Web Analytics Made Easy - Statcounter

سربازان پیشین رژیم صهیونیستی در یک نمایشگاه عکاسی جنجالی در تل‌آویو، جزئیات سوء رفتارهایی که شاهد بوده یا خودشان علیه شهروندان فلسطینی مرتکب شده‌اند، بازگو کردند.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه گاردین، برای بسیاری از سربازان اسرائیلی، خاطرات روزمره دوران حضورشان در ارتش رژیم صهیونیستی همچنان در زندگی‌های عادی پس از خروج از ارتش این رژیم ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جست‌وجوهای منظم خانه‌ها، دستگیری فلسطینیان و ساعت‌ها حضور در پاسگاه‌ها، تمام ذهن آن‌ها را پر کرده است.

یکی از سربازان اسرائیلی از دورانی که بیشترین تاثیر را پذیرفته که در زمان حضور در ایست‌های بازرسی بوده، سخن گفت. آن‌ها فلسطینیان را مضطرب ساخته، شماتت می‌کردند، دست می‌انداختند، اجازه ورود یا خروج نمی‌دادند و حتی به شخصی که اسناد نادرست داشت، دستبند می‌زدند.

آن‌ها به دنبال سرگرمی بودند، مجوزهای ساختگی وی‌آی‌پی برای فلسطینیانی که هر روز تردد داشتند، صادر می‌کردند و این صرفا باعث می‌شد تا آن‌ها را برای ساعت‌های بیشتری زیر تابش نور آفتاب نگه دارند. این نیروی صهیونیستی سابق می‌گفت: «یک روز مردی حدودا ۵۰ ساله آمد که از همان مجوزهای ساختگی داشت اما آن روز با یک خر آمده بود. سربازان به او گفتند "پس مجوز خرت کجاست؟" آن زمان همه ما خندیدیم، حتی فلسطینی‌ها. اما چند سال بعد که آن اتفاق‌ها را مرور می‌کنم، متوجه می‌شوم که سرمستی از قدرت و کسالت چه کاری می‌تواند با شما بکند. زندگی و حیات دیگران، مایه سرگرمی ما شده بود.»

اعتراف‌هایی همانند این‌ها از جانب ۵۲ کهنه‌سرباز اسرائیلی همین ماه در یک گالری در تل‌آویو با نمایش عکس‌هایی تحت عنوان "افشا" مطرح شد. یک عکاس خبری اسرائیلی – اروگوئه‌ای برای یک دهه، حرف‌های آن سربازانی که حاضر شدند درباره سوء رفتارهایی که دیده‌اند و سوء رفتارهایی که مرتکب شده‌اند حرف بزنند، ثبت کرده است. این کار با کمک یک سازمان غیر دولتی تحت عنوان "شکستن سکوت" انجام شد.

این سازمان افشاگر می‌گوید، سوء رفتار سیستماتیک و نهادینه‌شده، بخشی جدایی‌ناپذیر از پنج دهه اشغالگری در اراضی فلسطینی است. سازمان مذکور تاکنون اعترافات بیش از ۱۲۰۰ سرباز را جمع‌آوری کرده است و اکثریت آن‌ها نخواستند نامشان فاش شود. همین مساله موجب شده است تا ارتش رژیم صهیونیستی و دیگر نهادها صحت‌ این گفته‌ها را زیر سوال ببرند.

یک روزنامه‌نگار آزاد که برای سازمان‌های بین‌المللی کار می‌کند، به گاردین گفت: «عکس‌ها با پس زمینه سیاه است و از سربازان خواسته شده تا فقط به دوربین نگاه کنند. این بخشی از پیام است. این افراد به ماموریتی اعزام شدند تا اشغالگری را پیش ببرند. آن‌ها از شما می‌خواهند به چشمانشان نگاه کنید و به آنچه می‌خواهند بگویند گوش کنید. فضا در اسرائیل خیلی عوض شده است. مردمی که با اشغالگری مخالف هستند، مردمی که به آنچه ارتش صهیونیستی انجام می‌دهد، انتقاد می‌کنند، آن‌ها را خائن و جاسوس خطاب می‌کنند. چون برای آن‌ها چهره‌ای وجود ندارد، رویارویی با آن‌ها ساده نیست. اما زمانی که مردم این تصاویر را روی این دیوارها می‌بینند، خواهند دید که این کم و بیش جامعه اسرائیل است! این‌ها پسر، برادر یا همسایه شما هستند.»

سازمان شکستن سکوت کارش را در سال ۲۰۰۴ با یک نمایشگاه عکس آغاز کرد؛ هنگامی که هنوز هم مجموعه‌ای از سربازان مرخص‌شده در شهر فلسطینی الخلیل در کرانه باختری اشغالی نقطه اشتعال شدند. آن‌ها از اختلاف بین چگونگی درک شغل توسط جامعه و حقیقت شناخته‌شده توسط بسیاری از سربازان شوکه شدند. بنابراین آن‌ها عکس‌هایی از زمان حضورشان در ارتش صهیونیستی را منتشر کرده و در مورد تجربیاتشان صحبت کردند.

یهودا شائول، از سربازان سابق صهیونیستی و یکی از موسسان این گروه است. به همراه تصاویر او در این نمایشگاه متنی آورده شده است که به اوایل ۲۰۰۰ و حین درگیری‌های خیابانی انتفاضه دوم بازمی‌گردد. او گفته است: «با خمپاره‌انداز مستقیما به طرف محله‌های فلسطینی شلیک می‌کردم که واکنشی به اقدام فلسطینیان در قبال شهرک‌نشین‌ها بود. اطمینان داشتم که فلسطینی‌های زیادی با آتش آن آسیب می‌بینند. ما بدون در نظر گرفتن منبع حمله از طرف فلسطینی، این کار را می‌کردیم. بعدا تصمیم گرفته شد تا تیراندازی بازدارنده انجام شود؛ اینکه هر روز پیش از آنکه حتی فلسطینی‌ها دست به اقدامی بزنند، ما تیراندازی کنیم. ما از فرماندهان ارشد دستور می‌گرفتیم. من وظیفه خودم احساس کردم که این مطالب را بگویم. سال‌ها جامعه ما براساس اطلاعات نادرست تصمیماتی گرفته است، بدون آنکه درک کند در عرصه میدانی چه رخ می‌دهد.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اسرائیل و فلسطین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۷۱۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهادت ۱۵ فلسطینی در حمله‌های رژیم صهیونیستی به غزه در روز جاری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، حمله‌های هوایی و توپخانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی به منطقه‌های مختلف نوار غزه همچنان ادامه دارد.

خبرنگار الجزیره گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی از بامداد امروز تاکنون با هدف قراردادن خانه‌های فلسطینیان در منطقه‌های مختلف نوار غزه ۱۵ فلسطینی را به شهادت رسانده است.

در نتیجه حمله پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی به شهرک «الصبره» در جنوب شهر غزه ۲ کودک فلسطینی به شهادت رسیدند.

۳ فلسطینی دیگر از جمله ۲ کودک نیز بر اثر حمله ارتش رژیم صهیونیستی به خانه‌ای در شرق شهر رفح شهید شدند. این حمله همچنین به زخمی‌شدن شمار دیگری از فلسطینیان انجامید.

همچنین نیروهای پدافند غیرعامل نوار غزه پیکر ۵ شهید فلسطینی شامل ۲ زن و ۳ کودک را از زیر آوار خانه‌ای در شمال نوار غزه که از سوی جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی هدف قرار گرفت بیرون کشیدند. هنوز پیکر ۳ تن از شهیدان این حمله زیر آوار است. علاوه بر این، این حمله زخمی‌شدن شمار دیگری از فلسطینیان را در پی داشت.

ارتش رژیم صهیونیستی یک زمین کشاورزی در شهرک «الشوکه» واقع در شهر رفح را نیز هدف قرار داد.

کمی پیش‌تر نیز وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه گزارش روزانه خود در خصوص آخرین آمار شهیدان و زخمی‌های حمله‌های ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر سال گذشته میلادی تاکنون را منتشر کرد.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه، طی ۲۱۱ روز جنگ غزه، ۳۴ هزار و ۶۵۴ فلسطینی در نتیجه حمله‌های ارتش رژیم صهیونیستی به این باریکه به شهادت رسیده‌اند و ۷۷ هزار و ۹۰۸ نفر دیگر نیز بر اثر این حمله‌ها زخمی شده‌اند.

همچنین وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه تاکید کرد که همچنان پیکر شماری از قربانیان در زیر آوارها و یا در خیابان‌های نوار غزه رها شده است و نیروهای امدادی و پدافند غیرعامل نوار غزه توانایی دستیابی به پیکر این قربانیان را ندارند.

کد خبر 6096451

دیگر خبرها

  • ناگفته هایی از عملیات حماس و عملیات وعده صادق: در حمله سپاه به اسرائیل، ۲۴۰ جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل کمک کردند /اسرائیل جرأت نکرد تصاویر دو پایگاه نظامی اش را به دنیا نشان دهد
  • هر روز ۳۷ کودک فلسطینی مادر خود را از دست می‌دهند
  • اعزام ۵ بالگرد اسرائیلی به غزه برای انتقال نظامیان مجروح
  • فاجعه انسانی در غزه؛ هر روز ۳۷ کودک فلسطینی مادر خود را از دست می‌دهند
  • سازمان ملل: هر روز ۳۷ کودک فلسطینی مادر خود را از دست می‌دهند
  • شهادت ۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی
  • شهادت ۱۵فلسطینی در حمله‌های رژیم صهیونیستی
  • شهادت ۱۵ فلسطینی در حمله‌های رژیم صهیونیستی به غزه در روز جاری
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: اسرائیل خاورمیانه را دچار بدترین چرخه خشونت کرده است/ تلاش‌ها برای راه حل دو دولتی باید افزایش یابد
  • تحریم‌های جدید انگلیس علیه شهرک‌نشینان صهیونیست