Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا- گزارش ها حاکی از ان است که فیس بوک قصد دارد برای قابل تشخیص کردن محصولات و نرم افزارهای کمپانی خود لوگوی خود را تغییر بدهد. گزارش ها حاکی از ان است که فیس بوک قصد دارد برای قابل تشخیص کردن محصولات و نرم‌افزارهای کمپانی خود لوگوی خود را تغییر بدهد.
 
به گزارش ایتنا از شماران سیستم به نقل از وب سایت خبری تحلیلی engadget، به نظر می رسد که شایعات این بار درست از آب در آمده و فیس بوک تصمیم گرفته است تا برند خود را تغییر بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر همین اساس این کمپانی لوگو جدید و استراتژی ویژه‌ای را برای برند خود تعریف کرده است و امیدوار است که بتواند از این طریق برند اصلی فیس بوک و نرم‌افزارهای جانبی اش را بیش از گذشته برای کاربران قابل تشخیص کند.
 
البته در این مرحله لوگوی جدید فیس بوک در ظاهر اجزای پیچیده ای ندارد و تنها عبارت انگلیسی فیس بوک با فوت زیبایی نوسته شده است.
با این حال زمانی که شما عبارت "from Facebook" را در کنار محصولاتی مانند اینستاگرامف واتس اپ، اوکولوس و... ببینید می توانید از همان ابتدا پی ببرید که این نرم افزار ها به فیس بوک تعلق دارند.
     
نرم‌افزار فیس بوک بر خلاف استایل جدیدی که دریافت کرده است، برند خود را حفظ خواهد کرد.
شما می‌توانید انتظار داشته باشید که ظاهر جدید در طی چند هفته آینده برای شما نمایش داده شود. این تغییرات بیشتر ظاهری هستند و بسیاری از یکپارچگی های کاربردی بین این محصولات سال ها پیش اتفاق افتاده است.
 
همچنین این تغییرات به طور مشخص شکایت های کاربان در رابطه با تمایل به اجرای تبلیغات غلط سیاسیون، مشکلات حریم خصوصی یا تاثیرهای مالی ممکن رمز ارز این کمپانی را نشانه نگرفته‌اند.
به این ترتیب شاید تصور شود که این تغییرات ظاهری بیش از هر چیز یک حواس پرتی از جریان اصلی مشکلات فیس بوک باشد.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: فیس بوک فیس بوک برند لوگو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۷۶۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلد ششم کتاب «عنوان بصری» منتشر شد

«عنوان بصری» دربرگیرنده بیانات آیت‌الله سیدمحمدمحسن حسینی طهرانی در شرح حدیث عنوان بصری مروی از امام صادق(ع) است که به صورت موضوعی منتشر می‌شود.

جلد ششم کتاب عنوان بصری به تازگی منتشر شده که مولف در این جلد، به شرح فقره «ولا یُدبّر العبدُ لنفسه تدبیراً» از این حدیث نورانی پرداخته و موضوع تدبیر در امور اجتماعی و حکومت را بسط و توضیح داده است.

آیت‌الله طهرانی در مجالس نوزده‌گانه این کتاب در توضیح مختصات مکتب الهی و حکومت اسلامی و تفاوت آن با سایرین، محوریت توحید را شاخصه اصلی حکومت اسلام بیان داشته و آثار و تبعات آن را برمی‌شمرند. وی با تاکید بر اهمیت انتخاب تعابیر و کیفیت شعارِ در حکومت اسلام، توجه به توحید و اخلاص در عمل را محور حرکت حاکم اسلام مطرح کرده و با بیان جریاناتی از تاریخ معصومین و اولیای الهی به تبیین مطلب می‌پردازد.

نویسنده در بخشی دیگر از کتاب، با تبیین کلام امام صادق(ع) در حدیث شریف که به عدم تدبیر عبد نسبت به خویش اشاره دارند، اصطلاح مشورت و تدبیر اجتماع و جایگاه و اهمیت آن در اسلام را شرح و تفصیل داده و مسئله تعهد و تخصص را از زوایای مختلف واکاوی و تشریح می‌کند.

برخی از دیگر موضوعات این اثر عبارتند از: «بنای عالم تکوین و خلقت بر توحید»، «نظام تربیتی انسان از منظر اسلام»، «وظایف فردی و اجتماعی سالک در شبانه‌روز»، «اتقان و استحکام عمل در سیر و سلوک إلی‌ الله»، «اهمّیت تعهّد و وجوب التزام به آن»، «اهمّیت بینش عرفانی در مسائل فقهی و اجتماعی»، «لزوم تامین امنیت اخلاقی برای تمام اقشار جامعه در حکومت اسلام».

در پشت جلد کتاب چنین می‌خوانیم: «آن کسی که در انجام امور نسبت به مسائل إتقان و إحکام ندارد، نسبت به مسائل سلوکی هم هیچگونه پیشرفتی ندارد! آن کسی که نسبت به تعهدات اخلاقی و شرعی‌اش بین افراد احساس وظیفه نمی‌کند و یا نسبت به قراردادهای مابین طرفین احساس وظیفه‌ای ندارد و خدا را جدای از این مسائل فیمابین می‌داند، در وادی سلوک و حرکت هم بیش از یک مدّعی نیست و یک سانت هم به جلو نمی‌رود! سلوک به معنای انطباق نفس با واقعیت‌ها و با مسائل فطری است نه اینکه یک سری کارهایی را انجام دادن و نمازی را خواندن و اورادی را گفتن و بعد به هر کاری دست زدن و به هر عمل خلافی اشتغال پیدا کردن و هر ارزشی را زیر پا گذاردن.»

گفتنی است مجموعه «عنوان بصری» از دوره علوم و مبانی اسلام و تشیع منتشر می‌شود که جلد ششم در ۶۲۰ صفحه توسط انتشارات مکتب وحی روانه بازار نشر شده است. دیگر موضوعات این دوره عبارتند از: «جلد اول: ولایت و هدایت»، «جلد دوم: حقیقت ذکر»، «جلد سوم: حقیقت علم»، «جلد چهارم: تزکیه و تهذیب»، «جلد پنجم: حقیقت عبودیت».

منبع: ایکنا (خبرگزاری بین‌المللی قرآن)

دیگر خبرها

  • بازار اصفهان نباید در معرض تهدید باشد/ موزه فرهنگ و تاریخ نصف جهان برای دنیا جذاب است
  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • نام خلیج فارس همیشه ماندگار است
  • تلاش در راستای رفع مشکلات مردم از وظایف مهم شورا است
  • مسوولان مشکلات قشر کارگری را احصا و رفع کنند
  • تغییر زیاد در مدیریت شهری آسیب‌ جدی به شهر وارد می‌کند
  • نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی
  • جلد ششم کتاب «عنوان بصری» منتشر شد
  • آمریکا هزینه سنگینی برای بی حیایی دختران ایرانی در نظر گرفته است
  • دشمن همواره در تلاش است نام خلیج فارس را تغییر دهد