Web Analytics Made Easy - Statcounter

برگ ‌جمع‌کن‌های دمنده آسیب‌های بی‌شماری هم بر سلامت افراد و هم بر محیط زیست دارند.

به نقل از نیوز، بر اساس اطلاعات مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (CDC)، برگ‌های ریخته شده درختان بر روی زمین و وزش باد در بین آنها، نگرانی‌های بهداشتی زیادی را در خود پنهان کردند.

موتورهای گازی ناکارآمد که به طور معمول در دمنده‌های برگ‌ جمع‌کن مورد استفاده قرار می‌گیرند، موجب آلودگی هوا، ایجاد ذرات آلوده و همچنین سر و صدای زیاد شده که مشکلات جدی شنوایی، از جمله کم شنوایی دائمی به همراه خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها اعلام کردند: ممکن است برخی از سر و صداها در نظر شما مشکل به نظر نرسد اما باعث مسمومیت گوش خواهند شد.

استفاده از برگ ‌جمع‌کن‌های دمنده معمولی به مدت دو ساعت تأثیر منفی بر شنوایی دارند. برخی از آنها در زمان استفاده بین 80 تا 85 دسی بل (dB) و بسیاری از دمنده‌های ارزان قیمت یا میان رده تا 112 دسی‌بل صدا ایجاد کرده و افراد را در معرض خطر شنوایی قرار می‌دهند. ناگفته نماند صدای تولید شده توسط هواپیما 105 دسی بل است اما سر و صدای برخی از این دستگاه‌ها همانطور که گفته شد به 112 دسی بل می‌رسد. این میزان صدا، درد و ضعف گوش فوری ایجاد می‌کند و کاهش شنوایی در کمتر از دو تا پنج دقیقه روی می‌دهد.

انتشار صدای کم برگ‌ جمع‌کن‌های دمنده معمولی حتی با کاهش آن توسط دیوارها و ساختمان‌ها حتی در فاصله 800 متری بیش از 55 دسی بل توسط سازمان بهداشت جهانی اعلام شده است. به همین دلیل صدای آنها حتی در منازل نیز به گوش می‌رسند.

بر اساس گزارش نتایج تحقیق آلودگی صوتی بوستون در سال 2016، که در آن 1050 نفر از ساکنان منطقه بوستون مورد بررسی قرار گرفتند، مشخص شد دمنده‌های برگ منبع اصلی صدا هستند. حدود 79 درصد از این افراد اعتقاد داشتند که کسی به سرو صدای آزار دهنده این دستگاه‌ها اهمیتی نمی‌دهد و در بعضی موارد به یک رویداد روزانه تبدیل می‌شوند. از آنجایی که صاحبان خانه و خدمه محوطه‌سازی نیز باعث ایجاد همپوشانی سر و صدا می‌شوند، صدای این دستگاه‌ها چندین ساعت در روز شنیده می‌شود.

 در اکثر شهرها قانونی وجود ندارد که به طور خاص با سر و صدای برگ ‌جمع‌کن‌های دمنده برخورد شود و دستورالعمل‌های صوتی موجود برای این دستگاه‌ها غیرقابل اجرا هستند.

محیط های پر سر و صدا می‌توانند عوارض سلامت روحی و جسمی ایجاد کنند و منجر به وزوز گوش، فشار خون بالا و ایجاد استرس (که منجر به ناراحتی و اختلال خواب می شود) ‌شوند.

گزارشی که توسط آژانس حفاظت از محیط زیست کالیفرنیا (CalEPA) در سال 2000 منتشر شد، چندین خطر بالقوه در مورد آسیب بر کیفیت هوا در هنگام استفاده از برگ ‌جمع‌کن‌های دمنده مشخص شد و بر اساس این گزارش ذرات آلوده بسیار ریز که قادر به نفوذ به دستگاه تنفسی هستند توسط این دستگاه‌ها تولید می‌شود.همچنین موجب ورود گاز منوکسید کربن به بدن نیز می‌شوند.

ترکیبات سمی ناشی از احتراق بنزین و یا تبخیربنزین در موتور آنها نیز وارد بدن می‌شوند. چندین مورد از این ترکیبات سرطان‌زا بوده و باعث تحریک چشم، پوست و مجاری تنفسی می‌شوند.

