Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر این‌که در حوزه مرزبانی لازم است از فناوری‌های نوین استفاده کرد تا نیروی انسانی کمتر به‌کار گرفته شود، گفت: بر این اساس در این گردهمایی، ۱۰۲ شرکت دانش بنیان آخرین یافته‌های خود را عرضه کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، دکتر سیاوش ملکی‌فر امروز در گردهمایی ارائه نیازهای فناورانه در پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به سابقه راه اندازی صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: در حال حاضر ۴۶۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور فعال هستند که تامین نیازهای مالی آنها از سوی صندوق صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خدمات صندوق را شامل تسهیلات، صدور ضمانتنامه، سرمایه گذاری و توانمندسازی نام برد و افزود: تسهیلات این صندوق بسیار متنوع است که از آن جمله می‌توان به خدمات لیزینگ اشاره کرد و هر کدام از سازمان‌هایی که بخواهند محصولات شرکت‌های دانش بنیان را خریداری کنند تا سقف ۲۰ درصد قیمت کالا را پرداخت و ۸۰ درصد آن را با تسهیلات سه ساله صندوق با نرخ ۹ درصد می‌توانند پرداخت کنند.

ملکی فر حمایت از شرکت‌ها برای حضور در نمایشگاه‌های داخلی و بین‌المللی را از دیگر حمایت‌های این صندوق نام برد و یادآور شد بر این اساس برای حضور شرکت‌ها در نمایشگاه‌های داخلی ۴۰ میلیون تومان تسهیلات بلاعوض و برای حضور در نمایشگاه‌های خارجی تا سقف ۸۰ میلیون تومان پرداخت خواهد شد.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به برگزاری رویدادی در حوزه ارائه نیازهای فناورانه در پیشگیری و مقابله با قاچاق کالا و ارز افزود: این گردهمایی در محورهایی چون حفاظت فیزیکی، کشف و شناسایی، انبارداری هوشمند، آگاهی بخشی و آموزش، بازرسی در سطح، پایش مرزها، بهینه سازی نظارت بر ترانزیت و کنترل و نظارت مبادی ورودی و خروجی و یکسان سازی کدینگ پایه کالاهای وارداتی و تولیدی برگزار می‌شود.

به گفته وی این رویداد از امروز یکشنبه ۳ آذر ماه آغاز و تا ۵ آذر ماه ادامه خواهد داشت.

ملکی فر قاچاق را پدیده‌ای پیچیده دانست و ادامه داد: لازم است که با استفاده از فناوری‌های نوین به مقابله با این پدیده پرداخت. در دنیا از فناوری‌هایی چون پهپادها استفاده می‌شود تا نیروهای انسانی کمتر در امر مرزبانی بکار گرفته شود. ضمن آنکه این فناوری‌ها دقت مرزبانی را افزایش و موجب کاهش هزینه‌ها خواهد شد.

ملکی فر تاکید کرد: در این گردهمایی ۲۵۱ نفر از ۱۲۰ شرکت و ۵۵ نفر از ۳۰ شرکت غیردانش بنیان حضور یافته‌اند.

به گفته وی برگزاری هشت نشست ارائه فناوری از دیگر برنامه‌های این رویداد به شمار می‌رود.

ملکی فر همچنین خاطرنشان کرد: در نمایشگاهی که در جنب این گردهمایی برگزار شده است. ۱۰۲ شرکت دانش بنیان توانمندی‌های خود را عرضه کرده‌اند ضمن آنکه هشت صنعت و سازمان مرتبط با حوزه مقابله با قاچاق کالا و ارز حضور دارند.

معاون صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه علاوه بر این گردهمایی تا پایان سال رویدادهای دیگری برگزار می‌شود، گفت:‌ در آذر ماه رویداد فناورانه در صنعت گاز، صنایع فرودگاهی، کاشی و سرامیک و فناوری‌های خلاق، در دی ماه رویداد فناورانه صنایع پلیمر، انرژی و محیط زیست و امنیت فناوری در بهمن ماه رویداد فناورانه صنایع معدنی و زراعی و در اسفند ماه نیز رویداد خدمات مالی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صندوق نوآوری و شکوفایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۷۷۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، رویداد همرسانی «دایان» رویدادی با محوریت توسعه بازار و تجاری سازی محصولات و خدمات شرکت‌های دانش بنیان است که توسط طرح زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی (ایمینو) برگزار می‌شود.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان فرصت را مغتنم شمرده و در حضور بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی در بخش‌های خصوصی و دولتی، بشرح زیر به تشریح نیاز‌ها یا قابلیت‌های محصولات دانش‌بنیان می‌پردازند.

 موضوعاتی از جمله استراتژیک بودن و حیاتی بودن محصول یا محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده (نقش محصول یا محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده در تقویت اقتصاد مقاومتی و کاهش واردات محصولات خارجی، ارائه ویژگی‌های فنی محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده، عارضه، نقیصه، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربرد‌های محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها،  نقش محصول یا محصولات دانش بنیان تولید‌شده در تولید پایدار از محورهای این رویداد به شمار می رود.

همچنین ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها؛ کاهش مصرف آب و انرژی؛ تولید انرژی‌های پاک؛ کاهش تولید گاز‌های گلخانه‌ایی، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات؛ بهبود تعمیر و نگهداری؛ افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات؛ هوشمندسازی؛ استفاده از هوش مصنوعی؛ تحول دیجیتال؛ حفاظت از محیط‌زیست، ارتقای سطح ایمنی و بهداشت، از جمله موضوعات محوری قابل‌طرح در این رویداد برای شرکت‌های دانش‌بنیان، خواهد بود.

 رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه خارجی (در صورت بومی‌سازی و وجود رقبای خارجی: قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی)، سهم فعلی از بازار کشور و بازار فرامرزی و طرح پروژه‌هایی که از محصولات دانش‌بنیان استفاده کرده‌اند نیز از جمله محوریت‌های دیگر این رویداد است.

موضوعات محوری دیگری که قرار است در این گردهمایی دانش‌بنیان‌های معدن، مطرح شود  بازخورد و رضایت پروژه‌ها یا صنایع بهره‌مند از محصولات دانش‌بنیان در مورد قابلیت‌ها و ارزش‌های حاصل‌شده از کاربرد محصول یا محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان، طرح نیاز‌های مختلف از قبیل نیاز به مشارکت مالی یا بهبود و توسعه‌ی محصول، آینده و افق پیش‌روی استفاده از محصول تولید‌شده بر اساس بازارپژوهی بعمل‌آمده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان یا گزارش‌های بازارپژوهی و آینده‌پژوهی مراجع معتبر داخلی یا خارجی خواهد بود.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور