Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مظاهر بابایی در حاشیه بازدید از ساختمان آسیب دیده مرکز علمی کابردی جهاددانشگاهی فارس، گفت: متاسفانه در جریان حوادث اخیر شیراز، ساختمان علمی کاربردی این نهاد در شیراز، توسط اغتشاشگران دچار حریق شد و یکی از نیرو‌های حفاظت فیزیکی نیز در این رخداد، به شدت مضروب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه جهادگر دانشگاهی فارس، در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان شهید رجایی شیراز بستری است، گفت: متاسفانه این جهادگر هم دچار شکستگی‌های متعدد در نواحی کمر، پا‌ها و دست شده و هم به دلیل ضربه وارده به سرش، سطح هوشیاری پائینی دارد.

رئیس جهاددانشگاهی استان فارس از مردم برای شفای این نیروی جوان طلب دعا کرد و گفت: با همراهی و همکاری دانشگاه علوم پزشکی، بهترین خدمات فوق تخصصی ممکن به این جهادگر مصدوم ارائه شده است.

بابایی با اشاره به اینکه حجم دقیق خسارت وارده با ساختمان و تجهیزات مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی فارس، بعد از ارزیابی دقیق اعلام خواهد شد، گفت: جبران این خسارت‌ها، در کوتاه مدت نیازمند همراهی و همکاری همه دستگاه‌ها در سطح استانی و ملی است.

او با بیان اینکه مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی فارس در چهارراه عدالت و یکی از مناطق کمتر برخوردار شیراز واقع شده است، گفت: این مرکز در هر ترم حداقل ۲ هزار دانشجو و هنرجو را در بخش آموزش‌های بلند مدت و کوتاه مدت پذیرا بوده است.

رئیس جهاددانشگاهی فارس اضافه کرد: علیرغم تمام تنگنا‌های مالی و امکاناتی، با تلاش گسترده همه همکاران، زمینه برای برگزاری کلاس‌ها فراهم شده و دانشجویان این مرکز حتی یک روز را هم از دست نداده‌اند.

بابایی با تصریح اینکه برای تداوم فعالیت‌های آموزشی جهاددانشگاهی فارس باید ساختمان مرکز علمی کاربردی این نهاد بازسازی شود، گفت: در صورت تعطیلی مجتمع آموزشی این نهاد، قریب به ۲ هزار نفر که عموما از اقشار کمتر برخوردار جامعه هستند، از خدمات آموزشی و اشتغال‌زایی محروم خواهند شد.

رئیس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی شیراز هم گفت: خوشبختانه و با تدبیر رئیس جهاددانشگاهی فارس، زمینه برپایی کلاس‌های تئوری دانشجویان این مرکز بدون حتی یک روز وقفه فراهم شده است.

زاهدی اضافه کرد: تلاش خواهیم کرد که فضای فیزیکی کلاس‌های کارگاهی و عملی دانشجویان را نیز از ابتدای هفته آینده فراهم کنیم تا روند تحصیل دانشجویان بدون وقفه تداوم یابد.

او با بیان اینکه مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی فارس آسیبی جدی دیده است، گفت: امیدوار هستیم که با همراهی موسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی و حمایت موثر مدیریت ارشد استان فارس، به زودی شاهد بازسازی این ساختمان و تجهیز کامل آن باشیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی اخبار علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۸۳۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، افزود: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است.

وی اضافه کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌شده‌اند.

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به اینکه استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای طرحهای محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است.

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

دیگر خبرها

  • هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۲/۱۱؛پیش‌بینی بارش‌های شدید در کشور
  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • بازدید مدیر عامل از شعبه صندوق تامین خسارت های بدنی استان فارس
  • هشدار هواشناسی برای ۱۳ استان
  • سامانه بارشی جان دوباره می‌گیرد / در کدام استان‌های کشور بارندگی خواهیم داشت؟
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»
  • رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات وعده صادق