Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق گزارش نظام رتبه‌بندی تایمز برای سال ۲۰۲۰، ۳۳ دانشگاه ایرانی در هفت حوزه جهانی در جمع برترین‌های جهان قرار گرفتند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گزارش رتبه‌بندی موضوعی دانشگاه‌های جهان در نظام رتبه‌بندی بین‌المللی تایمز برای سال ۲۰۲۰ در موضوعات مختلف هنری و علوم انسانی، علوم مهندسی، فناوری، کامپیوتر، علوم بالینی، بهداشت، روانشناسی، علوم زیستی، تجارت و اقتصاد، آموزش منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این رتبه‌بندی از همان شاخص‌های عملکردی معتبر و دقیق رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان استفاده شده است، اما در هر بخش مجدداً متناسب با رشته‌های خاص مورد سنجش قرار گرفت.

اولین رتبه‌بندی موضوعی دانشگاه‌های جهان ۲۰۲۰ در نظام رتبه‌بندی بین‌المللی تایمز با موضوع هنر و علوم انسانی منتشر شد که در این رتبه‌بندی دانشگاه‌هایی رده‌بندی شدند که در زمینه هنر، هنر‌های نمایشی، طراحی، زبان‌ها، زبانشناسی، ادبیات، تاریخ، فلسفه، کلام، معماری و باستان شناسی پیشرو هستند.

جدول امسال شامل ۵۳۶ دانشگاه بود و در میان دانشگاه‌های ایرانی دانشگاه تهران تنها دانشگاهی است که در این رتبه‌بندی با رتبه +۴۰۱ حضور داشت.

در موضوع مهندسی و فناوری یک هزار و ۸ دانشگاه بررسی شده‌اند و این فهرست دانشگاه‌هایی را نشان می‌دهد که در رشته‌های مهندسی عمومی، مهندسی برق و الکترونیک، مهندسی مکانیک و هوافضا، مهندسی عمران و مهندسی شیمی پیشرو هستند.

۳۳ دانشگاه ایرانی در این رتبه‌بندی حضور دارند که بالاترین رتبه دانشگاه‌های ایرانی متعلق به دانشگاه تهران با رتبه ۲۰۱ - ۲۰۵ است. جدول رتبه دانشگاه‌های ایرانی در رده بندی موضوعی تایمز ۲۰۲۰ «مهندسی و فناوری»
نکته مورد توجه در رتبه‌بندی موضوعی امسال تایمز در بخش علوم کامپیوتر، ورود ایران به این رتبه بندی برای نخستین بار در جمع ۲۵۰ دانشگاه برتر علوم کامپیوتر بود.

در علوم کامپیوتر امسال ۷۴۹ دانشگاه بررسی شدند و دانشگاه صنعتی شریف با رده ۲۰۱-۲۵۰ برای اولین به جمع ۲۵۰ دانشگاه برتر علوم کامپیوتر دنیا پیوست.  

در مجموع ۱۲ دانشگاه ایرانی در جمع ۷۴۹ دانشگاه برتر دنیا در علوم کامپیوتر قرار دارند که از رده‌های ۲۰۱-۲۵۰ تا +۶۰۱ را در بر می‌گیرد.

جدول دانشگاه‌های ایرانی حاضر در رتبه‌بندی ۲۰۲۰ تایمز «علوم کامپیوتر»
رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان ۲۰۲۰ نظام رتبه بندی بین‌المللی تایمز با موضوع علوم اجتماعی، تجارت و اقتصاد، آموزش و حقوق نیز منتشر شد.

در این رتبه بندی ۷۲۰ دانشگاه برتر در  علوم اجتماعی، ۶۳۲ دانشگاه برتر در تجارت و اقتصاد، ۴۷۷ دانشگاه برتر آموزش و ۱۹۰ دانشگاه برتر حقوق بررسی شدند.

دانشگاه تهران تنها دانشگاه ایرانی حاضر در رتبه‌بندی موضوعی علوم اجتماعی و آموزش
دانشگاه تهران با رتبه ۴۰۱-۵۰۰ تنها دانشگاه ایرانی در جمع ۷۲۰ دانشگاه برتر علوم اجتماعی و با رتبه ۳۰۱-۴۰۰ تنها دانشگاه حاضر در جمع ۷۲۰ دانشگاه برتر حوزه آموزش رتبه‌بندی سال ۲۰۲۰ موضوعی تایمز است. از ایران هیچ دانشگاهی در میان ۱۹۰ دانشگاه برتر موضوع حقوق قرار نداشت.
جدول دانشگاه‌های ایرانی حاضر در رتبه بندی ۲۰۲۰ تایمز «تجارت و اقتصاد»
در رتبه بندی چهار شاخه علمی علوم زیستی، علوم فیزیکی، روانشناسی و علوم بالینی و سلامت را برای سال ۲۰۲۰ نظام بین المللی رتبه بندی تایمز «timeshighereducation» نیز شاهد رشد قابل توجه دانشگاه‌های ایرانی هستیم.

 تایمز در این بررسی ۸۲۱ دانشگاه برتر در علوم زیستی، یک هزار و ۵۴ دانشگاه برتر در علوم فیزیک، ۴۹۴ دانشگاه برتر در روانشناسی و ۷۷۵ دانشگاه برتر در زمینه‌های علوم بالینی، کلینیکی و سلامت را رتبه بندی کرده است.

در حوزه علوم زیستی ۱۳ شاخص عملکردی از جمله علوم زیستی، علوم دامپزشکی، کشاورزی و جنگلداری و علوم ورزشی و ۸۲۱ دانشگاه مورد ارزیابی قرار گرفته اند.

۱۴ دانشگاه برتر ایران در رده بندی تایمز ۲۰۲۰ حوزه علوم زیستی در حوزه علوم فیزیک ۱۳ شاخص عملکردی از جمله شیمی، فیزیک و نجوم، علوم زمین و دریا، ریاضیات و آمار، زمین شناسی و نجوم مورد ارزیابی قرار گرفته اند و این رتبه بندی شامل یک هزار و ۵۴ دانشگاه است.

  ۳۱ دانشگاه برتر ایران در رده بندی تایمز ۲۰۲۰ حوزه علوم فیزیکی   در حوزه علوم روانشناسی نیز ۱۳ شاخص عملکردی از جمله روانشناسی آموزشی، ورزشی، تجاری، حیوانی و بالینی و ۴۹۴ دانشگاه ارزیابی شده اند. در حوزه روانشناسی تنها دانشگاه ایرانی دانشگاه تهران با رتبه جهانی ۳۰۱–۴۰۰ است.

در حوزه علوم بالینی و سلامت و بهداشت دانشگاه‌های های پیشتاز در پزشکی، دندانپزشکی و سایر موضوعات سلامت رتبه‌بندی شده‌اند. این رتبه بندی شامل ۷۷۵ دانشگاه است.

۹ دانشگاه برتر ایران در رده بندی تایمز ۲۰۲۰ حوزه علوم پزشکی، بالینی و سلامت

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رتبه بندی تایمز علوم پزشکی دندانپزشکی دانشگاه صنعتی شریف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۷۹۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد

دانشگاه فردوسی مشهد، این رتبه‌بندی‌ها در بازه زمانی سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۲۲ میلادی و براساس رتبه و تعداد تولیدات علمی نمایه شده در پایگاه Web of Science در زمینه فناوریهای سبز به دست آمده است.

بر اساس این گزارش، فناوریهای سبز به فناوریهایی اطلاق می‌شود که تهدیدهای سلامت انسانی و محیطی را به حداقل رسانده و به کاهش اثرات زیست‌محیطی حاصل از فعالیت مجموعه‌های فناورانه کمک کند.

موسسه آنکتاد (UNCTAD) وابسته به سازمان ملل متحد، فناوری‌های سبز را به فناوری‌های پنل خورشیدی، برق خورشیدی متمرکز، زیست توده و سوخت زیستی، انرژی باد و هیدروژن سبز و وسایل نقلیه الکتریکی تقسیم‌بندی کرده است.

موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) نیز با اعلام این رتبه‌بندی، بر اهمیت بررسی و تحلیل جایگاه فناوری‌های سبز کشورهای پیشرو جهانی و اسلامی و نقش مؤثر آن در سیاست‌گذاری و بهبود وضعیت فناوری‌های سبز و تأثیر آن بر جامعه تأکید کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • حذف ترامپ و ستاره ایرانی از قهرمانی جهان
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران
  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت