Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، کارگاه تخصصی الزامات پدافند غیرعامل در راستای تاب آوری شهری در برابر مخاطرات گسل ها و وقوع زلزله با حضور مهندسان دارای پروانه کار، علی بیت اللهی دبیر کارگروه زلزله کشور، مبارک قدم مدیرکل راه و شهرسازی استان، محمد افشار مدیرکل پدافغند غیر عامل استان، مجابی رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان در محل سالن اجتماعات اداره راه و شهرسازی استان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی بیت اللهی در این همایش تخصص گفت: خطر زلزله و ضرورت تعیین حریم گسل های زلزله بسیار اهمیت دارد و باید برای آن برنامه ریزی کرد.

وی افزود: قزوین در قسمت شمالی و مناطق گران قیمت دو گسل کاری دارد و متاسفانه توسعه شهری به آن سمت است و در کشور هم هرجا گسل وجود دارد بدلیل توسعه شهری خانه ها گران تر است.

بیت اللهی تصریح کرد: این مرغوبیت به این دلیل است که این واحدها در مرز بین دشت و کوه و مناطق خوش آب و هوا قرار دارد و برج سازی و ساخت و ساز بیشتر می شود که باید از توسعه آن جلوگیری کنیم.

دبیر کارگروه زلزله کشور یادآورشد: تاب آوری از واژگان نوینی است که همه کارها شامل ساخت و ساز و جلوگیری از ساخت روی گسلها موجب تاب آوری می شود.  

وی اضافه کرد: یک قابلیت این است که سیستم در برابر مخاطرات پایدار بماند و اگر آسیب دید بسرعت به حالت گذشته بازگردد و بازگشت پذیر باشد.

بیت اللهی اظهارداشت: احتمال خسارت و آثار ناشی از خسارت و کاهش زمان برای جبران خسارت از اهداف تاب آوری است و معیارهای سنجش تاب آوری شامل پایداری، جایگزینی، درایت و چابکی از معیارهاست.  

وی بیان کرد: تاب آوری دارای ابعاد فنی، سازمانی، اجتماعی و اقتصادی است اما باید با زلزله بتوان زندگی کرد.  

بیت اللهی تصریح کرد: در قزوین انتظار داریم اقدامات نهادینه داشته باشیم و خطر زلزله و مفهوم آن و شتاب زلزله و برآورد آن مهم است.

وی اظهارداشت: اگر سرعت بالا باشد شتاب هم بالاست و ‌هر گسل یک ضریب فعالیت دارد و باید مورد توجه باشد. ‌

دبیر کارگروه زلزله کشور بیان کرد: عمق زلزله هم در مباحث کارشناسی مهم است و هر چقدر زلزله بزرگ و عمقش بیشتر باشد آثار تخریبی آن کمتر است.  

بیت اللهی اظهارداشت: بررسی ها نشان  می دهد عمق زلزله قزوین کم است و تخریبش بالاست زیرا هر چقدر گسل طولش بیشتر باشد تخریب بیشتری دارد و گسل های قزوین این گونه است.

وی در خصوص دوره بازگشت زلزله هم گفت:وقتی صحبت از دوره بازگشت ۱۰۰ ساله برای زلزله ۷ ریشتری داریم یعنی در هر قرن باید منتظر یک زلزله ۷ ریشتری بود و دوره بازگشت برای زلزله ۶ ریشتری برای هر ۱۰ سال محاسبه می شود.

 دبیرکارگروه زلزله کشور یادآورشد: دوره بازگشت به قدرت زلزله هم بستگی دارد و ابعاد ناحیه در برآورد دوره بازگشت مهم است.  

کد خبر 4779560

منبع: مهر

کلیدواژه: علی بیت اللهی راه وشهرسازی قزوین پدافند غیرعامل بوشهر راهپیمایی هفته بسیج بارش برف ایلام قیمت بنزین اصلاح قیمت حامل های انرژی بنزین شهرکرد گرگان قزوین خطبه های نماز جمعه بیرجند تعطیلی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۷۷۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع آوری ۱۰۰ میلیون فوت مکعب گاز از مشعل‌های گازی کشور

مرتضی شاه میرزایی معاون وزیر نفت گفت: موضوع اصلی ما خوراک صنعت پتروشیمی ها است و ما وظیفه داریم راهبرد رهبر انقلاب به سرانجام برسد.

او افزود: صنعت پتروشیمی با سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی توانسته خوب عمل کند چرا که در گذشته هیچ سرمایه‌گذاری انجام نشد،امروز ما بیش از ۷۵ مجتمع پتروشیمی در کشور به صورت فعال داریم که مجموع تولید این مجموعه‌ها بالای ۹۳ میلیون تن در سال است. امسال تلاش ما این است که با جهش بلندی از مرز ۱۰۰ میلیون تن تولید عبور کنیم.

معاون وزیر نفت اضافه کرد: حدود ۱۰۰ میلیون فوت مکعب تاکنون از مشعل‌ها جمع آوری شده و طی دو سال و نیم آینده دیگر هیچ مشعلی در پالایشگاه‌ها کشور نخواهیم دید. برای مشعل‌های صنعت پتروشیمی هم برنامه ریزی شده و در حال حاضر نیمی از مشعل‌های صنعت پتروشیمی خاموش است. باقی مانده نیز مطابق برنامه تا ۳ سال آینده جمع آوری شود.

مهمترین راهبرد صنعت پتروشیمی تکمیل زنجیره ارزش پتروشیمی‌ها است و از این لحاظ بی نیاز شویم.

وی با اشاره به تنوع سبد محصولات پتروشیمی ایران با بیش از ۵۵۰ گرید مختلف تصریح کرد: صنعت پتروشیمی ایران همکاری و سرمایه‌گذاری‌های مطلوبی با کشورهای همسو از جمله روسیه و کشورهای حوزه آسیای میانه در قطب‌های توسعه‌ای به‌ویژه در مناطق ماهشهر، چابهار و جاسک دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • جمع آوری ۱۰۰ میلیون فوت مکعب گاز از مشعل‌های گازی کشور
  • شایعه عجیب درباره کلاهبرداری داوود کیم در ایران!
  • اختصاص بیش از ۴۸ میلیارد تومان اعتبار برای تأمین لوازم ضروری زندگی نیازمندان هرمزگانی
  • تامین بیش از ۳ هزار دستگاه لوازم ضروری زندگی برای مددجویان هرمزگانی
  • زلزله در اسرائیل در آستانه صدور حکم بازداشت نتانیاهو و مقامات ارشد اسرائیل/ افشای طرح ارتش اسرائیل برای حمله به رفح/شمار شهدای نوار غزه به ۳۴ هزار و ۴۵۴ تن افزایش یافت
  • زلزله در اسرائیل در آستانه صدور حکم بازداشت نتانیاهو و مقامات ارشد اسرائیل/ افشای طرح ارتش اسرائیل برای حمله به رفح/شمار شهدای نوار غزه به ۳۴ هزار و ۴۵۴ نفر افزایش یافت
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • افزایش کتابخانه‌های سیار، نیاز استان ایلام
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری