Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@13:59:23 GMT

مرکبات گیلان در حال برداشت است

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۸۳۸۲۲

مرکبات گیلان در حال برداشت است

ایسنا/گیلان رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: تاکنون ده درصد محصول در پنجمین استان تولیدکننده مرکبات برداشت شده است.    

علی درجانی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه گیلان ۲۶ هزار نفر باغدار مرکبات دارد، گفت: در حال حاضر مرکبات گیلان در حال برداشت است.

وی افزود: بالغ بر ۱۱ هزار ۱۴۰هکتار از سطح اراضی استان به باغات مرکبات اختصاص دارد و شهرستان های رودسر، لنگرود و املش از شهرستان های قطب تولیدکننده مرکبات گیلان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درجانی ادامه داد: پیش بینی می شود، امسال ۱۷۵ هزار تن مرکبات در گیلان برداشت شود و تاکنون ده درصد از مرکبات استان برداشت شده است.

وی با اشاره به اینکه مرکبات گیلان از کیفیت مطلوبی برخوردار است، خاطرنشان کرد: مرکبات استان علاوه بر اینکه در بازارهای محلی و استانی به استانهای همجوار نیز فرستاده می شود.

درجانی با بیان اینکه مرکبات گیلان برای تامین ذخیره میوه شب عید نیز انبار می شود، افزود: ۹۰درصد مرکبات گیلان پرتقال و مابقی نارنگی، گریپ فروت، لیمو و... است.

وی با بیان اینکه پایان آذرماه زمان نهایی برداشت مرکبات در گیلان است، تصریح کرد: میزان افزایش یا کاهش مرکبات گیلان پس از برداشت نهایی اعلام می شود.     

درجانی با اشاره به اینکه گیلان پنجمین استان تولیدکننده مرکبات است، خاطرنشان کرد: فراوری مرکبات می تواند ارزش افزوده بیشتری را نصیب بهره برداران این محصول کند و هم اکنون در رودسر دو واحد فراوری وجود دارد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی مرکبات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۸۳۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به عراق صادرات داریم اما بخاطر مسائل بانکی نمی توانیم پولش را بگیریم

به گزارش خبرآنلاین محمدرضا شهیدی افزود: تولیدکننده از حداکثر پتانسیل برای ارتقای کیفی و کاهش قیمت محصولات برای رقابت با برندهای دیگر مانند تولیدات چینی استفاده می‌کند؛ اما شرایط صادرات باید توسط سازمان توسعه تجارت فراهم شود. متاسفانه دخالت معاونت و کمیته‌های دولت در امور بنگاه‌ها هیچ‌گاه به شکل ریل‌گذاری صادراتی نبوده و تنها صنایعی که از اقدام مثبت دولت در صادرات بهره‌مند شده‌اند، کانی‌های فلزی و غیرفلزی و همچنین پتروشیمی‌ها بوده‌اند که آنها هم به نوعی متعلق به دولت هستند.

شهیدی اظهار کرد: امروزه چنانچه به عراق صادرات انجام شود، برای دریافت پول با مشکل مواجه هستیم؛ چرا که حتی در این کشور نتوانسته‌ایم یک ‌شبه‌بانک برای تبادلات مالی ایجاد کنیم، اما تا دلتان بخواهد نهادهای مسوول در این زمینه داریم.

وی با اشاره به اینکه نهادهای مسوول نتوانسته‌اند در نمایشگاه اکسپو از تمام ظرفیت‌ها استفاده کنند، عنوان کرد: تولیدکننده باید به کار تخصصی خودش یعنی تولید بپردازد و ایجاد سازوکارهایی مانند دعوت از هیات‌های تجاری برعهده مسوولان و متولیان است و متاسفانه امروز شاهدیم که تعداد خارجی‌های حاضر در نمایشگاه ‌درصد ناچیزی از شرکت‌کنندگان را تشکیل می‌دهد. 23302 برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902905

دیگر خبرها

  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • ریزش ۷۹ درصدی تورم تولید/کاهش تورم مصرف‌کننده ادامه دارد؟
  • آغاز برداشت برگ‌های زمردین چای از باغ‌های گیلان و مازندران
  • ضرورت مدیریت مگس میوه در باغات مرکبات و سیاه ریشه
  • به عراق صادرات داریم اما بخاطر مسائل بانکی نمی توانیم پولش را بگیریم!
  • ببینید | سحابی مدیرعامل رایمند: قوانین نه تنها به نفع تولیدکننده نیست بلکه به ضرر آن است
  • رتبه دوم هرمزگان در تولید نهال مرکبات در کشور
  • به عراق صادرات داریم اما بخاطر مسائل بانکی نمی توانیم پولش را بگیریم
  • گفتگو با با تولیدکننده خلاق گلاب در رادیو
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