Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@12:25:42 GMT

افزایش مهلت بازگشت ارز صادراتی فرش به ۱۲ ماه

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۷۵۳۰۱

افزایش مهلت بازگشت ارز صادراتی فرش به ۱۲ ماه

«فرشته دستپاک» امروز (یکشنبه) در نشست خبری خود با خبرنگاران بیان کرد: فرش دستباف کالایی است که در شرایط مختلف توانسته به کمک کشور بیاید و نقش مهمی در اقتصاد کشور داشته باشد.

وی ضمن اشاره به تفاوت فرش با سایر صنایع گفت: آمار گمرک نشان می‌دهد ۸۰ درصد تولیدات فرش دستباف صادر و ۲۰ درصد تولیدات، صرف بازار داخلی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید فضا را به این سو ببریم که مردم ایرانی نیز از این کالا بیشتر استفاده کنند.

دستپاک همچنین اعلام کرد: کار مشترکی در زمینه تاثیر بافت فرش دستباف در درمان بیماری‌های روحی با دانشگاه شهید بهشتی در حال انجام است.

این مقام مسئول ضمن انتقاد از این موضوع که فرش دستباف تجاری‌سازی نشده است، خاطرنشان کرد: دانشگاه‌های زیادی در حال مطالعه در زمینه فرش هستند اما برای عملیاتی کردن تحقیق‌ها تاکنون اقدامی انجام نشده بود. امروزه وزارت صنعت از طرح‌ها و پایان نامه‌های دانشجویی در زمینه فرش دستباف حمایت می‌کند.

رئیس مرکز ملی فرش ایران بیان کرد: امروزه تشکل‌ها و اتحادیه‌های قوی در حوزه فرش دستباف داریم، اما می‌خواهیم تشکل‌های غیر دولتی دیگری نیز در کنار اتحادیه‌ها تاسیس کنیم.

این مقام مسئول، تعهدات ارزی را یکی از مشکلات صادرکنندگان عنوان کرد و گفت: از آنجا که سال گذشته صادرات فرش با مشکل مواجه بود، زمان بازگشت ارز حاصل از صادرات را به هفت ماه افزایش دادیم و به تازگی نیز با دستور وزیر صنعت، این بازه زمانی به یک سال افزایش یافته است.

دستپاک فرش‌های مرجوعی به کشور را یکی از مشکلات این صنعت دانست و افزود: فضا آماده است و هماهنگی با گمرک انجام شده تا فرش‌ها به جای اینکه به ترکیه رفته و برای آنها کسب‌وکار ایجاد کند، مجدد به کشور بازگردد.

وی نمایشگاه‌ها را یکی از راه‌های تبلیغ فرش ایرانی عنوان کرد و گفت: همواره یکی از دغدغه‌های بافندگان فرش، بیمه بوده است. این روزها دولت به دلیل کمبود بودجه، نتوانسته بیمه تامین اجتماعی بافندگان را تامین کند.

رئیس مرکز ملی فرش ایران با اشاره به کشور چین گفت: امروز چین تمایل دارد فرش ایران را به کشورش وارد کند و به تازگی نیز نمایشگاهی در این کشور برگزار شد. بسیاری از تجار نیز برای حضور در نمایشگاه‌های بعدی اعلام آمادگی کرده‌اند.

دستپاک با اشاره به نمایشگاه فرش که مهرماه برگزار شد، گفت: بیش از ۸۰۰ غرفه در این نمایشگاه حضور داشتند و میزان فروش فرش دستباف پس از برگزاری نمایشگاه، افزایش یافته است.   

بی‌تاثیری تحریم بر صنعت فرش

رئیس مرکز ملی فرش ایران با اعتقاد به اینکه تحریم تاثیر چندانی بر حوزه فرش نداشته است، گفت: میزان کمی واردات از برخی کشورها مانند چین داریم که در حال نوسازی صنایع هستیم تا همین میزان را نیز به صفر برسانیم.

«مجیدرضا حریری»، رئیس اتاق ایران و چین نیز در بخش دیگری از این نشست گفت: از سال ۲۰۰۶ به صادرات به چین نگاه جدی‌تری داشتیم و فرش یکی از محصولات استراتژیک بوده است.

وی فرش را در دسترس‌ترین کالایی دانست که می‌توان به چین صادر کرد و افزود: امروزه حدود ۲۰۰ میلیون دلار صادرات فرش داریم که با یک برنامه منظم پنج ساله می‌توانیم حدود دو برابر این رقم را تنها به چین صادر کنیم.

برچسب‌ها فرش صادرات دانشگاه شهید بهشتی صنعت چین مرکز ملی فرش ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرش صادرات دانشگاه شهید بهشتی صنعت چین مرکز ملی فرش ایران فرش صادرات دانشگاه شهید بهشتی صنعت چین مرکز ملی فرش ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۷۵۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیم بسکتبال دانشگاه آزاد در مسیر بازگشت به لیگ برتر

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، امروز تفاهم نامه همکاری مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی و فدراسیون بسکتبال به امضای «امیرعباس لشگری» و «جواد داوری» رسید. 

