Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: با هدف جمع بندی و منسجم شدن بسته های حمایتی دولتی و غیردولتی در نظر گرفته شده برای بیماران مبتلا به ام اس، تشکیل بانک جامع اطلاعاتی مبتلایان در استان سیستان و بلوچستان ضروریست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: با هدف جمع بندی و منسجم شدن بسته های حمایتی دولتی و غیردولتی در نظر گرفته شده برای بیماران مبتلا به ام اس، تشکیل بانک جامع اطلاعاتی مبتلایان در استان سیستان و بلوچستان ضروریست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر سید محمد هاشمی شهری که در همایش ملی انجمن های ام اس کشور در تالار امام رضا(ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان سخن می گفت ادامه داد: یکی از مهمترین مقوله ها در خصوص بیماران ام اس پس از تشخیص بیماری و انجام درمان های نگهدارنده، توانمند سازی آنان برای تولید ثروت است چرا که اشتغال دغدغه مهمی برای این افراد محسوب می شود.
وی با تاکید بر ضرورت جلب مشارکت خیرین سلامت در راستای حمایت از این بیماران  ادامه داد: این افراد نیز می توانند با بهره گیری از توان خود به عنوان سرمایه انسانی، فعالیت و پویایی داشته باشند.
دکتر هاشمی شهری با اشاره به اینکه تا کنون 836 بیمار مبتلا به ام اس در استان شناسایی شده اند گفت: هم اکنون اعمال تشخیصی و درمانی بیماران مبتلا به ام اس در بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) به صورت رایگان در حال انجام است و داروهای ساخت کشورمان نیز به صورت رایگان به این بیماران ارائه می شود.
وی با اشاره به اینکه ارائه داروها به صورت رایگان از طریق بودجه مساعدت دارویی انجام می شده است ادامه داد: متاسفانه امسال این بودجه مقداری کاهش یافته است که البته رایزنی های مورد نیاز در این زمینه در حال انجام است.
وی در بخش دیگری از سخنانش افزود: با اجرای طرح تحول نظام سلامت و راه اندازی پایگاه های سلامت در حاشیه شهرها تلاش برای تغییر الگوی ابتلا به بیماری ها و همچنین ارتقاء سواد سلامت مردم با قوت و قدرت بیشتری انجام می شود.
دکتر کرمانچی معاون مرکز مدیریت پیوند و بیماری های وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی هم در این همایش گفت:خوشبختانه در راستای ارتقاء شاخص های سلامت قدم های بزرگی در این استان برداشته شده است چنانکه هم اکنون در این استان شاهد حضور درمانگران متبحر بومی هستیم.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر اطلاعات  71 هزار نفر، بیمار مبتلا به ام اس در کشور در سامانه وزارت بهداشت به ثبت رسیده است ادامه داد: تمام اهتمام ما در وزارت بهداشت ایجاد مراکز جامع مراقبت ویژه بیماران ام اس است تا از جابجایی های زیاد بیماران جلوگیری شده و بیمار تمام خدمات مورد نیاز خود را در یک مکان دریافت کند.
وی اضافه کرد: 11 مرکز استان این مرکز را راه اندازی کرده اند.
دکتر صحرائیان نائب رئیس انجمن ام اس ایران هم گفت: متاسفانه بیماری ام اس بیماری جوانان است و افراد 20-40 ساله به آن مبتلا می شوند.
وی با تاکید بر ضرورت انجام ورزش های منظم و سبک توسط این بیماران افزود: علاوه بر ورزش، بیماران باید دقت کنند استفاده از دخانیات علاوه بر تشدید بیماری آنان، می تواند سایر اعضای خانواده را نیز به این بیماری مبتلا کند.
دکتر صحرائیان گفت: خودمراقبتی و تغذیه صحیح به سمت غذاهای کم چرب و داشتن رژیم غذایی میوه و سبزیجات، کاهش استرس ها و تنش های روحی، عوامل مهمی برای کنترل بیماری است.
وی تصریح کرد: دو داروی جدید به تازگی برای این بیماران وارد کشور شده است که برای قرار گرفتن آن، تحت پوشش بیمه تلاش می کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی ام اس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۷۳۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روکش آسفالت ورفع ۷ نقطه پرتصادف محور‌های مواصلاتی سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، ایوب کرد گفت: در سال گذشته، هزار و ۳۸۰ کیلومتر از محور‌های حوزه استحفاظی این اداره کل روکش آسفالت شده است که از این میزان روکش آسفالت انجام شده، ۶۷۲.۵ کیلومتر با استفاده از توان ماشین آلات راهداری به صورت امانی انجام شده که موجب صرفه جویی شش هزار و ۷۲۲ میلیارد ریالی گردیده است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان تصریح کرد: از مجموع ۶۷۲.۵ کیلومتر روکش آسفالت که به صورت امانی انجام شده، میزان ۳۱۲ کیلومتر به محور‌های شریانی،۲۴۱ کیلومتر محور‌های فرعی و ۱۱۹.۵ کیلومتر به محور‌های روستایی استان اختصاص داشته است.
کرد یادآور شد: همچنین در سال گذشته با توجه به اینکه نقاط پرحادثه در محور‌های مواصلاتی از اهمیت بالایی برخوردار است و این مهم علاوه بر افزایش ضریب ایمنی راه‌ها در کاهش تصادفات جاده‌ای نقش بسزایی دارد، تعداد هفت نقطه پرحادثه در محور‌های مواصلاتی تحت پوشش این اداره کل با اعتبار ۸۰۰ میلیارد ریال به طور کامل رفع شده است.
وی افزود: استان سیستان و بلوچستان دارای بیش از ۱۱ هزارو ۵۰۰ کیلومتر راه است که بدلیل موقعیت ترانزیتی وجود بندر چابهار و پایانه‌های مرزی روکش آسفالت محور‌ها می‌تواند نقش مهمی را در بهبود و سرعت مبادلات اقتصادی منطقه و ایمنی کاربران جاده‌ای ایفا کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • معمای عجیب: این ۵۰۰ نفر از بیمار‌ی‌ قلبی و دیابت در امانند
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • اصلاح ۷ نقطه پرتصادف در سیستان و بلوچستان
  • روکش آسفالت ورفع ۷ نقطه پرتصادف محور‌های مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • آسفالت بیش از ۱۳۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان وبلوچستان
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • استفاده از ظرفیت نخبگان موجب توسعه می‌شود
  • کشف ۸۱۶ میلیارد ریال پولشویی در زاهدان