Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@08:43:52 GMT

پویش باورهای مردمی درکیفیت محصولات لبنی مازندران

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۸۵۰۶۸

پویش باورهای مردمی درکیفیت محصولات لبنی مازندران

به گزارش خبرنگار مهر ، هدف اصلی دست اندرکاران با راه اندازی این پویش اجتماعی، آگاهی بخشی به شهروندان و اطلاعات علمی وکاربردی به مصرف کنندگان در حوزه مصرف صنایع غذایی به خصوص لبنیات ودورشدن از باورهای غلط غذایی مردم است.

پیشگیری با غذاهراسی شهروندان

نائب رئیس انجمن صنایع غذایی ودارویی مازندران یکشنبه شب در نشست انجمن غذایی و دارویی استان به اهداف تشکیل پویش مردمی کیفیت محصولات لبنی دراستان اشاره کرد وگفت، که پیشگیری از یک اتفاق ناخوشایندی غذاهراسی نسبت به محصولات صنایع غذایی درجامعه که متاسفانه به شکل های مختلف را درمیان مردم ترویج داده می شود، درقالب این پوشش پیگیری وآگاهی سازی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسماعیل خاتمی مقدم، با بیان اینکه هم اکنون حدود 30درصد مصرف مردم از تولیدات صنایع غذایی و70درصد دیگرخارج از این صنعت در دسترس مردم است، افزود: متاسفانه باورهایی که به واسطه تولیدات صنعتی درمیان مردم شکل گرفته وتهدید کننده سلامت آنان شکل گرفته که باید این نگاه و فرهنگی که قالب شده از میان برداشته شود.

وی ادامه داد، در قالب این پویش ودرگام نخست، 10 گروه صنایع غذایی پرمصرف شهروندان معطوف شده و ودرهمین راستا حدود 120 باور مردم دراین گروه شناسایی ، گردآوری وازسوی کارشناسان صنایع غذایی، محققان واستادان دانشگاه مورد بررسی وتجزیه وتحلیل قرار گرفت.

نائب رئیس انجمن صنایع غذایی ودارویی مازندران ادامه داد، پس ازشناسایی مواردی که صرفا به عنوان باورهای غلط غذایی بوده، شناسایی وکارشناسان حوزه صنعت غذا، نسبت به محتوا سازی مناسب با همان گروه غذایی برای شهروندان اقدام خواهند کرد.

خاتمی مقدم ابرازامیدواری کرد، که پویش باورهای مردمی درکیفیت محصولات لبنی با درخواست وحس نوع دوستی برخی از فعالان حوزه صنعت غذا در راستای افزایش سلامت عمومی شهروندان شروع شده و هدف نهایی آن ترویج درمیان قشرهای مختلف مردم ودروی از برخی عادت ها وباورهای نادرست غذایی شهروندان است.

شیوه جدید سودجویی با تبلیغ محصولات ارگانیک

رئیس اداره آموزش اداره کل استاندارد استان مازندران هم دراین نشست گفت، که ارائه محصولات ارگانیک  اساسا یک تبلیغ کذب و فقط با نیت سوء استفاده از عدم آگاهی شهروندان است و این شیوه جدید تبلیغی برای برخی سودجویان تبدیل شده است.

سید رضا حجازیان افزود: در بسیاری از شهرهای مازندران و حتی کشور فروشگاه های متعددی با عناوین ارگانیک با تعریف ۱۰۰ درصد طبیعی و سالم، محصولاتی را عرضه می کنند که هیچگونه راستی آزمایی برای آن وجود ندارد وحتی  بررسی‌های محسوس و نامحسوس بسیار در زمینه کیفیت سنجی ارگانیک بودن محصولات انجام شده است که مشخص شد هیچکدام ارگانیک یا همان طبیعی نبوده است.

وی با بیان اینکه تاکنون تلاش های زیادی برای اعتماد سازی مردم به محصولات صنعتی تحت نظارت استاندارد انجام شده است، یادآورشد، البته همچنان نشر اطلاعات نادرست سبب شده مردم به سمت صنایع غذایی سالم و با کیفیت کمتر گرایش داشته باشند .