لشگری در نشست انعقاد این تفاهم‌نامه با اشاره به امکانات سخت افزاری و نرم افزاری دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه ورزش گفت: هم افزایی و افزایش همکاری‌ها با وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک، کمیته ملی پارالمپیک و فدراسیون‌های ورزشی در راستای کمک به ورزش ملی، از جمله برنامه‌های مهم مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی است که به جد پیگیری می‌شود.

رئیس مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: این تفاهم نامه به منظور توسعه فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی، علمی و همچنین برگزاری رویداد‌های مختلف ورزشی از جمله جشنواره ها، همایش ها، کلاس‌های داوری و مربیگری، مسابقه‌ها و المپیاد‌های مرتبط با رشته ورزشی بسکتبال و در راستای ارتقای سطح سلامت و تندرستی جامعه، فراهم ساختن شرایط مناسب برای شناخت و شکوفایی استعداد‌های ورزشی دانشگاه و نیز ایجاد بستر مناسب به منظور توسعه بسکتبال در دانشگاه و کشور منعقد می‌شود.

او همچنین استعدادیابی و نخبه پروری، تلاش برای حفظ و ارتقای سلامت خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی و توسعه ورزش دانشگاهی را بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه، نقطه عطف فعالیت‌های مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه در دوره مدیریت خود طی چهار سال اخیر عنوان کرد.


لشگری با بیان اینکه پارسال در مجموع ۲۳ تیم مردان و بانوان دانشگاه آزاد اسلامی در لیگ‌های برتر کشور حضور داشتند و تاکنون ۱۰ تیم جام قهرمانی را به دست آورده اند، تصریح کرد: رقابت در لیگ‌های برتر قایقرانی (روئینگ) مردان و بانوان، کاراته مردان و بانوان و شمشیربازی مردان، هنوز به پایان نرسیده است و تیم‌های دانشگاه آزاد اسلامی در این رشته‌ها نیز مصمم به کسب عنوان قهرمانی هستند. 

رئیس مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی با یادآوری اینکه بسکتبال به عنوان رشته مطرح دانشگاهی، از اقبال خوبی نزد دانشجویان برخوردار است، اظهار کرد: با نظر مساعد شورای ورزش دانشگاه آزاد اسلامی و حمایت‌های دکتر محمدمهدی طهرانچی، امسال تیم بسکتبال ۳*۳ دانشگاه پس از چند سال دوری به لیگ برتر برمی گردد و تلاش می‌کنیم بسکتبالیست‌های مستعد دانشگاه در مدرسه‌های سما و واحد‌های آموزشی به عنوان پشتوانه به تیم‌های ملی معرفی شوند.

لشگری همچنین از برگزاری مسابقه‌های کشوری بسکتبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در دو بخش مردان و بانوان از ۲۹ اردیبهشت تا ۱۳ خرداد سال جاری به میزبانی واحد کرمانشاه خبر داد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به در اختیار داشتن سالن‌های ورزشی مجهز و در راستای توسعه بسکتبال در کشور، از دوازدهم تا چهاردهم اردیبهشت میزبان اردوی انتخابی تیم ملی و استعدادیابی دختران بسکتبالیست کمتر از ۱۲ سال کشور به میزبانی واحد دزفول بود.

در این نشست، رئیس فدراسیون نیز به دو سال عضویت در تیم بسکتبال دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و با بیان اینکه فضای فرهنگی ورزشی این دانشگاه را به خوبی می‌شناسد، توضیح داد: تیم بسکتبال دانشگاه آزاد اسلامی سال‌ها در لیگ برتر کشور، حضور درخشانی داشت و با حمایت از استعداد‌های نوجوان و جوان و همچنین نخبه پروری، یاریگر فدراسیون بود. 

داوری، انعقاد تفاهم نامه را گامی بلند در راستای رشد و شکوفایی استعدادهای دانشگاه در رشته بسکتبال و همچنین ایجاد بستر مناسب به منظور رشد این رشته مهیج مدرسه‌ای و دانشگاهی دانست. او با توجه به انعقاد تفاهم نامه، ابراز امیدواری کرد ارتباطات فدراسیون با دانشگاه آزاد اسلامی، گسترده‌تر شود و فعالیت‌های فدراسیون در سطح کشور توسعه یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • چگونه بازار مرغ ترکمنستان را از دست دادیم؟
  • تجار قمی در فروردین ماه به ۲۲ کشور صادرات کالا داشتند
  • بازگشت سرما به این مناطق از امروز
  • بازگشت محکوم به مرگ از پای چوبه دار
  • تیم بسکتبال دانشگاه آزاد در مسیر بازگشت به لیگ برتر
  • برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳
  • وضعیت تجارت سیمان در ایران و جهان
  • ضرورت توسعه صاردات سیمان
  • صادرات بیش از ۳۳۲ هزار تن کالای غیرنفتی از کهگیلویه و بویراحمد طی یک‌ماه