Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، سیاست‌های شرکت اپل همیشه بر این اساس است که به مرور زمان و با تاخیر از برخی ویژگی‌های جدید در آیفون‌های استفاده کند، به عنوان مثل این شرکت دیرتر از دیگر رقبا به استفاده از نمایشگر بزرگ‌تر از ۶ اینچ روی آورد و همچنین هنوز هیچ مدل 5G تولید نکرده، به طور کلی آیفون برای استفاده از فناوری‌های جدید هیچ عجله‌ای ندارد اعتقاد دارد که از این فناوری‌ها در زمان مناسب خود استفاده خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته نا گفته نماند برخی از ویژگی‌ها مانند تشخیص چهره سه‌بعدی و بریدگی بالای نمایشگر برای دوربین سلفی، از جمله فناوری‌هایی بودند که اپل حتی زودتر از رقبا در سری آیفون خود استفاده کرد.

آیفون ۱۲ با رم ۶ گیگابایت و فناوری 5G

برهمین اساس اپل تاکنون از حافطه رم بیش از ۴ گیگابایت در مدل‌های آیفون استفاده نکرده است. در واقع این شرکت با توجه به یکپارچگی سیستم عامل iOS و برنامه‌های این سیستم عامل، اصلا نیازی نمی‌بینید که مانند سامسونگ یا شیائومی به سراغ استفاده از رم ۸ گیگابایت یا حتی ۱۲ گیگابایت برود. اما بر اساس اخبار جدیدی که از این شرکت منتشر شده، این روند قرار است تغییر کند. اپل در سری آیفون ۱۲ برای اولین بار از حافظه رم ۶ گیگابایت استفاده خواهد کرد، این در حالی است که همانطور که گفته شد حتی قدرتمندترین مدل این شرکت یعنی آیفون ۱۱ پرو مکس نیز دارای رم ۴ گیگابایت است، اما حال اپل احساس می‌کند که این روند باید تغییر کند و مقدار حافظه رم در سری پرچمدار جدید این شرکت که سپتامبر سال آینده معرفی می‌شوند ارتقاء پیدا می‌کند. همچنین بر اساس شایعات در این مدل مجددا از دوربین سه‌گانه و برای اولین بار از فرکانس‌های سرعت بالا 5G استفاده خواهد شد.

تولید آیفون SE2 آغاز خواهد شد

آیفون SE2 به عنوان دومین مدل میان‌رده اپل احتمالا در سال میلادی آینده و ماه مارس، معرفی خواهد شد، این مدل ظاهری شبیه به آیفون ۸ دارد و از نمایشگر ۴.۷ اینچی، تاچ‌آیدی، تراشه A۱۳ و همچنین ۳ گیگابایت حافظه رم بهره می‌برد. تولید این مدل در ماه فوریه آغاز می‌شود.

انتهای پیام/

اطلاعات جدیدی از سری آیفون ۱۲

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ایفون 12 ایفون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۷۱۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا هیچ وقت یادمان نمی‌ماند درِ خانه را قفل کرده ایم یا نه؟

دانشمندان یک قدم به درک اینکه چرا بعضی چیز‌ها را به خاطر می‌سپاریم و برخی دیگر را فراموش می‌کنیم، نزدیک‌تر شده اند.

به گزارش روزیاتو، محققان دانشگاه رایس ِ آمریکا دست به پژوهشی زدند که نشان داد ما برخی جنبه‌های یک تجربه همچون شرایط کلی را به جای جزئیات کوچک‌تر به خاطر می‌سپاریم.

به همین دلیل است که احتمال فراموش کردن تجربه‌های جزئی‌تر و پیش پا افتاده تری مانند قفل کردن یا نکردن در ِ خانه، بیشتر است.

برای درک بهتر نحوه‌ی عملکرد حافظه‌ی انسان، محققان دانشگاه رایس تصاویری را به شرکت کنندگان پژوهش خود نشان دادند.

در این آزمایش حافظه، برخی از تصاویری که برای شرکت کنندگان به نمایش درمی آمدند، تکراری و برخی دیگر جدید بودند.

برخی تصاویر شباهت زیادی به یکدیگر داشتند، اما در برخی دیگر تشخیص تفاوت‌های آن‌ها از یکدیگر دشوارتر بود. هدف از نمایش تصاویر مشابه، مختل کردن حافظه با شبیه سازی تجربیات پیش پا افتاده‌ای بود که روزانه داریم، مانند قفل کردن در ِ خانه.

