Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-27@14:19:03 GMT

جنجالی‌ترین شهرک ایران تخریب می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۷۱۸۴۹

صراط:

تابستان امسال بود که شهرکی ۳۵۰ هکتاری در روستای باستی در شمال لواسان، شمال شرقی تهران، واقع در ارتفاع ۱۹۰۰ متری از سطح دریا با نمای ۳۶۰ درجه به پایتخت و دریاچه سد لتیان که به تأسی از شهرکی لاکچری و مشابه در شمال غربی لس‌آنجلس با نام بورنی هیلز به نام باستی هیلز نام‌گذاری شده، حاشیه ساز شد.

به گزارش مهر شهرکی که برخی ویلاهای منحصر به فرد آن در ایران، بعضا تا چند صد میلیارد تومان ارزشگذاری شده و از امکاناتی مانند استخر در ارتفاعات و موارد عجیب و غریبی از این دست بهره می برند و البته ورودی این شهرک گیت بازرسی دارد که با تغییر رئیس قوه قضائیه و با دستور آیت‌الله رئیسی در تیرماه امسال، این گیت جمع آوری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس اعلام معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی، احداث این شهرک هیچ‌گونه مصوبه‌ای در شورای عالی شهرسازی و طرح جامع لواسان نداشته است؛ بنابراین صدور مجوز از سوی شهرداری لواسان برای احداث چنین شهرکی و ساخت و سازهای آن، کاملا غیر قانونی است.

ورود سازمان بازرسی به ساخت‌وسازهای غیرقانونی در باستی‌هیلز و هفت‌سنگان قزوین

اراضی این شهرک از ۳۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان در هر متر مربع قیمت گذاری شده‌اند که برخی مالکان برای یک ویلای ۲ هزار متری تا ۲۰۰ میلیارد تومان مطالبه می‌کنند.

هنوز مشخص نیست آیا قوه قضائیه قرار است به این پرونده ورود کرده و حکم قلع و قمع برای مستحدثات آن صادر شود یا اینکه صرف احداث این واحدها و صدور پروانه ساخت از سوی شهرداری لواسان، برای مالکان این شهرک فوق لوکس ایرانی، حقوق مکتسبه ایجاد کرده است.

معاون وزیر راه: وجود تخلف در صدور مجوز ساخت باستی هیلز، قطعی است

در همین ارتباط، فرزانه صادق مالواجرد دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری درباره تخلفات شهرک باستی هیلز اظهار داشت: سوداگری، رانت و قدرتی که می‌تواند فساد ایجاد کند، عامل تولید شهرکی مانند باستی هیلز در شمال شرق تهران شده است.

وی افزود: این سه عامل تخلف از اصول شهرسازی را هم ایجاد می کند و باعث صدور مجوز برای محصور ماندن (Gated) این شهرک شده است.

به گفته معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی، قبلا از احداث چنین شهرکی حمایت‌های قضایی صورت می‌گرفت اما با تغییر ریاست در قوه قضائیه، این حمایت های قضایی دیگر انجام نمی شود.

صادق مالواجرد تصریح کرد: این موارد، مهمترین تخلفاتی است که در شهرک باستی هیلز اتفاق افتاده است اما این موارد هیچ گاه در شورای عالی شهرسازی و معماری مطرح نشده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی درباره اینکه آیا احداث چنین شهرکی در طرح جامع و تفصیلی لواسانات در شمال استان تهران به تصویب رسیده بود یا خیر؟ گفت: احداث چنین شهرکی در طرح جامع لواسانات وجود خارجی ندارد.

احتمال بررسی پرونده باستی هیلز در شورای عالی شهرسازی

دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری ادامه داد: اینکه گفته شود چنین شهرکی باید قلع و قمع شود، جزء وظایف شورای عالی شهرسازی و معماری نیست اما اینکه در لواسان چه بازنگری هایی باید انجام شود و چه تخلفاتی صورت گرفته، می‌تواند پرونده‌ای باشد که در شورای عالی شهرسازی و معماری مطرح شود؛ به خصوص که موارد مشابه و از این دست در شورای عالی شهرسازی مطرح شده است.

پرونده تخلفات پدیده شاندیز با پیگیری‌های شورای عالی شهرسازی به نتیجه رسید

وی درباره موارد تخلفات شهرسازی که در شورای عالی شهرسازی و معماری مورد بررسی قرار گرفت و به نتیجه رسید، گفت: پرونده رسیدگی به تخلفات شهرسازی در پدیده شاندیز از مواردی بود که در این شورای عالی مطرح و منتج به نتیجه شد.

