Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - هماهنگی قیمت نفت در بازار فیزیکی و بازارهای آینده نشانه‌ای از محدودیت عرضه نفت در بازار است.
به گزارش خبرگزاری رویترز از لندن، بازار فیزیکی نفت و ساختار معاملات آتی نفت به‌ندرت در چند سال اخیر هماهنگ بوده‌اند، اما هماهنگی این نمودارها داستانی خلاف انتظار از محدودیت عرضه نفت در سال آینده میلادی روایت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اگرچه سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و آژانس بین‌المللی انرژی به عرضه مازاد نفت در سال آینده میلادی اشاره می‌کنند، بازار فیزیکی نفت روایت متفاوتی دارد.
با نزدیک شدن به اجرای مقررات جدید مربوط به سوخت کشتی‌ها در سال 2020 میلادی، معامله‌گران حاضرند مابه‌التفاوت بی‌سابقه‌ای برای خرید انواع سبک‌تر نفت بپردازند.
از سوی دیگر، مابه‌التفاوت انواع سنگین‌تر نفت نیز که برای تولید نفت کوره کاربرد دارند، به دلیل کمبود عرضه این نوع نفت در پی تحریم‌های آمریکا ضد ایران و ونزوئلا، افزایش چشمگیری داشته است.
افزایش قیمت نفت در بازارهای فیزیکی همچنین بر سودآوری پالایش نفت نیز تأثیر منفی گذاشته و پالایشگران را به کاهش فرآوری نفت وادار کرده است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۸۰۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین عرضه خودرو‌های برقی در روز‌های آینده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مهدی ضیغمی در حاشیه نشست خبری ایران اکسپو ۲۰۲۴ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بسیاری از افرادی که در سامانه ثبت نام کردند، منتظر هستند خودرو مورد علاقه‌شان وارد شود و به همین دلیل تاکنون از ۳۰ هزار نفر که در سامانه بودند، ۱۵ هزار نفر خودروی خود را انتخاب کردند.

وی با بیان اینکه تاکنون بیش از ۱۳ تا ۱۴ هزار خودرو در سامانه عرضه شده که افراد هم آنها را انتخاب کردند، تصریح کرد: در حال حاضر خودرو‌های زیادی در گمرکات و مناطق آزاد هست. بیش از ۱۲ تا ۱۳ هزار خودرو دپو در مناطق آزاد و کشور هست که این خودرو‌ها فقط منتظر توافق‌های داخلی در وزارت صمت و بانک مرکزی هستند تا ترخیص شوند.

این مقام مسئول ادامه داد: واردات خودرو‌های جانبازان هم فقط مربوط به سازمان توسعه تجارت نیست و کار سازمان در این رابطه انجام شده و منتظر هستیم بانک مرکزی مدل تخصیص ارز و بنیاد شهید هم گروه‌هایی که قرار است ارز بگیرند را مشخص کند.

ضیغمی با بیان اینکه ظرف چند روز آینده اولین عرضه خودرو‌های برقی انجام خواهد شد، گفت: در حال حاضر نزدیک به ۵۵۰۰ خودروی برقی وارد شده که ظرف روز‌های آینده عرضه خواهد شد.

دیگر خبرها

  • نرخ مصوب انواع میوه؛ قیمت گوجه سبز سر به فلک کشیده!
  • صعود ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیونی قیمت سواری لوکس خارجی
  • اولین عرضه خودرو‌های برقی در روز‌های آینده
  • قیمت انواع گوشی موبایل در بازار، چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک
  • هدف گذاری برای پوشش دو برابری اتصال به فیبر نوری
  • قیمت جدید برنج اعلام شد
  • طرح زوج و فرد در تهران حذف می شود | محدودیت جدید برای موتورسیکلت‌ها در اطراف بازار
  • قیمت روز انواع خودرو در بازار +جدول
  • قیمت لوازم خانگی ایرانی در بازار چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک
  • تسلا سال آینده به جای ماشین ربات می‌فروشد