Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران در جلسه ستاد تنظیم بازار استان تهران با تاکید بر ضرورت برگزاری هفتگی جلسات این ستاد گفت: با این اقدام رصد دقیقی بر وضعیت عرضه کالا‌ها صورت می‌گیرد تا به صورت دقیق مشخص شود چه کالا‌هایی به خاطر افزایش قیمت بنزین افزایش قیمت پیدا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار تهران درباره اصلاح قیمت بنزین اظهارکرد: این موضوع یک رویکرد استراتژیک بوده و تمام منابع حاصل از این طرح در اختیار ۱۸ تا ۲۰ میلیون خانوار یعنی ۵۷ تا ۶۰ میلیون نفر قرار می‌گیرد.

او با با بیان اینکه در مورد برخی سهمیه بندی‌ها بازنگری می‌شود، گفت: حق اظهارنظر برای اتحادیه‌ها فراهم شده و استانداری تهران هم این آمادگی را دارد تا هر گونه دیدگاه و نظراتحادیه‌ها را بشنود و بتواند براساس آن وضعیت موجود را مدیریت کند.

استاندار تهران در مورد سهمیه سوخت آبان ماه خودرو‌ها گفت: وزیر کشور دستور داده که سهمیه آبان ماه به قوت خود باقی بماند و در این زمینه از هیات دولت نیز مصوبه گرفته می‌شود.

بیشتر بخوانید: ارائه پیشنهاد افزایش قیمت نان به شورای امنیت در آینده‌ای نزدیک

محسنی بند پی در خصوص نتایج رصد‌های صورت گرفته از سطح بازار اظهار کرد: ۷۲۶ قلم کالای اساسی تا دوم آذر قیمتشان ثابت بوده و افزایش قیمت گوجه فرنگی به خاطر تغییر فصل رخ داده است.

او با بیان اینکه قیمت آهن آلات و فلزات هم با عرضه کالا تعدیل می‌شود، اظهار کرد: قیمت اقلام پروتئینی، لبنی و لاستیک در این مدت ثابت بوده و برای بقیه کالا‌ها هم تدابیر لازم گرفته شده است.

بند پی با تاکید بر اینکه تاکسی داران و تاکسی‌های شهری مشوق دریافت خواهند کرد، گفت: وضعیت بیمه تاکسی‌داران هم در حال پیگیری از سازمان تامین اجتماعی است.

استاندار تهران با بیان اینکه سهمیه سوخت ون‌ها در حال پیگیری است، اظهارکرد: در حال حاضر گشت‌های مشترک و نظارت شدت یافته تا به مردم اطیمنان دهیم که ثبات بازار حفظ می‌شود.

او افزود: در حال حاضر میوه و صیفی جات در میادین میوه و تره بار ۲۴ درصد کمتر از خرده فروشی‌ها فروخته می‌شود.

بندپی با اشاره به نظر کارشناسان مبنی بر اینکه افزایش قیمت بنزین تنها ممکن است ۳ درصد تورم ایجاد کند گفت: دولت جهت تامین کالا‌های اساسی دلار ۴۲۰۰ تومانی می‌دهد تا مبادا شاهد افزایش قیمت ۱۲۶ قلم کالای اساسی باشیم.

او با تاکید بر اینکه نظارت جدی برای جلوگیری از احتکار وعدم عرضه کالا انجام خواهد شد، گفت: با این کار و با عرضه به موقع کالا‌ها آرامش و ثبات بازار حفظ می‌شود.

استاندار تهران درباره سهمیه بنزین تاکسی‌های اینترنتی گفت: به زودی جلسه‌ای با حضور نمایندگان این شرکت‌ها برگزار می‌شود تا افزایش قیمت کرایه نداشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری تهران بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۸۱۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟

 به گزارش تابناک، فریدون عباسی در ارزیابی این پیشنهاد اظهار داشت: بنده کلا نسبت به طرح‌ها نظر مثبتی ندارم. بنزین ماده‌ای است که در خودرو استفاده می‌شود، چرا باید به افراد بنزین داده شود؟ در هیچ جای دنیا مشکلی بنزین ندارند، سوخت در جایگاه‌ها وجود دارد و مردم مصرف می‌کنند، چون هزینه‌ها در کشور‌های دیگر واقعی است سوخت هم مثل بقیه کالا‌ها است در کشور ما بیش از حد به این موضوع پرداخته می‌شود، بنزین نباید ابزاری برای بهم زدن آرامش مردم شود.

وی با بیان اینکه تخصیص بنزین به افراد به جای خودرو در راستای اعطای یارانه بیشتر به اقشار کم‌درآمد نیست، افزود: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که شاید کسی نمی‌خواهد خودرو داشته باشد یا گواهینامه ندارد و یا ترجیح می‌دهد از وسیله نقلیه عمومی استفاده کند، بنابراین لزومی ندارد سوخت به افراد اختصاص داده شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: بهتر است به اصلاح نظام حقوق و دستمزد بپردازیم و ارجح‌تر است که ارزش پول ملی را حفظ و تورم را کنترل کنیم و نسبت به افزایش درآمد کسانی که درآمد ثابت دارند و حقوق‌بگیر هستند اقدام کنیم تا میزان حقوق دریافتی این افراد با تورم سازگار باشد نه اینکه هر سال کمتر از میزان تورم افزایش دستمزد داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مشکل کشور در سهمیه‌بندی بنزین نیست، بنزین نباید سهمیه‌بندی شود جز در موارد بحران مثل زمان جنگ آشکار؛ اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و بنزین با کارت سوخت در اختیار مردم قرار می‌گیرد، ما باید همین شیوه تخصیص بنزین با کارت را درست اجرا کنیم یعنی هر شخصی با کارت شخصی سوخت را دریافت کند، قیمت هم مشخص باشد و اگر کسی بخواهد بنزین بیشتری مصرف کند باتوجه به اینکه کشور امکان تولید بنزین به میزان تقاضا را ندارد بنزین را با نرخ وارداتی دریافت کند.

عباسی خاطرنشان کرد: واردات بنزین ارزبر است بنابراین هر شخصی بخواهد بنزین بیشتری به مصرف برساند باید قیمت وارداتی یعنی هزینه واردات، حمل نقل و هزینه جایگاه باید در این نرخ گنجانده شده و قمیت واقعی را پرداخت کند و کسی هم مصرف کمتری دارد بنزین تولید داخل را با نرخ یارانه‌ای که دولت در نظر گرفته دریافت کند.

منبع: اقتصاد آنلاین

دیگر خبرها

  • کشف ۲۵۰ میلیارد کالای قاچاق و سوخت در طرح ضربتی پلیس هرمزگان
  • جمعه، آخرین مهلت مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ در قزوین
  • کارت بازی تمام بازیکنان استقلال رسید
  • کمبود یک هزار عضو هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • کلاهبرداری با کارت سوخت در پمپ بنزین ها | بپا سوخت ندی!
  • بیش از دو میلیارد یورو خرید خارجی در شهرداری/ مافیای خودرو نداریم
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • انتفاد از کاهش سهمیه سوخت کشاورزان
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