محققان پی بردند که به یاد ماندنی‌ترین تصاویر که احتمال به خاطر سپردن آن‌ها توسط شرکت کنندگان بیشتر بود، تصاویری رنگارنگ با حضور افرادی در عکس بودند. به عبارت دیگر، تصاویری که شلوغ و بی نظم نبودند، فراموش نشدنی‌تر بودند.

گرچه شرکت کنندگان به یادماندنی‌ترین تصاویر را به درستی به یاد آورده بودند، اما اثر آن بعد از ۲۴ ساعت از میان رفت. این به ویژه درمورد به یاد آوردن تجربیات مثبت صدق می‌کرد، امری که نشان داد این دست تجربیات در ابتدا به یاد می‌مانند، اما بیشتر مستعد فراموش شدن هستند.

گرچه معمولاً تصور این است که احساسات می‌توانند فرآیند پردازش حافظه را بهبود بخشند، اما انسان‌ها اغلب جنبه‌ی اصلی یک تجربه یا به عبارتی دیگر «مخلص کلام» را به یاد می‌آورند، نه جزئیات اضافی را. به گفته‌ی محققان، گذشت زمان اغلب این موضوع را تشدید می‌کند.

برای مثال، اگر سعی کنیم که به خاطر آوریم در سال گذشته چه کار‌هایی انجام دادیم، احتمالاً کار‌های زیاد و مختلفی را به خاطر می‌آوریم. با این حال، احتمالاً تنها برخی از این خاطرات را با جزئیات زیاد به خاطر می‌آوریم. ممکن است به یاد بیاوریم که به سفر رفته بودیم، اما احتمالاً یادمان نمی‌آید که در هر روز ِ سفر چه فعالیت‌هایی انجام داده بودیم.

نتایج این پژوهش نشان داد محتوای احساسی، مدت زمان گذشته یک تجربه و ویژگی‌های ادراکی حافظه، همگی در به خاطر آوردن یا نیاوردن جزئیات یک اتفاق تأثیرگذارند.

به گفته‌ی محققان دانشگاه رایس، این پژوهش نشان داد که تجربیاتی که برای یک شخص فراموش نشدنی هستند، مثل جشن تولد، مرگ عزیزان و غیره، به احتمال زیاد برای یک شخص دیگر هم فراموش نشدنی هستند. این‌ها اغلب تجربیات مثبت یا منفی هستند.

این محقان می‌گویند ما اغلب تصور می‌کنیم که خاطرات احساسی بهتر به خاطر سپرده می‌شوند، اما در حقیقت این ویژگی‌های اصلی یک خاطره است که به خاطر سپرده می‌شود، اما جزئیات آن ممکن است فراموش شوند.

یکی از دلایل اینکه ما نمی‌توانیم همه‌ی تجربیات مان را به خاطر آوریم این است که مغز ما ظرفیت محدودی دارد.

به گفته‌ی محققان، مغز ما احتمالاً نمی‌تواند هر چه که تجربه می‌کنیم را به خاطر بسپارد و به همین دلیل مجبور هستیم اندکی از اطلاعاتی که مهم نیستند را به شکل انتخابی فراموش کنیم.

دیگر خبرها

  • بیمارستان شفاء، حافظه ی جنایات رژیم صهیونیستی
  • تفاوت های آیفون 13 و 13 پرو در چیست ؟
  • یکپارچه سازی هوش مصنوعی اوپن ای آی و گوگل در آیفون‌های جدید
  • انتشار جزئیاتی بیشتر از هوش‌مصنوعی آیفون/ پای غول‌های فناوری در میان می‌آید!
  • برای تقویت حافظه چی بخوریم بهتر است؟
  • چرا هیچ وقت یادمان نمی ماند درِ خانه را قفل کرده ایم یا نه؟
  • چرا هیچ وقت یادمان نمی‌ماند درِ خانه را قفل کرده ایم یا نه؟
  • برای تقویت حافظه چی بخوریم؟
  • رقیب مستقیم ردمی توربو ۳ با پردازنده پرقدرت و نمایشگر ۱۴۴ هرتز رونمایی شد
  • گوشی اوپو A3 چه مشخصاتی دارد؟