Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@20:22:30 GMT

توچال به عنوان میراث طبیعی پایتخت ثبت می‌شود

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۷۴۴۷۳

توچال به عنوان میراث طبیعی پایتخت ثبت می‌شود

اعضای شورای شهر تهران به یک فوریت طرح ثبت توچال به عنوان میراث طبیعی پایتخت رأی مثبت دادند.

به گزارش ایسنا، صبح امروز یک فوریت طرح ثبت میراثی توچال روی میز بررسی اعضای شورای شهر قرار گرفت و احمد مسجدجامعی به عنوان پیشنهاد دهنده این طرح با بیان اینکه توچال به عنوان یک میراث طبیعی باید ثبت شود، گفت: ثبت میراث طبیعی توچال مورد حمایت وزارتخانه میراث فرهنگی نیز قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه 1600 گونه گیاهی در محدوده تهران وجود داشت اما در بسیاری از مناطق این گونه‌ها از بین رفته است، افزود: از این 1600 گونه گیاهی بخشی از آنها صرفا در ارتفاعات توچال می‌رویند که باید از این میراث باقیمانده حمایت کنیم و این در حالیست که چندین پناهگاه توچال در حوزه شهرداری منطقه یک است.

مسجدجامعی با بیان اینکه توچال را از نزدیک دیده‌ام و معتقدم که در مورد حفظ و نگهداری آن باید برنامه‌ای مدون داشته باشیم، گفت: تابلوهای تبلیغاتی متعدد که حتی دامنه کوه را پوشانده و همچنین وجود رستوران‌های متعدد موجب آشفتگی فضا شده است که موجب دلخوری کسبه و کوهنوردان شده و حتی شهردار منطقه1 نیز از وضعیت سرویس‌های بهداشتی و وضعیت موجود اعلام نارضایتی کرده‌اند و حالا معتقدیم اگر توچال ثبت ملی شود، حداقل توسعه آن در چارچوب و قوانین محدود ایجاد می‌شود و به ارتقاء شاخص‌های نگهداری کمک می‌کند.

وی با بیان اینکه به نظر من حتی حالا هم برای ثبت میراث طبیعی توچال دیر شده است، گفت: از اعضای شورای شهر می‌خواهم که به یک فوریت این مهم رای دهند.

محمد سالاری در مخالفت با یک فوریت این طرح گفت: برای من ابهام است که آیا کل محدوده توچال در حوزه مدیریت جغرافیایی تهران است؟ چرا فقط توچال باید ثبت شود؟ آیا نمی‌توانیم کل کوه‌های تهران را مورد ثبت طبیعی قرار دهیم؟ به نظر من کل ارتفاعات باید مورد ثبت قرار گیرند.

به گزارش ایسنا، حجت نظری هم به عنوان موافق یک فوریت طرح گفت: کل کوه‌ها سرمایه تهران هستند و توچال نیز یکی از این سرمایه‌هاست که متاسفانه مورد توجه قرار نگرفته است و هر روز که دیرتر توچال را ثبت کنیم، این میراث طبیعی بیشتر دچار خدشه می‌شود.

به گزارش ایسنا، در نهایت اعضای شورای شهر با 17 رأی از مجموع 18 نفر عضو حاضر به یک فوریت طرح ثبت میراث طبیعی توچال رأی مثبت دادند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ارتفاعات توچال شوراي شهر تهران میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۷۴۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت

سید مازیار رضوی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان در مراسم نوزدهمین سالگرد شهادت مهندس ناصر پیروی و یادواره شهدای انفال با بیان اینکه حراست از جنگل خط قرمز این شهید والامقام بود، گفت: شیوه مبارزاتی و برخورد شهید پیروی با قاچاقچیان و سوداگران چوب یک الگوی تمام عیار است.

او شهید پیروی را بسیار مقرراتی، مسئولیت پذیر، جدی و پرتلاش در کار دانست و افزود: شهید ناصر پیروی با فریاد عدالت خواهی، تن قاچاقچیان چوب در گیلان را به لرزه در آورده بود.

شهید راه انفال، صیانت و حافظ منابع طبیعی، شهید ناصر پیروی، متولد سال ۱۳۳۸ در روستای چشناسر منطقه دیلمان شهرستان سیاهکل بود، سال ۱۳۵۹ وارد وزارت جهاد سازندگی شد و پس از طی مدارج تحصیلی دانشگاهی در مقطع کاردانی و پس از آن اخذ مدرک کارشناسی تا سال ۱۳۷۱ در سازمان جهاد سازندگی استان گیلان خدمت کرد و در ابتدای سال ۱۳۷۲ به اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان منتقل شد.

او در سال ۱۳۷۹ به عنوان رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ماسال منصوب و با مدیریت جهادی، ضمن ایجاد وفاق و همدلی بین همکاران و همچنین استفاده مناسب از مشارکت خوب مردم این شهرستان، فعالیت‌های شایان توجهی در خصوص پاسداشت از انفال الهی به انجام رساند و عملکرد درخور تقدیری ارائه داد.

مهندس پیروی در سال ۱۳۸۴ پس از سال‌ها مبارزه قاطع با قاچاقچیان چوب و غارتگران جنگل و جلوگیری از تجاوز آنان به انفال الهی، نهایتا به دلیل امتناع از برآوردن خواسته‌های گروهی سودجو، به طرز مظلومانه‌ای به شهادت رسید و به عنوان شهید مبارزه با مفاسد اقتصادی مشهور شد.

بیشتر بخوانید: هجدهمین سالروز شهادت مهندس ناصر پیروی + تصاویر

این شهید گیلانی مدافع انفال در تاریخ ۷ اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۴ در مسیر عزیمت به محل کار ربوده شد. پس از چند روز  جست‌وجو، پیکر بی جان او در منطقه جنگلی هفت دغنان شهرستان صومعه سرا پیدا شد و در نهایت در زادگاهش به خاک سپرده شد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • یک کشته و یک مجروح در تصادف رخ به رخِ محور زرند ـ رفسنجان
  • افزایش ۵ برابری بودجه شهرداری بیرجند برای سال ۱۴۰۳
  • ضریب نفوذ گاز طبیعی در شهر قم ۹۹.۵ درصد است
  • جلوه گری دریاچه سد حنا در شهر هزار چشمه + فیلم
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • تصادف شدید نیسان با پژو در پارس آباد / 4 نفر جان باختند
  • ۴ کشته و یک مصدوم در سانحه رانندگی پارس آباد
  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • راه اندازی نخستین مرکز موتور آمبولانس شهرستانی در مهاباد
  • انجام بیش از ۲۴ هزار عملیات امدادرسانی فوریت‌های پزشکی در استان اصفهان