم.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: رئیس سازمان برنامه و بودجه محمدباقر نوبخت تحریم غذا دارو توسعه مسکن نیروگاه خورشیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۶۸۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ناوگان ملی کشتیرانی برای توسعه بار صادراتی به آفریقا

معاون توسعه بازار گروه کشتیرانی از آمادگی ناوگان ملی برای توسعه حمل‌ونقل بار صادراتی به قاره آفریقا خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، امیر بیات با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب و ابلاغ سیاست‌های توسعه دریامحور اظهار کرد: کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در این راستا اقدامات متعدد و وسیعی در راستای توسعه تجارت با کشورهای آفریقایی انجام داده است.

وی با بیان اینکه هم اکنون خطوط مستقیم و غیرمستقیم کشتیرانی به شرق، شمال و غرب آفریقا فعال ‌است، افزود: در شرق به ویژه کشورهای کنیا، تانزانیا و زنگبار خطوط مستقیم هم اکنون در حال خدمات رسانی به بازرگانان هستند؛ ضمن اینکه در شمال نیز به بنادر کشورهای لیبی، مراکش و الجزایر خطوط مستقیم فعال هستند در غرب آفریقا به سبب حجم کمتر بار از فیدرهای بین‌المللی برای رساندن بار استفاده می‌کنیم.

وی یادآور شد: در کنار ایجاد این خطوط کشتیرانی، دفاتر منطقه‌ای کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نیز در کشورهای یادشده، راه‌اندازی شده‌اند که وظیفه آنها ضمن ارائه خدمات به شناورهای کشتیرانی توسعه ارتباطات تجاری بین کشورهای آفریقایی و جمهوری اسلامی ایران است.

معاون توسعه بازار گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی‌ ایران با دعوت از بازرگانان ایرانی برای بهره‌مندی از خدمات یاد شده، تصریح کرد: گروه کشتیرانی هم اکنون با ایجاد شبکه DOOR TO DOOR آمادگی دارد کالای صادراتی را با استفاده از حدود 1500 دستگاه انواع واگن و 150 دستگاه کامیون کشنده خود، از محل تولید تا مقصد نهایی حمل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه ناوگان ملی کشتیرانی برای توسعه بار صادراتی به آفریقا
  • برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم
  • ایرادات «لایحه برنامه هفتم توسعه» رفع شد
  • آغاز جلسه علنی عصر مجلس
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • پیشرفت دریایی در کشور هند و پروژه عظیم ساگارمالا
  • تکمیل و توسعه زنجیره ارزش سفال و کشمش اولویت استان همدان
  • طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد