Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نایب رئیس اتحادیه مشاوران املاک گفت: قیمت مسکن همزمان با آغاز طرح اصلاح نرخ بنزین افزایش نمی‌یابد و با توجه به رشد چشمگیر نرخ مسکن در سال گذشته، قیمت مسکن تا پایان خرداد سال ۹۹ به بهانه گران شدن بنزین افزایش نخواهد یافت. تاریخ انتشار: 06:30 - 03 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۰۰۹۹ به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، بازار مسکن طی چند ماه اخیر با ثبات روبرو شده و با توجه به رشد چشمگیر قیمت‌ها در سال گذشته این بازار ظرفیت افزایش قمیت مجدد را ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طی چند هفته اخیر نرخ بنزین افزایش داشته که به عقیده کارشناسان  این موضوع تاثیری بر بازار مسکن ندارد در این راستا گفت‎وگویی انجام دادیم با حسام عقبایی نایب رئیس اتحادیه مشاوران املاک که در ادامه می‌خوانید.
میزان: افزایش قیمت بنزین چه میزان بر بازار مسکن تاثیر گذار است؟
عقبایی: قیمت مسکن همزمان با آغاز طرح اصلاح نرخ بنزین افزایش نمی‌یابد و با توجه به رشد چشمگیر نرخ مسکن در سال گذشته، قیمت مسکن تا پایان خرداد سال ۹۹ به بهانه گران شدن بنزین افزایش نخواهد یافت.
میزان: قیمت حامل‌های انرژی چه میزان بر نرخ مصالح و ابزار ساختمانی موثر است؟
عقبایی: با توجه به آنکه قیمت حامل‌های انرژی در اقتصاد کشور افزایش نیافته و تنها قیمت بنزین تغییر کرده بنابراین نباید برخی از سازندگان و یا تولید کنندگان مسکن از آن به عنوان بهانه‌ای برای گران کردن قیمت مسکن استفاده کنند.
میزان: قیمت بنزین تا چه مدت تاثیری بر قیمت مسکن ندارد؟
عقبایی: افزایش نرخ بنزین حداقل تا ۶ ماه آینده تأثیری در تمامی بخش‌های مسکن نخواهد گذاشت و بازار در شرایط ثبات قیمتی به سر خواهد برد البته ممکن است برخی از املاک در مناطق مختلف تهران کاهش نسبی را تجربه کنند.
میزان: شما با نظر کارشناسان مبنی بر تاثیر مستقیم نرخ بنزین بر قیمت بازار مسکن موافق هستید؟
عقبایی: خیر؛ بازار مسکن کشش افزایش قیمت ندارد و متقاضیان این بازار هم اگر قیمت‌ها در این بازار‌ها تغییر کند قادر به خرید آن نخواهند بودند.
میزان: قیمت مسکن از ابتدای سال جاری چقدر رشد داشته است؟
عقبایی: قیمت مسکن از ابتدای امسال طبق آمار‌های بانک مرکزی در شهر‌های بزرگ رشد ۱۲۰ درصدی داشته است، که این جهش ناگهانی قیمت باعث شده بود که این بازار وارد رکود عمیقی شود به طوری که در دهه گذشته این بازار چنین رکودی را تجربه نکرده بود.
میزان: آماری از میزان معاملات بازار مسکن در سال جاری دارید؟
عقبایی: سال گذشته طبق آمار‌های اعلام شده میزان معاملات مسکن نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش ۷۰ درصدی داشته و هم اکنون شرایط بازار مسکن از پایان شهریور مناسب شده و همین موضوع موجب شده تا دهک‌های متوسط جامعه مجدد وارد این بازار شوند.
میزان: پیش بینی شما از شرایط بازار مسکن در سال آینده چیست؟
عقبایی: بازار مسکن تا ابتدای سال آینده کمی روند رکود غیرتورمی را تجربه خواهد کرد و این شرایط باعث خواهد شد که فروشندگان واقعی وارد بازار مسکن شوند؛ به علاوه فروشندگان واقعی مسکن املاک خود را در این شرایط برای آن که قدرت خرید مردم کاهش یافته سعی می‌کنند با سود کمتری عرضه کنند که همین امر زمینه‌ساز ایجاد رونق در بازار مسکن خواهد شد.
