Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، علیرضا رئیسی در نشست رونمایی از برنامه آموزشی پودمانی مجازی پزشکی خانواده که در دانشگاه علوم پزشکی مجازی برگزار شد، اظهار کرد: یکی از اقدامات چشمگیر، فعالیت‌های فوق‌العاده در زمینه آموزش آنلاین پزشکی بوده است، در این حوزه انتقال اطلاعات و دانش؛ سریع‌تر و راحت‌تر صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کم کم کاغذ را نیز حذف می‌کنیم که این امر در راستای تحقق عدالت آموزشی در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر شاهد عدالت برگزاری آزمون ارزیابی در سراسر کشور هستیم که افتخارآمیز است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: پیش‌تر برای ما آرزو بود که برنامه پزشک خانواده را اجرا کنیم. برای اجرای پزشک خانواده نیاز به آموزش‌های مهارتی و حتی شخصیتی داریم.

رئیسی بیان کرد: پزشک خانواده در تمام دنیا مهم‌ترین نقش را در امنیت سلامت دارد. این نقش‌ها در کوریکولوم آموزشی ما تعریف شده است. ۹۰ تا ۹۵ درصد نیاز پایه‌ای سلامت جامعه توسط پزشک خانواده پاسخ داده می‌شود.

وی افزود: دیگر نقش پزشک خانواده، ترویج سلامت جامعه است. پزشک خانواده با دیگر پزشکان تفاوت دارد. پزشک خانواده تنها به درمان زخم روی صورت کودک نمی‌پردازد؛ بلکه درباره محل زندگی و سلامت محیط سوال می‌پرسد و احتمال وجود بیماری‌های واگیر را بررسی می‌کند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت یادآور شد: پزشک خانواده‌ای کارآمد است که بتواند سوالات سلامت جامعه پیرامون خود را پاسخ دهد. همچنین باید مرکز بهداشت منطقه را زیر نظر بگیرد و نقش مدیریتی و لیدرشیپی را ایفا کند.

رئیسی با اشاره به آموزش‌های ویژه برای پزشکان خانواده گفت: پزشک خانواده باید قدرت تحلیل و حل مسئله داشته باشد و همچنین مهارت ارتباط فردی با جامعه را کسب کند. تفکر نقادانه، نگاه پژوهشگرانه و کار گروهی از دیگر مهارت‌هایی است که باید کسب شود. ما از عبارت پزشکی خانواده به‌جای پزشک خانواده استفاده می‌کنیم؛ چون کار تیمی است.

وی با تاکید بر مسئولیت‌پذیری و انگیزه بالای پزشکان خانواده گفت: از راه‌اندازی برنامه آموزشی پودمانی مجازی پزشکی خانواده بسیار خوشحالم. یکی از الزامات این دوره، تمایز قائل شدن بین پزشکانی است که دوره مورد نظر را گذرانده‌اند. سعی کرده‌ایم ۴۰ درصد اختلاف سرانه را براساس اصول در نظر بگیریم تا پزشکانی که دوره‌های مربوطه را می‌گذرانند، انگیزه بگیرند.

انتهای پیام/

168 / 31 علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت برنامه آموزشی پورمانی مجازی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۸۵۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت: بین ۲۳ تا ۲۷ رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقا سلامت در شهر شود.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در نشست خبری که پیش از ظهر امروز در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم همزمان با هفته سلامت برگزار شد، اظهار داشت: سلامت خانواده در دولت سیزدهم به‌صورت ویژه مورد تأکید است که شاخص‌های سلامت موردتوجه است.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم ادامه داد: طرح سلامت خانواده ثبت جهانی شده است و سال گذشته طرح سلامت خانواده از پردیسان شروع شده و تا پایان تیرماه تا ۲۰۰ هزار نفر تحت پوشش این طرح قرار خواهند کرد.
 
وی بیان کرد: در طرح سلامت خانواده نگاه مشارکتی و مردمی‌سازی سلامت است که باید پیاده شود.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: یکپارچه‌سازی سلامت موردنظر طرح سلامت خانواده است بستر هوشمندسازی و الکترونیکی شدن نسخ باعث شده بتوانیم به یکپارچه‌سازی در بحث سلامت برسیم در موضوع سرطان یکپارچه‌سازی در دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است.
 
وی با اشاره به اینکه طرح سراج توجه به ارتقا سلامت اجتماعی و روانی جامعه سرمایه اجرا می‌شود، گفت: امید آفرینی، نشاط اجتماعی، بهداشت روان، تعامل اجتماعی و سلامت اجتماعی و افزایش کیفیت درمان و ایمنی بیماران مدنظر طرح سلامت خانواده است.
 
دکتر مصری بیان داشت: در استان قم با کمبود متخصص درمانی مواجه هستیم که باید برنامه‌ریزی‌های برای افزایش این متخصص صورت بگیرد که کارهایی انجام شده است و در برخی از تخصص‌ها در یک سال اخیر اتفاقات خوبی در استان قم رخ‌داده است.
 
وی خاطرنشان کرد: بین ۲۳ تا ۲۷ رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقا سلامت در شهر شود اکنون ۳۰۰ هیأت علمی در دانشگاه علوم پزشکی استان قم وجود دارد که برنامه‌ریزی صورت‌گرفته  ظرف دو سال آینده به ۴۰۰ نفر هیأت علمی برسد.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با بیان اینکه در حوزه پسماند هم برنامه‌ریزی صورت‌گرفته و برنامه مدونی تهیه تدوین شده است، ادامه داد: در جوانی جمعیت نیز دانشگاه علوم پزشکی قم شاخص‌های خوبی کسب کرده است‌.

دیگر خبرها

  • اورژانس بانوان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • آیا برنامه سلامت خانواده بهتر از پزشک خانواده است؟
  • آیا برنامه سلامت خانواده قوی تر از پزشک خانواده است
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده‌ای نزدیک
  • گشایش دو پایگاه سلامت در کیش
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • زیرمیزی نماد ناهنجاری در عرصه سلامت
  • ایجاد زیرساخت هوشمند رصد رشته مقاطع و رشته محل‌های علوم پزشکی
  • ۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود