Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهلولی گفت: حدود ۷۰ درصد ورودی‌های یک دانشگاه خوب از سه دهک بالا بودند و آنها که وضع‌شان بهتر بود بیش از سایرین کار پیدا کردند. این یعنی سیستم آموزشی ما نتوانسته فردی را تربیت کند که بعد از فارغ‌التحصیلی بتواند به سرکار برود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ مهدی بهلولی، کارشناس آموزش و پرورش با بیان اینکه مطالعات نشان می‌دهد در سال‌های دورتر، آموزش می‌توانست جایگاه اقتصادی را تغییر دهد اما اکنون این اتفاق دیگر نمی‌افتد گفت: به لحاظ شاخص‌های کمی در دنیا جایگاه بدی نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدود ۷۰ درصد ورودی‌های یک دانشگاه خوب از سه دهک بالا بودند و آنها که وضع‌شان بهتر بود بیش از سایرین کار پیدا کردند. این یعنی سیستم آموزشی ما نتوانسته فردی را تربیت کند که بعد از فارغ التحصیلی بتواند به سرکار برود.

او ادامه داد: اگر می‌خواهیم برای عدالت معیار مشخص کنیم، باید هدف را مشخص کنیم و هدف عمده فرزندان کشور، ورود به بازار کار است.

این کارشناس با بیان اینکه اولین جایی که ناعدالتی در آن مشاهده می‌شود در دوره پیش دبستانی است، گفت: بسیاری مهارت‌ها و اصل یادگیری قبل از هفت سالگی رخ می‌دهد. این درحالی است که متاسفانه در شهرهای کوچک بسیاری از بچه‌ها توان رفتن به مهدکودک را ندارند.بنابراین به نظر می رسد اولین دسترسی آموزشی که وجود ندارد همین پیش دبستانی است.

بهلولی با تاکید بر اینکه یکی از مشکلات سنجش ناعدالتی ثبت اطلاعات است، گفت: در ایران اطلاعات بدرستی ثبت نمی‌شود. البته یکی، دو سال است که به کمک وزارت رفاه و آموزش و پرورش و ثبت احوال بازمانده از تحصیل‌ها شناسایی شده‌اند. بسیاری از مشکلات دوری از مدرسه و مابقی به دلیل فقر و معلولیت بود.

این کارشناس آمار ورود به مدرسه ابتدایی را بیش از ۹۸ درصد دانست و گفت: اما در دهک‌های پایین شانس رفتن به مقطع بالاتر ۳۴ تا ۳۷ درصد است.

او افزایش حقوق معلمان در مناطق فقیر، حاشیه نشین و عشایر را بی‌تاثیر دانست و گفت: در گذشته به شکل پایلوت در برخی از مناطق محروم حقوق معلمان را افزایش دادیم اما بی‌تاثیر بود. بنابراین نتیجه می‌گیریم حتی اگر حقوق معلمی را در منطقه‌ای محروم بیش از 100 میلیون کنیم اما سیاست‌گذاری درستی در این زمینه نداشته باشیم موثر نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: قشر متوسط جامعه ضعیف نشده‌اند/ سیاست‌های غلط عامل به وجود آمدن تفکر فقیر بودن مسئولیت پذیری عاملی برای پیشرفت/ همیاری و همدلی در بین مردم ایران کم است

خبرنگار: ناهید سمیعی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بازار کار جامعه فقیر آموزش خبرگزاری برنا عدالت آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۷۲۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آینده جامعه بشری به تلاش امروز معلمان و اساتید بستگی دارد

امام جمعه کرمانشاه با اشاره به جایگاه رفیع شغل معلمی گفت: اهمیت کار معلمی به اندازه‌ای است که اگر بخواهیم آینده جامعه بشری را ببینیم، باید به تلاش امروز معلمان و اساتید نگاه کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت _ در آستانه هفته گرامیداشت مقام معلم، در دیدار با اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان کرمانشاه با اشاره به اهمیت پاسداشت مقام معلم، اظهار کرد: کار معلمی قابل ارزش‌گذاری نبوده و حق معلم‌ها به هیچ عنوان قابل ادا کردن نیست.

وی افزود: پرداختی به معلم‌ها نه ادای حق معلمی، بلکه تنها جبران بخش کوچکی از زحمات معلم‌ها برای گذران زندگی است.

امام جمعه کرمانشاه با اشاره به جایگاه رفیع شغل معلمی، گفت: اهمیت کار معلمی به اندازه‌ای است که اگر بخواهیم آینده جامعه بشری را ببینیم، باید به تلاش امروز معلمان و اساتید نگاه کنیم.

وی گفت: تک تک شاگردان یک معلم یا استاد امانت‌هایی هستند که به او سپرده شده‌اند و هر چه معلم برای شاگردانش بیشتر دل بسوزاند و با آمادگی بیشتری در کلاس‌های درس حاضر شود، تأثیر او در تعلیم و تربیت شاگردانش بیشتر خواهد بود، اگر هم معلمی نسبت به مسئولیت خود بی‌توجه باشد به همان اندازه شاگردانش دچار خسران خواهند شد.

غفوری با اشاره به تأثیرگذاری بالای معلمین بر شاگردانش گفت: هنر معلم این است که شاگردانش را ضمن آشنا کردن با کتاب خدا و علوم الهی، با عقلانیت، تفکر و تعقل بار بیاورد تا انسان‌هایی تربیت کند که منشأ تولید علم و فکر شوند و در آینده هم بتوانند نسل بعد را به خوبی تربیت کنند.

وی تاکید کرد: اگر نسلی افتخارآفرین و منشأ تحول و پیشرفت می‌شود، باید موفقیت آن‌ها را در وجود اساتید و معلم‌های نسل قبل جست‌وجو کرد.

امام جمعه کرمانشاه ادامه داد: دانش‌آموزان امروز در حالی در آینده نزدیک عهده‌دار اداره امور کشور خواهند شد که همه داشته‌های خود را از اساتید و معلم‌های خود آموخته‌اند.

وی سپس اشاره‌ای هم به رخدادهای این روزهای دانشگاه‌های آمریکا داشت و گفت: اخیراً یکی از تحلیل‌گران غربی گفته بود ما قبلاً فکر می‌کردیم امام خمینی (ره) تنها دانشگاه‌های ایران را متحول کرده، اما گویی ایشان یک مأموریت دنباله‌دار داشته و هنوز در حال احیای دانشگاه‌های دنیا است که ظاهراً این مأموریت امروز به سمت دانشگاه‌های آمریکا رفته است.

غفوری ادامه داد: یکی دیگر از مشاوران امنیتی سابق آمریکا در یک برنامه زنده تلویزیونی ادعا کرده ایران در خیزش این روزهای دانشگاه‌های آمریکا دست دارد، غافل از اینکه آنچه امروز در دانشگاه‌های آمریکا می‌گذرد ریشه در موج گرایش جهانیان به اسلام دارد.

وی سپس اشاره‌ای هم به مشکلات اقتصادی کشور داشت و گفت: دولت سیزدهم در حالی کشور را تحویل گرفت که بدهی فراوانی از دولت قبل به جا مانده بوده و شرایط کشور به لحاظ اقتصادی به‌گونه‌ای بود که تحلیلگران اقتصادی ادامه کار دولت را بدون چاپ پول شدنی نمی‌دانستند، اما با وجود همه مشکلات اقتصادی این دولت حتی در ماه اول هم به سمت چاپ پول نرفت.

امام جمعه کرمانشاه اضافه کرد: امروز در حالی شاهد رشد اقتصادی چهار درصدی یا به ادعای برخی کارشناسان اقتصادی شش درصدی در کشور هستیم که رشد اقتصادی کشور در ۱۰ سال گذشته متوقف بود.

وی افزود: شرایط اقتصادی کشور رو به بهبود است و به یاری خداوند در آینده دولت می‌تواند خدمات بیشتری به مردم ارائه دهد.

کد خبر 748929

دیگر خبرها

  • عدالت آموزشی در مناطق شهری و روستایی گلستان مستقر شده است
  • کارگاه آموزشی مامان مربی؛ محصول جدید تلوبیون برای مادران ایرانی
  • معلمان معمار آینده نظام هستند
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • آینده جامعه بشری به تلاش امروز معلمان و اساتید بستگی دارد
  • نیروهای امنیتی ما در بدترین شرایط اجازه ورود به دانشگاه‌ها را ندارند
  • دانشگاه‌های ایران اجازه ورود نیرو‌های امنیتی به دانشگاه را نمی‌دهد
  • «مالیات برعایدی سرمایه» چرا صدای ۲ درصد از جامعه را درآورد؟
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • آذربایجان‌غربی گرمتر می‌شود