همچنین برخی از سوداگران سعی می‌کنند املاک خود را احتکار کنند تا آلودگی بیشتری از بازار مسکن بگیرند، اما با توجه به جهش ناگهانی قیمت مسکن و افزایش نیافتن تسهیلات نه تنها مردم به سمت املاک نجومی خواهند رفت بلکه شرایط در این بازار به سمت رکود حرکت خواهد کرد.
میزان: چه عواملی در بازار‌های موازی بر قیمت مسکن در سال آینده تاثیر گذار است؟
عقبایی: قیمت مسکن تا پایان نیمه اول سال ۹۹ نه تنها افزایش نخواهد یافت بلکه متناسب با شرایط ثبات در بازار‌های موازی مانند ارز و سکه کاهش چند درصدی را تجربه خواهد کرد، به علاوه آمار‌ها نشان دهنده آن است که قیمت مسکن در بین متقاضیان ظرفیت و کشش افزایشی ندارد و همین موضوع باعث خواهد شد که سرمایه گذاری در این بازار در مقایسه با سایر بازار‌ها کمتر شود.
میزان: نرخ تورم چه تاثیری بر قیمت مسکن طی ماه‌های اخیر داشته است؟
عقبایی: افزایش نرخ ارز و سکه از سال گذشته باعث شده بود که نرخ تورم به ۳۵ تا ۴۰ درصد برسد، در این بین قیمت مسکن از سال گذشته سه برابر شده و رشد ۱۲۰ درصدی داشته که همین موضوع باعث شده است تا انبوه سازان و سازندگان مسکن سود‌های نجومی کسب کنند؛ این خود باعث ایجاد نوساناتی در حوزه مسکن شده است.
میزان: کاهش نرخ ۳۰ درصدی مسکن در بازار واقعی است؟
عقبایی: کاهش ۳۰ تا ۴۰ درصدی قیمت مسکن طبق آمار‌های ارائه شده از بازار واقعی است، متأسفانه برخی از سوداگران و انبوه سازان ادعا می‌کنند که کاهش ۳۰ تا ۴۰ درصدی در بازار واقعی نیست این در حالی است که در بسیاری از واحد‌های بزرگ متراژ در شمال کلانشهر‌ها بیش از ۴۰ درصد بوده است.
براساس آمار‌های ثبت شده در سامانه املاک اتحادیه‌ها، قیمت مسکن در واحد‌های کوچک متراژ تا ۳۰ درصد و در واحد‌های بزرگ متراژ تا ۴۵ درصد کاهش یافته و این روند نزولی قیمت در برخی از مناطق هم تا ۱۵ درصد هم ادامه خواهد داشت.
میزان: چه راهکار‌هایی برای ساماندهی بازار مسکن پیشنهاد می‌کنید؟
عقبایی: باید زمینه‌های لازم برای بهبود تولید در حوزه مسکن افزایش یابد و دولت تنها به طرح‌های شعاری اکتفا نکند بلکه باید طرح‌هایی که در حوزه مسکن تاکنون تبلیغات گسترده‌ای برای آن انجام داده است را به مرحله عملیاتی و اجرایی برساند.
میزان: چه حمایت‌های برای رونق بازار مسکن باید از سوی دولت صورت گیرد؟
عقبایی: بازار مسکن به عنوان مهمترین بازار اقتصادی کشور به شمار می‌رود که باید حمایت‌ها و سرمایه گذاری‌های لازم در جهت رونق و توسعه آن افزایش یابد، اما متأسفانه در طول چند سال گذشته حمایت‌های کافی از این بازار انجام نشده و همین موضوع زمینه ساز ایجاد مشکلاتی برای خریداران و متقاضیان واقعی مسکن شده است.
میزان: کلام آخر؟
عقبایی: مردم نگران افزایش قیمت مسکن نباشند چرا که این بازار نه تنها تغییر قیمتی نخواهد داشت بلکه ما شاهد روند نزولی قیمت‌ها در حوزه خرید و اجاره خواهیم بود.   بیشتر بخوانید: تامین زمین برای ساخت ۷۰ هزار واحد در شهرهای جدید   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بازار مسکن اخبار اقتصادی قیمت بنزین خرید مسکن هزینه مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۷۲۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت دلار در بازار باز هم پایین تر می آید؟