اطلاعیه دادگستری خراسان رضوی درباره پدیده | حدود ۲۰۰ میلیارد تومان به شرکت پدیده مسترد شده است

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: شهرک باستی هیلز لواسان مجوز ساخت صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۷۱۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله اعرافی: در ‌معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه امروز در برخی از عرصه‌ها مانند معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم، گفت: وجود افرادی مانند شیخ بهایی در زمان صفویه موجب شد که امروز آثار برجسته معماری را در کشور داشته باشیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار اعضای هیئت علمی دانشگاه حضرت معصومه(س) که در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: کار ویژه بانوان با رویکرد اسلامی در قم نیازمند رویکردهای ویژه محتوایی است.

وی با اشاره به اینکه فلسفه، اخلاق و فقه سه زاویه دید هستند که در عمق دانش تحول آفرین می‌شوند، بیان کرد: این سه زاویه دید با شعار محقق نخواهند شد بلکه باید در لایه‌های عملیاتی به آن توجه کرد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه امروز در برخی از عرصه‌ها مانند معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم، عنوان کرد: وجود افرادی مانند شیخ بهایی در زمان صفویه موجب شد که امروز آثار برجسته معماری را در کشور داشته باشیم.

وی تصریح کرد: علت این اتفاق این بود که شیخ بهایی بر فقه و معارف الهی مسلط و در علوم روز نیز صاحب نظر بودند و امروز باید به پرورش چنین افرادی توجه داشته باشیم.

آیت الله اعرافی با اشاره به اینکه زن و خانواده لبه رویارویی تمدنی جمهوری اسلامی با غرب است، خاطرنشان کرد: در این عرصه انقلاب اسلامی منطقی دارد که در سطح جهانی قابل پیاده‌سازی است.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی در موضوع زن الگوهایی در جامعه خلق کرده است، افزود: دشمن از این موضوعات آگاهی دارد ولی تلاش می‌کند با بزرگ‌نمایی نقاط ضعف این دستاوردها را نادیده بگیرد.

امام جمعه قم با اشاره به اینکه منطق زن مسلمان پیشتاز موفق در عرصه‌های گوناگون و متعهد به ارزش‌های الهی الگوی مدنظر انقلاب اسلامی است، یادآور شد: این الگو باید ساخته شده و در متن تمام کارها قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه باید دانشگاه حضرت معصومه(س) به طور ویژه به این موضوع بپردازد، اظهار داشت: ارتباط دانشگاه با جامعه الزهرا(س) باید موجب نقش آفرینی‌های مشترک شود.

آیت‌الله اعرافی با اشاره به اینکه این دانشگاه باید بنیه علمی قوی داشته باشد، بیان کرد: بعد بین‌المللی دانشگاه حضرت معصومه(س) می‌تواند به عنوان یک محور مهم در دستور کار قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه البته در درجه نخست باید دانش فنی لازم در این دانشگاه تولید شود، گفت: در عصری قرار داریم که دشمنان از بسیاری از اقدامات خود ناامید شده و کارزار فرهنگی سنگینی را به وجود آورده‌اند.

مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به اینکه وظیفه اصلی حوزه و دانشگاه حضور اثرگذار در این کارزار فرهنگی است، مطرح کرد: جامعه خوبی داریم و اگر حوزه و دانشگاه به خوبی نقش آفرینی کنند، وضعیت بهبود خواهد یافت.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • آیت‌الله اعرافی: در ‌معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم
  • اجرای مانور‌های نمایشی شهر فرهنگی ویژه معماری
  • راه‌اندازی مجدد دبیرخانه «شهر اسلامی» در شهرداری اصفهان
  • هفتمین اجلاس مجمع رؤسای کمیسیون‌های شهرسازی و معماری در بوشهر
  • معماری و شهرسازی، آلبوم هویتی یک منطقه در تاریخ است 
  • نگاه تمدن آفرین در عرصه معماری و شهرسازی و بازآفرینی لازم است
  • معماری آلبوم هویتی یک منطقه در تاریخ است + تصویر
  • صیانت از شوراهای اسلامی شهر از وظایف اصلی است
  • ۱۳ خیابان در سطح شهر قم بازگشایی شد
  • اجازه تصمیم‌گیری نادرست در حوزه طرح جامع شهر قم را نمی‌دهیم