کارگران دارای برگ‌ جمع‌کن‌ دمنده نسبت به کسی که در کنار یک جاده شلوغ ایستاده است، 10 برابر بیشتر در معرض ذرات آلوده قرار دارند.

علاوه بر این ، این ابزارها منابع مهمی از ترکیبات تشکیل دهنده دود هستند. در حال حاضر این مورد مسأله‌ای جدی به شمار نمی‌آید، اما با توجه به اینکه در آینده تعداد بیشتری از برگ ‌جمع‌کن‌های دمنده ، دستگاه‌های چمن‌زنی و سایر موتورهای کوچک بنزینی استفاده خواهد شد پیش بینی می‌شود به اصلی‌ترین علت تولید دود تبدیل شوند.

برای کاهش تأثیرات منفی این دستگاه‌ها می‌توان از دستگاه‌های برقی و یا شارژی استفاده کرد و برای کاهش سروصدای ناشی از آنها باید فواصل مشخصی برای این فعالیت مشخص کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۷۷۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود

سید محمد رضا هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اشاره به دستاوردئهای سفر دوم هیات دولت سیزدهم به استان سمنان بیان کرد: دستگاه های اجرایی را موظف کردیم که تک تک کارگروه های پیگیری مصوبات سفر استانی هیات دولت به استان سمنان را تشکیل و تمام مصوبات را تا اجرای کامل دنبال کنند.

وی با بیان اینکه مصوبات سفرهای استانداری و مدیران دستگاه های اجرایی به روستاهای استان نیز دیگر موضوعی است که باید پیگیری شود، تاکید کرد: ابلاغ پیگیری و به نتیجه رسیدن این مصوبات نیز صورت گرفته است.

استاندار سمنان ضمن اشاره به تداوم سیاست دیدارهای چهره به چهره مسئولان استانی با مردم در دورترین نقاط استان در سال جاری بیان کرد: حضور مسئولان و مدیران کل دستگاه های اجرایی از دورترین روستاهای بخش خارتوران تا مساجد بزرگترین شهرها امسال هم ادامه خواهد داشت چرا که عقیده داریم این اقدامات در کنار گره گشایی از مردم، امید افزایی را نیز صورت می دهد.

هاشمی با بیان اینکه روابط عمومی ها دیگر موضوعی است که بسیار برای ما تاکید دارد، گفت: مردم باید از طریق روابط عمومی ها و رسانه ها از عملکرد دستگاه های اجرایی استان سمنان آگاه شوند.

وی افزود: دستور ارزیابی عملکرد مدیران در زمینه ارتباط شان با روابط عمومی ها در سراسر استان سمنان داده شده تا مدیران همانطور که به مدیر مالی اداری اهمیت می دهند به مدیر روابط عمومی هم اهمیت دهند لذا باید مدیران دستگاه های اجرایی جایگاه روابط عمومی را بالا ببینند.

استاندار سمنان بیان کرد: روابط عمومی ها در خط مقدم تبیین عملکرد دولت و امید افزایی در سراسر استان سمنان هستند و از مدیران خواسته ایم که به این موضوع اهمیت بدهند و حتماً در ارزیابی هایمان به این موضوع نیز توجه خواهیم داشت.

هاشمی با بیان اینکه امیدآفرینی و جلب اعتماد مردم باید در برنامه کاری مسئولان قرار گیرد، تاکید کرد: اگر ما مردم را از عملکرد مان مطلع نسازیم گویا کاری انجام نداده ایم و این درست و قابل قبول نیست.

به گزارش مهر، سفر اول هیات دولت سیزدهم به استان سمنان آبان ۱۴۰۰ و سفر دوم فروردین ۱۴۰۳ صورت گرفت.

کد خبر 6092785

دیگر خبرها

  • جوانی جمعیت نیازمند اغنا سازی است
  • تجهیز آزمایشگاه خدمات جامع سلامت روستایی لادیز میرجاوه به دستگاه سل کانتر
  • مصرف عسل چه کمکی به سلامت دهان و دندان می‌کند؟
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • رودخانه دز، پنهان زیر پوست فاضلاب‌های شهری
  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود
  • آیا می‌توانید در سنین بالا عضلاتتان را بسازید؟
  • کافی است انسان باشد!
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی
  • ضرورت روشنگری و تبیین دانشجویان در فضای رسانه‌ای