امتداد - نرخ اسکناس آمریکایی در بازار روز گذشته مجددا به کانال پایین‌تر بازگشت. بررسی‌ها نشان می‌دهد قیمت دلار آزاد در روزهای اخیر در حال رفت و برگشت میان کانال‌های ۶۰، ۶۱ و ۶۲ هزار تومانی بوده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  روزنامه دنیای اقتصاد نوشت:ورود و خروج معامله‌گران به بازار در کنار قدرت‌نمایی اخبار در حال تحت تاثیر قرار دادن نرخ ارز است. به عقیده کارشناسان کف و سقف تقریبی دلار در حال حاضر نیمه نخست کانال ۶۰ هزار تومانی و مرز کانال‌های ۶۲ و ۶۳ هزار تومانی است.

تابلوهای بازار ارز تهران در روز گذشته قرمز بود. پس از اصلاح نرخ صورت گرفته در بازار روز سه‌شنبه و رشد نرخ‌ها در این روز، روند بازار در روز گذشته مجددا کاهشی شد. به‌نظر می‌رسد دلار در روز سه‌شنبه سقف مقاومت جدید خود را محک زده است.

سیگنال‌های موجود در اخبار به نفع بازارساز است. اخباری مانند گشایش‌های ارزی جدید و احتمال تداوم یافتن مذاکرات با غرب و از همه مهم‌تر آمار و ارقام منتشر شده در رابطه با میزان فروش نفت کشور در ماه‌های اخیر، از جمله مواردی است که در کنترل انتظارات تورمی به بازارساز کمک می‌کند. حال باید دید بانک مرکزی با توجه به ذخایر ارزی خود مایل به ثبات‌بخشی به بازار است یا تمایل دارد نرخ ارز به روند کاهشی خود ادامه دهد. کاهش دمای بازار ارز

دیروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه روند نرخ شاخص‌های ارزی در معاملات غیررسمی بازار ارز تهران کاهشی بود. هر برگ اسکناس دلار آزاد که در روز سه‌شنبه با رشد قیمت هزار و ۵۵۰ تومانی به نیمه کانال ۶۲ هزار تومانی رسیده بود، فعالیت خود در بازار صبح روز گذشته را با افت قیمتی حدود ۵۰۰ تومانی در مرز کانال‌های ۶۱ و ۶۲هزار آغاز کرد.

در ادامه بازار دیروز روند کاهشی این ارز شدت بیشتری به خود گرفت به‌صورتی که آخرین نرخ نقدی بازار با اختلافی ۸۰۰ تومانی نسبت به نرخ روز پیشین در رقم ۶۱ هزار و ۷۵۰ تومان ثبت شد. این در حالی است که روند کاهشی ارزهای دیگر بازار مانند یورو و پوند از دلار نیز شدیدتر بود. هر برگ اسکناس یورو در عصر روز گذشته حدود هزار و ۱۵۰ تومان ارزان‌تر از نرخ پیشین در رقم ۶۶ هزار و ۱۵۰ تومان معامله شد. پوند نیز با افت قیمتی هزار و ۳۰۰ تومانی در رقم ۷۷ هزار و ۴۰۰ تومان به فروش رسید. برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • قیمت دلار در بازار باز هم پایین تر می آید؟
  • الزام نقره داغ کردن مالیاتی احتکارکنندگان مسکن
  • تاثیر باور‌های فراشناختی بر میزان سازگاری فردی و اجتماعی
  • حال مستأجران بهتر می شود؟!
  • بنزین در امارات گران می‌شود
  • چرا روند کاهشی دلار متوقف شد؟
  • ۶ برنامه برای کنترل بازار اجاره
  • تولید مسکن با اخذ مالیات از اراضی بایر و رها شده رونق می گیرد/ممانعت قیمت گذاری های کاذب مسکن در سکوهای آنلاین بازار مسکن
  • نقش انتخابات آینده آمریکا بر قیمت مسکن چیست؟
  • نرخ رهن در بازار مسکن؛ رهن کامل در عبدل آباد با ۶۰۰ میلیون تومان