کد خبر 4780142

منبع: مهر

کلیدواژه: محصولات لبنی صنایع غذایی آمل بوشهر راهپیمایی هفته بسیج بارش برف قیمت بنزین اصلاح قیمت حامل های انرژی ایلام بنزین شهرکرد گرگان قزوین خطبه های نماز جمعه بسیج تعطیلی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۸۵۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری روابط حاکم بر اقتصاد به مردم شرط تحقق مشارکت مردمی در تولید

  آقای محمدرضا زارع برزشی در گفتگو با خبرنگار تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما فعال کردن تعاونی‌ها و مجموعه‌های صادراتی را بهترین روش برای مشارکت‌پذیری مردم در تولید عنوان کرد.    وی مشارکت مردم در تولید را منوط به فراهم شدن اقتصاد شفاف، شرایط مساعد و امنیت اقتصادی دانست و افزود: برای تحقق این امر مردم بایستی فضای امن کسب و کار را به طور ملموس حس کنند و بدانند در صورت ورود به اقتصاد سرمایه‌ی خود را از دست نمی‌دهند.    بُرزشی به وظیفه مرکز صنایع خلاق و فرش ایران برای تحقق شعار سال اشاره کرد و ادامه داد: فعالیت‌های مهمی با رویکرد افزایش مشارکت مردم و اشتغال و در نتیجه جهش تولید در سال ۱۴۰۳ در این مرکز هدفگذاری شده است.    وی با اشاره به لزوم بهره مندی از خلاقیت و نوآوری در پیشبرد صنایع گفت: عنصر خلاقیت در جهت تقویت صنایع و ایجاد کسب کار و تولید محصولات نوین با استفاده حداکثری از علم و دانش، افزایش تولید، ایجاد اشتغال و خلق ثروت همچون جوامع صنعتی دیگر جز در سایه تعامل جدی و موثر دستگاه‌های مربوطه اعم از دانشگاه ها، مراکز علمی، واحد‌های صنعتی و دانش بنیان و دستگاه‌های متولی سیاستگذاری و حمایت کننده و قانون گذار میسر نخواهد بود.   رونمایی از برنامه راهبردی هنرصنعت فرش دستباف به زودی    ­سرپرست مرکز ملی صنایع خلاق و فرش ایران به اقدامات و برنامه‌های دفتر صنایع خلاق و ورزشی وزارت صمت در سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و گفت: برنامه راهبردی در حوزه تخصصی اسباب بازی و سرگرمی، برنامه راهبردی در حوزه تخصصی طلا، نقره و جواهر و برنامه راهبردی در حوزه تخصصی البسه و تجهیزات ورزشی با برگزاری جلسات و اخذ نظرات کارشناسان مرتبط در بخش دولتی، خصوصی و انجمن‌ها سال گذشته تدوین شد و برنامه راهبردی هنر صنعت فرش دستباف نیز به زودی رونمایی خواهد شد.   وی همچنین به برنامه‌ها و اقدامات این مرکز در سال ۱۴۰۳ برای رشد تولید و مبارزه با کالای تقلبی و قاچاق در حوزه اسباب‌بازی، فلزات گرانبها و جواهرات، تجهیزات و البسه ورزشی و فرش دستباف اشاره کرد و افزود: ساماندهی کد تعرفه و آیسیک (سیستم بین المللی طبقه بندی استاندارد صنایع) این مرکز در رشته فعالیت‌های تعریف شده، پیگیری جدی طرح درج کد شناسه و رهگیری بر روی محصولات، کنترل صادرات و واردات به وسیله وضع قوانین تشویقی در کشور برنامه ریزی شده است.    براساس اعلام سرپرست مرکز ملی صنایع خلاق و فرش ایران؛ آمار واحد‌های تولیدی در رشته فعالیت‌های مختلف این مرکز در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با سال قبل از آن افزایش داشته است که براین اساس در رشته فعالیت طلا، نقره، جواهر و بدلیجات با ۷ درصد افزایش، اسباب بازی و سرگرمی ۱۰ درصد افزایش، در رشته فعالیت تجهیزات و البسه ورزشی در سه بخش تجهیزات ورزشی ۷ درصد افزایش، توپ‌های ورزشی ۱۱ درصد افزایش و چمن مصنوعی ۵۰ درصد افزایش و در حوزه فرش دستباف با ۱۱ درصد رشد تولید روبرو بوده ایم.

دیگر خبرها

  • پیشنهادی برای تداوم اجرای طرح شیر مدارس
  • مبادله تجاری ۱۱ میلیون دلاری گمرکات مازندران و پاکستان
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • فعالیت بیش از ۴۰۰ هزار سفیر سلامت در مازندران
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • طب ایرانی می تواند زمینه توریسم درمانی به کشور باشد
  • ضرورت توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی
  • واگذاری روابط حاکم بر اقتصاد به مردم شرط تحقق مشارکت مردمی در تولید
  • آبلیموی تقلبی را چگونه تشخیص دهیم؟ | باورهای اشتباه مردم درباره آبلیموهای سنتی
  • پویش مشهد مهربان مشارکتی مردمی برای احیای زندگی آسیب‌دیدگان