Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- در قاموس سیاست منطقه‌ای ایران، حمایت از کشور‌های عربی در مقابل تجاوزات آمریکا و اسرائیل بلکه در برابر هر نوع تهدیدی از سوی دشمنان جهان اسلام، تعریف و نهادینه شده و تا مجال و فرصت برقرار است، اعراب باید به خود آمده و حساب دوست و دشمن را از یکدیگر جدا کنند. تاریخ انتشار: 10:03 - 04 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۰۷۶۰

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، به نقل از روزنامه حمایت، کنفرانس سه‌روزه امنیت منطقه‌ای موسوم به «گفت و گو‌های منامه» که جمعه‌شب در پایتخت بحرین کلید خورد و روز گذشته به پایان رسید، به موضوعاتی همچون امنیت دریانوردی، مناسبات دیپلماتیک و دفاعی و ثبات منطقه‌ای پرداخت، اما از سبک و سیاق سخنرانی برخی کشور‌های مرتجع منطقه ازجمله «انور قرقاش»، وزیر مشاور در امور خارجه امارات و «خالد بن احمد بن محمد آل خلیفه» وزیر خارجه بحرین علیه جمهوری اسلامی مشخص شد که این کنفرانس در جهت حمله دوباره به مواضع منطقه‌ای ایران و در قالبی جدید طراحی‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قرقاش در این نشست مدعی شد که سیاست توسعه‌طلبانه ایران، عامل بی‌ثباتی منطقه است و وزیر خارجه بحرین نیز فریاد واغریبا سر داد و ادعا کرد که اعراب منطقه ۴۰ سال است که از راهبرد ایران در منطقه در رنج هستند! وی همچنین کشورمان را به حمایت مسئله داراز انصار الله یمن متهم کرد. تکرار این ادعا‌های نخ‌نما شده در حالی است که هیچ سند و مدرک معتبری تاکنون از سوی مرتجعین غرب آسیا ارائه نشده است. آش این اکاذیب آن‌قدر داغ است که سازمان‌های بین‌المللی برای بررسی دخالت ایران در بحرین و دیگر کشور‌های عربی وارد عمل شدند، اما بالاتفاق، این ادعا‌ها را رد کردند. از باب مثال، حدود دو سال پیش، پس از اینکه «نیکی هیلی»، نماینده آمریکا در سازمان ملل با نمایش چند آهن‌پاره در یکی از سرسرا‌های این نهاد بین‌المللی ادعا کرد که موشک‌های شلیک شده به عربستان ساخت ایران هستند، «فرحان حق»، جانشین سخنگوی دبیر کل سازمان ملل، به‌صراحت اعلام کرد که «هیچ مدرک قطعی درباره منشاء موشک‌هایی که از یمن به‌سوی عربستان سعودی شلیک شده‌اند، وجود ندارد.».
اما آنچه مسلم است اینکه هر جا ایران از کشوری یا گروهی حمایت کرده، آشکارا آن را اعلام نموده است. به‌طور مشخص، انقلاب اسلامی از گروه‌های مقاومت لبنان و فلسطین حمایت می‌کند و مداخله‌ای در کار نیست. این اقدام به حفظ امنیت و تمامیت ارضی این دو کشور کمک شایانی کرده و موجب شده تا دست برتر مقاومت در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی حفظ شود. از طرفی، مواضع منطقه‌ای کشورمان در راستای منافع کشور‌های منطقه بوده و اگر حضور به‌موقع ایران در برابر برخی تهدیدات بزرگ و برنامه‌ریزی‌شده همچون خطر تروریسم تکفیری در عراق و سوریه نبود، بسیاری از مرتجعینی که امروز زبان به تکرار دیکته‌های کاخ سفید گشوده‌اند، با چالش‌های عمیق امنیتی در حال دست‌وپنجه نرم کردن بودند. افزون بر این، برخی کشور‌های عربی در هر نشست‌وبرخاستی ایران را متهم به بی‌ثباتی غرب آسیا می‌کنند، ولی از گاوبندی خود با آمریکا و رژیم صهیونیستی در مقابل کشورمان سخن نمی‌گویند و به‌سادگی از تهدیدات مداوم علیه امنیت ملی ایران ازجمله در جریان آشوب‌های اخیر می‌گذرند. در این خصوص، می‌توان به این موارد اشاره کرد:
۱. بخش عمده‌ای از پایگاه‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا در کشور‌های مرتجع قرار دارد و از این طریق، به محاصره جمهوری اسلامی کمک کرده‌اند. ناوگان پنجم آمریکا در بحرین، امنیت سواحل و تأسیسات کشورمان را تهدید کرده و پایگاه‌های پنتاگون در عربستان و اردن نیز به‌طور مداوم به سکویی برای پرواز پرنده‌های جاسوس این کشور تبدیل شده‌اند. آمریکا حتی تا پیش از دستور رسمی ترامپ برای خروج نیرو‌های آمریکایی از سوریه، ۱۴ پایگاه فعال داشت و در عراق که به‌روشنی با مواضع ضد ایرانی واشنگتن مخالفت کرده، هشت پایگاه نظامی برپا کرده است. آمریکا به‌جز عراق و سوریه، از همه ظرفیت‌های کشور‌های عربی برای مواجهه با ایران سوءاستفاده کرده و به عبارت ساده‌تر، مقدمات این تهدیدات را کشور‌هایی ایجاد کرده‌اند که امروز مدعی تنش‌زایی ایران هستند.
۲. عربستان سعودی که رسماً پدرخواندگی تروریست‌های منطقه را بر عهده دارد، سالهاست که به گفته مقامات رژیم صهیونیستی به‌صورت پیدا و پنهان با تل‌آویو ارتباط دارد و در‌های خود را برای ورود سرویس‌های امنیتی صهیونیست‌ها بازکرده است. رژیم جعلی اسرائیل با چراغ سبزی که از سوی ریاض دریافت کرده، با هم‌پالکی‌های عربستان نیز باب مراوده را گشوده و تلاش نموده تا نقش مؤثری در به‌اصطلاح حصر امنیتی ایران داشته باشد. رژیم صهیونیستی در همه فتنه‌ها و توطئه‌ها ازجمله ترور دانشمندان هسته‌ای دست داشته و دارد و درنتیجه، برخی کشور‌های عربی نیز شریک جرم تل‌آویو هستند.
۳. برخی کشور‌های عربی در شکل‌گیری گروه‌های مسلح همچون «جند الشیطان»، گروهک تجزیه‌طلب و تروریستی «الاحوازی» و «انصار الفرقان» دخیل بوده و جمهوری اسلامی شواهد آن را ارائه کرده است.
۴. جنگ رسانه‌ای و تبلیغاتی کشور‌های عربی در برابر ایران با ایجاد یا حمایت از ده‌ها شبکه معاند ازجمله «ایران اینترنشنال» در حالی است که کشورمان هیچ شبکه یا جریانی رسانه‌ای علیه منافع کلان کشور‌های عربی شکل نداده و در مقابل، از پیمان‌ها و ابتکارات منطقه‌ای و همچنین نشست‌هایی در راستای وحدت اسلامی و تقریب مذاهب رونمایی کرده است.
سؤال اینجاست که کدام‌یک برای اعراب خطرناک‌ترند، ایران یا آمریکا؟! آمریکا ۱۶ کشور عربی را تحت سیطره خود دارد و تنها چهار پایتخت عربی زیر بار امر و نهی قطعی واشنگتن نرفته‌اند. جمهوری اسلامی در حالی متهم به دخالت در کشور‌های عربی می‌شود که عربستان، آسمان یمن را ناامن کرده، آشکارا در آشوب‌های عراق و لبنان دخالت می‌کند و برای توطئه‌چینی علیه ایران، با آمریکا و اسرائیل دور یک میز پالوده می‌خورد. نکته خوشمزه ماجرا اینجاست که کاخ سفید، ثروت کشور‌های عربی را به تاراج برده و آن‌ها را «گاو شیرده» خطاب می‌کند، اما به‌جای انتقاد از آمریکا، این ایران است که به دست داشتن در اوضاع وخیم منطقه متهم می‌شود. ترامپ در مقابل هزاران نفر از طرفدارانش، لحن صحبت پادشاه سعودی را به باد تمسخر می‌گیرد و به او می‌گوید که اگر آمریکا نبود، حتی دو هفته هم دوام نمی‌آوردند. ده‌ها مورد از این عبارات و اظهارات تحقیرآمیز از سوی کسانی که عامل غارت ثروت اعراب و تنش در منطقه هستند را می‌توان آدرس داد که همچنان ادامه دارد، ولی در کمال تأسف، جمهوری اسلامی که بر کرامت و عزت امت اسلامی تأکید دارد، به تلاش برای بی ثباتی متهم می‌شود!
همه این سیاه نمایی‌ها از ناحیه وادادگی و سرسپردگی کوتوله‌های غرب آسیا از یک‌سو و قدرت بلامنازع و رو به افزایش جمهوری اسلامی با وجود سیل تهدیدات و چالش‌های امنیتی، اقتصادی، فرهنگی شکل‌گرفته است. در قاموس سیاست منطقه‌ای ایران، حمایت از کشور‌های عربی در مقابل تجاوزات آمریکا و اسرائیل بلکه در برابر هر نوع تهدیدی از سوی دشمنان جهان اسلام، تعریف و نهادینه شده و تا مجال و فرصت برقرار است، اعراب باید به خود آمده و حساب دوست و دشمن را از یکدیگر جدا کنند، چراکه ایران در صورت تکرار و تداوم این مواضع، پاسخی در خور و پشیمان‌کننده خواهد داد.

