Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، «برایان هوک» نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور ایران و رئیس «گروه اقدام ایران» در وزارت خارجه این کشور، از شرکت‌های گرداننده شبکه‌های اجتماعی بین‌المللی خواست حساب‌های متعلق به سران تهران را مسدود کنند.

هوک در مصاحبه با شبکه «بلومبرگ» ضمن گرفتن ژست حامی مردم ایران – همزمان با حمایت از اغتشاشات در این کشور – از کمپانی‌های آمریکایی صاحب شبکه‌های اجتماعی «فیسبوک»، «اینستاگرام» و «توئیتر» خواست به دلیل قطع اینترنت در ایران، حساب‌های متعلق به مقام معظم رهبری، رئیس‌جمهور و وزیر خارجه مسدود شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا وزارت خارجه آمریکا با این کمپانی‌های شبکه‌های اجتماعی برای مسدود کردن حساب‌های سران ایران در تماس است، گفت: «وقتی با دولتی سر و کار دارید که ابتدا اینترنت را قطع می‌کند سپس خودش به استفاده از آن مبادرت می‌ورزد، از نظر ما کمپانی‌های رسانه‌های اجتماعی باید بیانیه صادر کرده و با آن مخالفت کنند».

این مقام آمریکایی با بیان اینکه کاخ سفید برای کمپانی‌های فناور، معافیت‌های تحریمی قائل شده تا برخی فناوری‌های خاص جهت اتصال به اینترنت را به دست مردم ایران برسانند، توضیح داد: «تا در زمانی که دولت تصمیم بگیرد قابلیت ارتباط [آنلاین] آنها با یکدیگر را قطع کند، بتوانند تصاویر و ویدئوهای خود را به جهان بیرون انتقال دهند».

هوک با «بی‌سابقه» توصیف کردن قطعی اینترنت در ایران، به حمایت مجدد از آشوبگری و اغتشاش در ایران پرداخت: «تظاهرات‌هایی در سال‌های 2017 و 2018 در ایران رخ داد. ما در آن زمان از آنها حمایت کردیم. ما الان هم از آنها حمایت می‌کنیم. بعد از اعتراضات سال گذشته، ما درس‌هایی گرفتیم که بعد از این [اعتراضات] و قطع اینترنت، آنها را اجرا خواهیم کرد. به نظر من، بعد از آن ما در شکست دادن تلاش‌های رژیم [ایران] برای ساکت کردن مردم هوشمندتر خواهیم شد».

وی با بیان اینکه با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و «بنی گانتز» رهبر حزب آبی‌وسفید و رقیب انتخاباتی نتانیاهو، دیدار داشته و ضمن بررسی بن‌بست و بحران سیاسی در این رژیم، درباره ایران نیز صحبت کرده، افزود: «به نظرم همه [در اسرائیل] می‌خواهند از سومین انتخابات [در سال جاری] جلوگیری کنند».

هوک ضمن اشاره به تحریم وزیر ارتباطات جمهوری اسلامی ایران به اتهام قطع اینترنت، مدعی شد: «تحریم‌های بیشتری [برای اعمال علیه ایران] وجود دارد... دیگر کاری که طی یک سال و نیم قبل انجام دادیم، این بود که استقرار فناوری‌هایی را که به معترضان ایرانی اجازه ارتباط و ارسال ویدئو در عین زمان قطع اینترنت می‌داد، تسهیل کردیم».

نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور ایران، در پایان با تهدید مجدد بر اینکه تحریم‌های بیشتری در انتظار جمهوری اسلامی ایران است، گفت تا آنها مجبور شوند به پای میز مذاکره باز گردند.

وی پیشتر هم طی اظهاراتی مداخله‌جویانه گفته بود واشنگتن قویاً از اغتشاشات و آشوب‌ها در این کشور حمایت می‌کند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۷۰۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش‌های غیررسمی: بیش از ۴۰ میلیون ایرانی همچنان کاربر اینستاگرام هستند

اعتماد نوشت: اینستاگرام از همان آغاز راه‌اندازی‌اش در سال ۲۰۱۰ برای همه مردم در هرجای جهان شبکه اجتماعی جذابی بود، اما جذابیت ویژه‌اش را در ایران مدیون یک چیز بود: فیس‌بوک که یکی از بزرگ‌ترین فضا‌های اجتماع مجازی ایرانیان بود، فیلتر بود و مسدودنبودن اینستاگرام خیلی زود کاربران ایرانی را از فیس‌بوک بیرون کشید.

البته اینستاگرام هم سال‌ها بعد فیلتر شد، اما وقتی که دیگر قاعده بازی عوض شده بود. اینستاگرام آنقدر در زیست روزمره مردم ایران جا گرفته بود که با فیلترشدنش هم کسی جایی نرفت؛ ماندند و پس گرفتند.

گزارش‌های غیررسمی می‌گویند بیش از ۴۰ میلیون ایرانی کاربر اینستاگرام هستند و این شبکه، پرمخاطب‌ترین شبکه اجتماعی در ایران است.

یافته‌های دیتاک نشان می‌دهد در سال ۱۴۰۱ از ۶ میلیون اکانت پابلیک ایرانی در اینستاگرام ۴۵۰ میلیون پست منتشر شده و کاربران ایرانی در هر ثانیه بیش از ۲۵ هزار بار پست‌های اینستاگرام را می‌بینند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • حضور کودکان در تظاهرات حمایت از فلسطین در آمریکا
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • واکاوی گرایش‌های ضد اسرائیلی «نسل زِد» در آمریکا
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • پرتاب به آینده با اینترنت ۵.۵G | چینی ها استارت زدند
  • گزارش‌های غیررسمی: بیش از ۴۰ میلیون ایرانی همچنان کاربر اینستاگرام هستند
  • دریافت هزار تراکنش حساب، با اینترنت‌بانک تجارت
  • اختلالی در اینترنت مناطق مرکزی تهران نداریم
  • ثبت نام اینترنت فیبر نوری + جزئیات