Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، علیرضا تابش رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی امشب در نشست خبری خود با رسانه‌های آذربایجان‌شرقی اظهار کرد: زلزله‌ای به بزرگی ۵/۹ ریشتر در ساعت ۲:۱۷ در آذربایجان‌شرقی رخ داد و بعد از اینکه بررسی شد، بیش از ۶۰ روستا متاثر شد، پس‌لرزه‌های ۴/۸ ریشتر نیز مزید بر تخریب بیشتر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با بیان اینکه زلزله با اینکه شدید بود، ولی خداروشکر طبق آمار تخریب زیادی صورت نگرفته، تصریح کرد: الحمدالله بنیاد مسکن طی سال‌ها در رابطه با بهسازی و مقاوم‌سازی کار‌های زیادی انجام گرفته است.

وی با اشاره به عملیات امدادی و نجات در حیطه وظایف دستگاه‌های مربوطه گفت: بنیاد مسکن بلافاصله بعد از زلزله در منطقه حضور داشت در حالیکه معمولا این تایم زمانی در بحران‌ها یک یا دو ماه به طول می‌انجامد به طوریکه دوره اسکان موقت را در سریع‌ترین زمان به اسکان دائم وصل می‌کنیم.

تابش با بیان اینکه اسکان اضطراری با چادر بود و سپس اسکان موقت به دو شیوه "استقرار در خانه قوم و خویش و اجاره" صورت گرفت، گفت: یک‌هزار و ۴۰ نفر از این طریق از بنیاد مسکن اجاره‌بها دریافت کرده‌اند، به طوریکه به‌ازای هر واحد مسکونی که تخریب شده، این اجاره‌بها را می‌توانند دریافت کنند.

وی افزود: پول بلاعوض اجاره‌بها تامین شده است و در حساب قرار دارد.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه روش دوم ساخت مکان‌های کوچک برای افراد است، گفت: یک‌هزار و ۴۰ واحد پول دریافت کرده و ۲۳۳ اتاقک نیز ساخته شده است.

وی بیان کرد: سوالی از من پرسیدند که هنوز چادرنشین وجود دارد در حالیکه این یک موضوعی است که ما معمولا در همه بحران‌ها با آن روبه‌رو هستیم، زیرا افرادی هستند که خانه آن‌ها تخریب نشده، ولی از ترس در چادر زندگی می‌کنند.

تاکنون ۹۰۰ واحد مسکونی و دامی و ... آواربرداری شده است

تابش اضافه کرد: وجود چادر دلیل بر این نیست که افراد چادرنشین هستند و در سرما و گرما در چادر زندگی می‌کنند.

وی یادآور شد: ما منعی بر استفاده از چادر افراد نداریم، ولی اذهان عمومی اینگونه فکر نکنند که آن‌ها در چادر زندگی می‌کنند.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به مرحله آواربرداری اشاره کرد و گفت: در حال اتمام روز‌های پایانی آواربرداری هستیم و تاکنون ۹۰۰ واحد مسکونی و دامی و ... آواربرداری شده است.

وی با تاکید بر اینکه ۲۰۰ دستگاه ماشین‌آلات در محل آوارهاست، ادامه داد: ما مسوول آواربرداری هستیم و هر جایی که آواربرداری نشده است، در سریع‌ترین زمان آوار آنجا برداشته خواهد شد.

تابش متذکر شد: مبنای ما ساخت سریع خانه‌هاست که آماده‌سازی و پی‌سازی می‌باشد.

وی با بیان اینکه ساخت تقریبا ۳ هزار واحد اسکان دائمی و ۲ هزار واحد دامی را در دستور کار داریم، گفت: برای واحد دامی نیز وام داده می‌شود و الحمدالله تامین اعتبار شده است.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه فضای روستا‌های استان معیشت‌محور است و نمی‌توان این معیشت را از آن‌ها گرفت، اظهار داشت: ۳۰ واحد فضای مسکونی پی‌کنی شده است و هر کسی با ما همکاری کرده و پای کار بیاید، می‌توان در سریع‌ترین زمان خانه آن‌ها را ساخت.

وی توضیح داد: ساختمان پیچ و مهره‌ای آماده است، ولی اگر فردی علاقه به بهسازه‌های دیگر اعم از بتنی و یا کلافی در ساختمان داشته باشند، می‌توانند وام گرفته و بسازند.

تابش با اشاره بر اینکه ۴۰ میلیون تومان در روستا وام مسکن اعطا می‌شود، گفت: ۱۵ میلیون تومان وام معیشتی، ۱۰ میلیون تومان بلاعوض اجاره‌ای، ۵ میلیون تومان واحد دامی اعطا می‌شود که در مجموع ۸۰ میلیون تومان به هر خانوار داده می‌شود.

وی تصریح کرد: تسهیلات بانکی را دولت تصویب کرده و کمیسیون اعتباری بانک مرکزی نیز یک روزه آن را تامین کرد.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه شرایط خیلی آماده کار است و بستر‌های مناسب و آماده‌تر از شرایط عادی را داریم، افزود: از سیل و زلزله تجارب زیادی داریم به طوریکه در سیل اول سال نزدیک به ۱۳۶ هزار واحد برای ساخت داشتیم که تا الان ۷۰ هزار آن ساخته شده و مابقی در حال پی‌کنی می‌باشد.

وی خاطرنشان کرد: سیستم ثبت اطلاعات و اسناد فراهم شده و در حال کنترل و رصد افراد و دریافتی اعتبار و مصالح می‌باشد.

تابش افزود: ۴ هزار تن فولاد حواله شده و پول آن پرداخت شده است به طوریکه تخفیف زیادی از طریق وزیر صمت برای این فولاد‌ها دریافت کرده و به همان قیمت خرید نیز فولاد‌ها اعطا خواهد شد.

وی با بیان اینکه سیمان از سوی بسیج مستضعفان اعطا شده است، ولی به اندازه همان سیمان، پول حمل است که بنیاد مسکن آن را دریافت نمی‌کند، گفت: ما خود را آماده کرده‌ایم تا با این شرایط کار کرده و تا عید همه کار‌ها را به اتمام برسانیم.

تابش گفت: تسهیل در امور داریم به طوریکه بیشترین تخریب در منطقه میانه است و برای این منظور ستاد در صومعه اولیا قرار دادیم تا مصالح و کار‌های بانکی برای انجام کار‌ها انجام گیرد.

وی افزود: ۲ هزار واحد در میانه و یک هزار واحد در سراب با تخریب روبه‌رو شده است.

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انقلاب اسلامی مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۸۲۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوب برای مستاجران ؛ اجاره‌بها زیاد ممنوع !

به گزارش پارس نیوز، علی خضریان درباره مصوبه مجلس مبنی بر ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی، گفت: گرانی و نابسامانی بازار مسکن و اجاره‌بها ما را بر آن داشت که با تدوین طرحی از آشفته بازار جلوگیری کنیم؛ بنابراین طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی را تدوین کردیم که مراحل تصویب این طرح در مجلس طی شد و اکنون برای بررسی به شورای نگهبان ارسال شده است.​

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در تشریح محورهای مصوبه ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی، بیان کرد: تکمیل سامانه ملی اسکان از طریق اخذ اطلاعات از دستگاه‌ها و همچنین خوداظهاری خانواده‌ها و مالکین با استفاده از طریق منوط کردن ارائه خدمات دستگاه‌ها به ثبت اطلاعات توسط مردم در این سامانه یکی از محورهای این مصوبه است.​

طراح طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی گفت: طرح شناسایی خانه‌های خالی توسط شهرداری‌ها و تأیید آن توسط سامانه ملی املاک و اسکان و ارائه مشوق‌های مالیاتی و غیرمالیاتی به موجرینی که قرارداد بلندمدت منعقد می‌کنند یا واحدهای خود را به خانواده کم درآمد دارای سه فرزند و بیشتر اجاره می‌دهند یا واحد را با قیمت مناسب اجاره می‌دهند و پیش‌بینی ضمانت‌های اجرایی برای ثبت قراردادهای اجاره و خرید و فروش توسط متعاملین و مشاورین املاک در سامانه ثبت معاملات املاک از دیگر موضوعاتی است که در این طرح پیگیری می‌شود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه براساس این طرح سقف افزایش اجاره‌بها توسط شورای عالی مسکن در شرایط وجود تورم بالای ۳۰ درصد تعیین می‌شود، افزود: ساماندهی سکوهای ثبت آگهی از طریق تایید اصالت ملک با سامانه ملی املاک و اسکان و تأیید مالک یکی دیگر از اقداماتی است که براساس این طرح باید اجرایی شود.

سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس با اشاره به اینکه طبق این مصوبه برای ارائه دامنه قیمت منصفانه با استفاده از مشخصات مکانی و فنی هر واحد سامانه‌ای ایجاد می‌شود، ایجاد سکوی ثبت رسمی معاملات، اخذ عوارض از اراضی بایر و بلااستفاده و ممنوعیت خرید و فروش واحدهای طرح‌های حمایتی قبل از تکمیل واحدها را از دیگر محورهای این مصوبه برشمرد.

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • یک میلیون و۶۰۰ هزار متقاضی در صف انتظار برای دریافت وام ودیعه مسکن
  • کاهش تورم ماهانه اجاره مسکن به کمتر از میانگین ۸ ساله
  • خبر خوب برای مستاجران ؛ اجاره‌بها زیاد ممنوع !
  • خبر خوش برای مستاجران
  • مصوبه مجلس درباره ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها
  • جزئیات مصوبه ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بهای مسکونی
  • جزییات مصوبه «ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها»‌ مجلس
  • ۱۵۰۰ واحد مسکونی ویژه محرومان مشهد در حال ساخت است