Web Analytics Made Easy - Statcounter

با اینکه 33 هزار تن برنج آلوده اروگوئه‌ای در بهمن ماه سال 95 به کشور وارد شده اما با گذشت بیش از 2.5 سال از واردات این برنجها هنوز مشخص نیست که دولت با این برنجها چه خواهد کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا; بهمن ماه سال 95 برنامه حمل حدود 33 هزار تن برنج اروگوئه‌ای به نام oura به استان‌های مختلف کشور صادر شد، آلوده بودن این برنجها باعث شد تا اسفند ماه همان سال طی نامه ای از طرف شرکت بازرگانی دولتی ایران اعلام شد که استانها اجازه توزیع این برنجها به بازار را ندارند تا نتیجه آزمایشات مشخص شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از مشخص شدن آزمایشات آلوده بودن این برنج‌ها از طرف سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت اعلام شد و حتی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان اعلام کردند که ما آلوده بودن این برنجها را اعلام کردیم و این برنجها قابلیت مصرف با توجه به استانداردهای تعیین شده ندارند.

حدود پانصد تن از این برنجهای آلوده اروگوئه‌ای در استان زنجان بوده که طبق آخرین اعلام مسئولان مرتبط در استان زنجان عنوان شده که هنوز این برنجها در انبارهای غله هستند.

در برهه‌هایی که بحث برنج‌های آلوده و بی‌تدبیری دولت در این خصوص در رسانه‌های مختلف مطرح شد، برخی مسئولان اعلام کردند که این برنجهای اروگوئه‌ای قرار است به کشور مبدا برگشت داده شوند.

وقتی خبری از برگشت برنجها به اروگوئه نشد همان مسئولان تغییر موضع داده و اعلام کردند که قرار است این برنجها به کشور دیگری صادر شود! حال با گذشت بیش از 2.5 سال نه تنها خبری از از برگشت نبوده بلکه صادرات این برنجها به کشور دیگر نیز به نوعی منتفی شده است اما دولت با بیخیالی عجیبی نه تکلیف این برنجها را مشخص می‌کند و نه حاضر شده به مردم توضیح داده و به خاطر حیف و میل بیت المال عذرخواهی نماید.

لازم به ذکر است که استانداردهای اعلامی در خصوص واردات برنجهای خارجی در سال 93 ابلاغ شده و قطعا پذیرفته نیست که مسئولان تغییر استانداردها را بهانه کنند، در این وضعیت اقتصادی و جنگی که دشمن علیه کشور در عرصه اقتصاد به راه انداخته نباید چنین بی تدبیری هایی ضربه دیگری به اقتصاد کشور وارد کند.

با اینکه بارها طی این سالها اعلام شده که برنجهای آلوده وارد کشور شده اما دولتی ها حاضر نیستند دلیل این بی توجهی ها را به صورت شفاف اعلام کنند بنابراین انتظار می‌رود قوه قضاییه به این موضوع ورود کرده و مقصرین که باعث هدر رفت میلیاردها پول شدند را مجازات کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۷۸۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به ایرانی‌ها؛ یک بد‌افزار خطرناک در کمین کامپیوترها

براساس گزارش مؤسسه‌ی امنیتی Sekoia، میلیون‌ها دستگاه در سراسر دنیا دربرابر بدافزار رهاشده‌ی PlugX USB آسیب‌پذیر هستند. این بدافزار خطرناک که توانایی تکثیر دارد، در بازه‌ای ۶ ماهه از سپتامبر ۲۰۲۳ (شهریور و مهر ۱۴۰۲) آثاری از خود در نزدیک به ۲.۵ میلیون آدرس IP نشان داده است.

بیش از ۸۰ درصد تمامی دستگاه‌های آلوده‌شده به بدافزار PlugX USB مربوط به ۱۵ کشور بوده‌اند که در بین آنها، نیجریه، هند، چین، ایران، اندونزی، بریتانیا، عراق و آمریکا به‌ترتیب در رتبه‌های اول تا هفتم قرار گرفتند. PlugX USB درمجموع کامپیوتر‌های ۱۷۰ کشور را آلوده کرد.

بدافزار‌های USB محور قبلی معمولاً کشور‌هایی را تحت‌تأثیر قرار می‌دادند که بین دستگاه‌های آنها شباهت‌هایی مشاهده می‌شد؛ اما این گفته برای PlugX USB صدق نمی‌کند. برای نمونه، بدافزار RETADUP بیشترین نرخ نفوذ به سیستم‌ها را در کشور‌های اسپانیایی‌زبان ثبت کرده بود.

محققان شرکت Sekoia می‌گویند که بدافزار PlugX USB ازطریق دستگاه‌های ذخیره‌سازی USB (فلش) به‌راحتی در بین سیستم‌ها منتقل می‌شود. بررسی‌های Sekoia نشان می‌دهد که تقریباً به‌طور روزانه ۹۰٬۰۰۰ تا ۱۰۰٬۰۰۰ دستگاه به PlugX USB آلوده شده‌اند.

Sekoia از شرکت‌های امنیتی و دولت‌ها درخواست کرده است که ازطریق راهکاری خاص که به ارسال دستور متنی وابسته است، به حذف PlugX USB از کامپیوتر‌ها کمک کنند؛ اما این راهکار کاملاً کارساز نیست و امکان آلوده‌شدن مجدد سیستم‌ها وجود دارد؛ چون PlugX USB ازطریق دستگاه‌های USB در حال انتقال بین سیستم‌ها است.

بدافزار PlugX حداقل از سال ۲۰۰۸ استفاده شده و بیشتر برای جاسوسی و دسترسی به سیستم‌ها از راه دور کاربرد داشته است. حتی در برهه‌هایی زمانی از PlugX برای حمله به دولت‌ها و سازمان‌های سیاسی در آسیا و سپس غرب استفاده شد. محققان باور دارند که کد منبع PlugX در سال ۲۰۱۵ فاش شده است.

فعلاً راهکار مشخصی برای مقابله با PlugX وجود ندارد. به شما توصیه می‌کنیم که از اتصال دستگاه‌های ناشناس USB به کامپیوتر خود جلوگیری کنید.
 
منبع: زومیت

tags # تکنولوژی سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟
  • لاپید: اگر کابینه نتانیاهو برکنار نشود قیمت‌ها همچنان افزایش می‌یابد
  • لاپید: اگر کابینه نتانیاهو برکنار نشود قیمت‌ها همچنان افزایش می‌یابند
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوتر‌ها است
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ یک بد‌افزار خطرناک در کمین کامپیوترها
  • مسائل معیشتی، محور اصلی مطالبات مردم است
  • علم‌الهدی: دستاورد‌های دولت برای مردم ملموس نیست
  • علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد
  • ضرب‌الاجل منطقه آزاد قشم برای ثبت انبارهای کالا
  • اعتراف ستاره رئال: سیتی تا حد مرگ خسته‌مان کرد!‏