Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، روز شنبه، صد‌ها هزار نفر در پاریس دست به راهپیمایی زدند تا اقدامات بیشتر برای جلوگیری از خشونت‌های خانوادگی علیه زنان و حمایت از زنان قربانی خشونت‌های جنسی را خواستار شوند.

به گزارش شبکه تلویزیونی‌ ای پی تی ان، خشونت‌های خانوادگی که گاه به قتل زنان فرانسوی به دست همسران می‌شود، موضوعی است که امانوئل مکرون آن را موضوعی شرم آور برای فرانسه دانسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باتریس دونارد، فعال پنجاه و چهار ساله معتقد و عضو جنبش (همه ما) است: اکنون به سطحی از آگاهی دست یافته ام و خوشبختانه من هرگز قربانی خشونت نبودم ولی همه ما در معرض خشونت جنسی قرار داریم. هر زن، مادر و خواهری که صحبت بکنید، متوجه می‌شوید که برای خود داستانی از آزار و خشونت جنسی دارند. این موضوع باید خاتمه یابد. باید احترام بگذاریم و همزیستی بهتری داشته باشیم. مرد‌ها نیز باید این را درک کنند و این روزها، رفتار آنان به مراتب بهتر شده و این امر خوب است.

وی تصریح کرد: باور دارم که سطح آگاهی‌ها بیشتر شده است. از سال گذشته که جنبش #همه_ما به راه افتاد، اصلاح زن کشی وارد گفتگوی عمومی شد، برای یک زن، به خاطر زن بودنش، مرگ امکان دارد. مشکل از جایی شروع می‌شود که مردان اجازه نمی‌دهند وقتی زوجی از هم جدا شد، زنان پی کار خود بروند و کار به قتل می‌رسد زیرا مردان خود را مالک زنان می‌پندارند. در پرونده‌های جدایی، گاهی کار به اقدام مردان در این خصوص می‌کشد. کلیت این نظام باید در هم شکسته شود.

آلیسیا آرابیر (Alyssa Ahrabare) سخنگوی جنبش تلاش فیمینیسم، معتقد است: ما در تلاش برای واقعی کردن مجازات برای قتل هستیم تا به این مصونیت خاتمه بخشیم. باید بابهانه‌هایی که همواره در راه این مبارزه پیش می‌آید، مقابله کرد. ما می‌خواهیم کسانی که در تماس با قربانیان خشونت جنسی هستند، خواه در بیمارستان و خواه در پاسگاه‌های پلیس و جا‌های دیگر، آموزش بهتری ببینند. دستور العمل‌هایی روشن باید وجود داشته باشد تا نیرو‌های پلیس نتوانند شکایت‌های زنان در این خصوص را نادیده بگیرند، تحقیقاتی هستند که به نتیجه نمی‌رسد زیرا مشکلاتی عمده در این خصوص در نظام قضایی وجود دارد. ما همچنین خواهان ایجاد پناهگاه‌هایی ایمن‌تر برای زنانی هستیم که قربانی خشونت جنسی شده اند، مراکز حمایتی باید بیشتر و احکام قضایی حفاظتی بیشتری باید صادر شوند. باید مراقبت‌های بیشتری از زنانی که قربانی خشونت شده اند، صورت بگیرد.

تظاهر کنندگان در کنار طرح درخواست‌های خود، یاد صد و سی زنی را که در سال جاری در خشونت‌های خانوادگی جان خود را از دست داده اند، گرامی داشتند.

با وجود اینکه گفته می‌شود فرانسه از مترقی‌ترین قوانین برای حفاظت از حقوق زنان برخوردار است، خشونت‌های خانوادگی در این کشور از جمله بالاترین آمار‌ها در اروپا را نشان می‌دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرانسه تظاهرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۷۲۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح دانشگاه تهران درباره پست جدید همسر ابراهیم رئیسی

رییس دانشگاه تهران با صدور احکامی همسر رییس جمهور و معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور را به عنوان عضو هیات اجرایی جذب دانشکده خانواده این دانشگاه منصوب کرد.

به گزارش مهر، رئیس دانشگاه تهران در این مراسم با اعطای حکمی انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور را به عنوان عضو وابسته هیأت علمی و عضو هیأت اجرایی جذب هیأت علمی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران معرفی و منصوب کرد. محمد مقیمی، همچنین جمیله علم الهدی عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی و همسر رئیس جمهور را به عنوان عضو دیگر هیأت اجرایی جذب هیأت علمی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران معرفی کرد.

روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران، نسبت به برخی حاشیه‌سازی‌ها درباره بهره‌مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی مرتبط با مأموریت‌ها و فعالیت‌های این دانشکده، واکنش نشان داد.

متن توضیح روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به این شرح است:

باسمه تعالی

در پی انتشار هدفمند برخی اخبار در خصوص انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تأمین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است. برای تحقق اهداف مذکور، شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده تشکیل گردیده است که برخی از کارکردهای مورد انتظار این شورا عبارتند از:

• سیاستگذاری و نیازسنجی برای جذب هیأت علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استانداردهای دانشگاه تهران؛

• تعیین راهبردها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و همچنین اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع.

• تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه

• زیست بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت

• توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظرهای سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری

• طراحی الگوهای علمی و نهادهای پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده

• تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده

• طراحی سازوکارها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده

• طراحی سازوکارهای عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده مرکب از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از:

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی)

دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی)

دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمند پور)

مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری)

مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان)

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که توسط رئیس دانشگاه تهران منصوب شده و یا خواهند شد.

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رئیس محترم دانشگاه تهران جهت ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسائل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیأت علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد.

دیگر خبرها

  • توضیح دانشگاه تهران درباره پست جدید همسر ابراهیم رئیسی
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • نام بازیگر مرد مشهور فرانسوی در سیاهه متجاوزان سینما / صنعت سینما برای زنان جای امن‌تری می‌شود
  • افتتاح اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • پرونده باز بابک زنجانی در افکار عمومی/مهار تورم دغدغه کهنه اقتصاد/ زنان و دختران چگونه قربانی بستر مجازی می‌شوند؟
  • جنگ ستارگان پاریسی با زنبور‌های پرشور در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا
  • دیدار استاندار قزوین با خانواده شهید معلم، رجبعلی قربانی