Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@18:28:10 GMT

رونق تولید، گفتمان رایج جامعه شود

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۷۱۹۵۶

رونق تولید، گفتمان رایج جامعه شود

ایسنا/لرستان عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد خرم‌آباد با تأکید بر این‌که هنوز گفتمان رونق تولید، گفتمان اصلی جامعه نشده است، گفت: لازم است به نقش کارگران در تحقق رونق تولید توجه شود.

علی میر دریکوند در هفتمین جشنواره جهادگران علم و فناوری سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری لرستان که در تالار شهید آوینی خرم‌آباد برگزار شد، اظهار کرد: با تلاش بسیجیان انقلاب به‌جایی رسیدیم که اگر دشمن روزی نگران سفارت‌خانه خود بود اما امروز دشمن نگران از بین رفتن تمدن نداشته خود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با ذکر این مطلب که دشمن تحت تأثیر عملکرد بسیجیان قرار می‌گیرد و از شجره طیبه بسیج ترس دارد، بیان کرد: به برکت انقلاب اسلامی ایران و قرآن‌کریم از نظر علمی قله‌های رفیع علم توسط جوانان و بسیجیان لحظه به لحظه فتح می‌شود.

دریکوند با اشاره به این‌که مقام معظم رهبری در «گام دوم انقلاب» توصیه می‌کند ابتکار و نوآوری باید بیشتر شود، ادامه داد: از توانمندی‌ها و ظرفیت‌ها به‌خوبی استفاده نمی‌شود و خیلی از کارهایی که باید انجام می‌شد، صورت نگرفته است.

این پژوهش‌گر لرستانی، راهکار حل تحریم را شبکه‌سازی و هماهنگی بسیجیان دانست و با اشاره به ضعف بهره‌وری در کشور، افزود: گفتمان رونق تولید هنوز هم گفتمان اصلی جامعه نیست.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد خرم‌آباد بر لزوم توجه به نقش کارگران در رونق تولید و حمایت از کالای داخلی تأکید و تصریح کرد: باید به مشکلات معیشتی کارگران بیشتر توجه شود و کارگران در برنامه‌های مختلف ازجمله تصمیم‌گیری در بخش تولید، مشارکت داده شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی سال رونق تولید گفتمان علمی دانشگاه آزاد اسلامي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۷۱۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقدان امنیت شغلی؛ دغدغه اول جامعه کارگری

رئیس کانون عالی شوراهای اسلامی کار با بیان اینکه تاکنون اراده جدی برای ساماندهی قراردادهای کار نبوده است، ابراز امیدواری کرد: با توجه به تصویب کلیات لایحه امنیت شغلی در دولت سیزدهم با همراهی مجلس ساماندهی قراردادهای کار به نتیجه برسد و دغدغه اصلی جامعه کارگری برطرف شود.

به گزارش ایسنا، اولیا علی بیگی ضمن اشاره به دیدار کارگران با رهبر معظم انقلاب در هفته کار و کارگر اظهار کرد: رهنمودها و بیانات ایشان مایه  دلگرمی جامعه کارگری بود و نور امیدی در بین جامعه کارگری به وجود آورد. مقام معظم رهبری تاکید داشتند که بهبود حال جامعه کارگری تاثیر بسیاری در بهبود حال جامعه دارد. حدود نیمی از جامعه ایران را کارگران تشکیل می دهند و طبعا اگر کارگران حال خوبی داشته باشند نصف حال جامعه خوب خواهد شد.

فقدان امنیت شغلی اولین دغدغه جامعه کارگری

وی که در یک گفت و گوی رادیویی سخن می گفت، فقدان امنیت شغلی را اولین دغدغه کارگران دانست و گفت: مسأله ای که کارگران را آزار می دهد، نبود امنیت شغلی در محیط کار است. کارگران زیادی هستند که ۲۰ سال یا بیشتر سابقه کار دارند، ولی همچنان با قراردادهای سه ماهه و شش ماهه و بعضاً یک‌ماهه فعالیت می کنند. رواج قراردادهای موقت ناشی از نقص قانون است و تبصره های ماده  قانون کار به درستی تبیین نشده است.

رئیس کانون عالی شوراهای اسلامی کار ادامه داد: ماده ۷ قانون کار که مربوط به قرارداد کار است روح قانون کار محسوب می شود ولی ایرادهایی دارد که به واسطه آن باعث شده قراردادهای موقت رواج یابد لذا این ماده باید اصلاح شود.

تصویب کلیات لایحه امنیت شغلی در هیات دولت

علی بیگی افزود: سال گذشته رئیس جمهور دستور دادند که وزارتخانه های کار و صمت نسبت به ساماندهی قراردادها اقدام کنند که در این راستا معاونت روابط کار نشست‌های سه جانبه ای را برگزار کردند. در نهایت توافقات به هیات دولت ارسال شد تا کلیات لایحه امنیت شغلی به تصویب رسید و اکنون کارگروه‌های تخصصی روی جزئیات کار می کنند.

وی تصریح کرد: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و رئیس جمهور انتظار داریم بدنه دولت و مجلس اهتمام ویژه ای به بحث ساماندهی قراردادهای کار داشته باشند. متاسفانه اراده جدی برای ساماندهی قراردادهای کار نبوده است؛ لذا اگر دولت و مجلس عزم و اراده داشته باشند راهکارهای متعددی هست که به موضوع قراردادها ورود کرد و مشکلات جامعه کارگری در بحث قراردادها را برطرف کرد.

تفکیک قراردادهای با ماهیت مستمر از غیر مستمر

رئیس کانون عالی شوراهای اسلامی کار در عین حال بر لزوم ساماندهی قراردادها تاکید کرد و گفت: منظور از ساماندهی قراردادها یعنی کارهایی که ماهیت مستمر دارند شناسایی شوند و افرادی که در این مشاغل مشغول کارند با قرارداد دائم به کار گرفته شوند. منتها باید به سمت و سویی برویم‌ که امنیت شغلی با رعایت انظباط اجتماعی در محیط کار انگیزه وبهره وری ایجاد کند.

وی در پایان گفت: در کارهایی که فصلی است انتظار جامعه کارگری این نیست که حتما کارگر قرارداد دائم داشته باشد؛ بنابر این باید بین کارهای با ماهیت مستمر و کارهای با ماهیت غیر مستمر تفکیک قائل شویم و این کارها رصد و شناسایی و ساماندهی شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نشست ایده پردازی ترویج گفتمان مقاومت در جامعه برگزار می‌شود
  • ۸۰ درصد جمعیت اصفهان جزو جامعه کارگری هستند
  • جامعه کارگری باید مورد تکریم و احترام قرار گیرد
  • عادت‌های رایج که مغزتان را نابود می‌کند
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • برگزاری مراسم یادواره شهدا به همت بسیجیان در خوی + فیلم
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • کارگران نقش ویژه‌ای در اعتلای اقتصاد و تولید کشور دارند
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • فقدان امنیت شغلی؛ دغدغه اول جامعه کارگری