بیشتربخوانید: مقامات عربستان در شرایط وانفسایی قرار گرفته‌اند

انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: عربستان سوریه نیروهای آمریکایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۸۶۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست رد پاکستان به سینه آمریکا درباره رابطه با ایران

به گزارش همشهری آنلاین، «فداحسین مالکی» در گفت وگو با ایرنا، در تشریح دستاورد های سفر رئیس جمهور به پاکستان، این سفر را از دو بُعد روابط بین دو کشور و مسائل منطقه‌ای و بین المللی قابل تجزیه و تحلیل دانست و تصریح کرد: ایران و پاکستان دارای روابط عمیق و دیرینه هستند اما با توجه به مسائلی که اخیرا اتفاق افتاده این روابط نیاز به ترمیم داشت که در جریان سفر آیت‌الله رئیسی به پاکستان این مسائل مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی افزود: در بحث امنیت مرز دو کشور فعالیت اشرار باعث شد تا مشکلاتی در این حوزه به وجود آید که رفع این مشکلات در سفر آقای رئیس جمهور به پاکستان مطرح شد و توافقات لازم در این زمینه بین طرفین صورت گرفت.

مالکی با اشاره به هدف گذاری روابط ۱۰ میلیارد دلاری با پاکستان خاطرنشان کرد: در حوزه تجاری نیز قراردادهای بسیار خوبی در حوزه مسائل بازرگانی اقتصادی انرژی و غیره بین طرفین به امضا رسید و ما مبادلات اقتصادی تا سقف ۱۰ میلیارد دلار را برای و کشور ترسیم کرده‌ایم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: در جریان این سفر توافقاتی بین طرفین برای تامین نیازهای یکدیگر از جمله در حوزه کشاورزی انرژی و غیره صورت گرفت و طرفین بر راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی مشترک تاکید کردند.

وی افزود: باتوجه به شرارت‌های رژیم صهیونیستی و آمریکا در سطح منطقه نزدیک‌تر شدن هرچه بیشتر ایران و پاکستان از نظر منطقه‌ای و بین‌المللی نیز حائز اهمیت است و می‌تواند به ارتقاء امنیت منطقه کمک کند چرا که دو کشور ایران و پاکستان جز قدرت‌های منطقه‌ای محسوب می‌شوند.

مالکی خاطرنشان کرد: پس از عملیات وعده صادق، آمریکا پاکستان و دیگر کشورهای منطقه را تهدید کرد که اگر با ایران ارتباطات بیشتر برقرار کنند و یا توافقاتی با ایران داشته باشند آنها را تحریم خواهد کرد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: با وجود تهدید پاکستان به تحریم از سوی آمریکا به خاطر ارتباط با ایران و امضای توافق‌نامه‌ها ما دیدیم که دولت پاکستان بدون توجه به این تحریم تهدیدها بزرگترین توافقات اقتصادی تجاری و بازرگانی را با ایران به امضا رساند که این نشان دهنده اقتدار ایران در سطح منطقه است.

کد خبر 847249 منبع: ایرنا برچسب‌ها ایران و پاکستان خبر ویژه ایران و آمریکا پاکستان

دیگر خبرها

  • آیا اعراب در مقابل ایران، هوای اسرائیل را دارند؟
  • حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشور‌های غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است
  • دست رد پاکستان به سینه آمریکا درباره رابطه با ایران
  • مشارکت ۲۴۰ اثر در جشنواره شعر «طوفان القوافی»/ اختتامیه در بصره برگزار می‌شود
  • رادان: طرح نور، طرح امنیتی انتظامی نیست
  • تظاهرات دانشجویان در آمریکا یادآور اعتراض‌ها به جنگ ویتنام است
  • توطئه‌های دشمن علیه جمهوری اسلامی شکست خورد/ آمریکا به زودی از منطقه خارج می‌شود
  • طعنه سردار سلیمانی به کشورهای منطقه /هیچ پرنده خارجی نمی‌تواند از آسمان ایران عبور کند
  • آماده سازی گسترده ارتش اسرائیل برای حمله به رفح + تصاویر/ حماس آب پاکی را روی دست کشور‌های عربی ریخت/ تبدیل شدن نوار مرزی شمال اسرائیل به شهر ارواح+ فیلم
  • آماده سازی گسترده ارتش اسرائیل برای حمله به رفح + تصاویر/ حماس آب پاکی را روی دست کشور‌های عربی ریخت