Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا کاتب صبح امروز(دوشنبه) در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: پیش از تصمیم گیری سران قوا درباره اصلاح قیمت بنزین، برخی از بخش‌ها همچون مرکز پژوهش‌ها و بانک مرکزی نظرات کارشناسی خود را به سران قوا ارائه کردند و باید امروز هم آنان به مجلس گزارش ارائه کنند و پاسخگو باشند و اینکه صرفا ما از وزرای صمت و دادگستری که وظایفشان پس از اجرای این تصمیم است پاسخ بخواهیم، کافی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مردم این روزها می گویند ما هدفمندی و پول نمی خواهیم بلکه ثبات اقتصادی می خواهیم و باید به این مسئله توجه ویژه شود.

نماینده مردم گرمسار در مجلس با اشاره به صحبت های وزیر صمت مبنی بر اینکه جلسات ستاد تنظیم بازار هر روز برگزار می شود، گفت: ما باید واقعیت‌های جامعه را در نظر بگیریم و بر این مسئله قائل باشیم که اقتصاد علم است و سازوکار خودش را دارد و دستوری نیست. مگر ما به زور می‌توانیم به راننده وانت بگوییم که بنزین سه هزار تومانی بزن اما کرایه ها را زیاد نکن.

کاتب تصریح کرد: ما باید یک تصمیم قانونی اتخاذ کنیم و برای کنترل قیمت ها ساز و کار قانونی لازم است. لازم است که وزیر نفت پاسخ دهد که چقدر از سهمیه سوخت را تأمین کرده است.

وی با بیان اینکه ما نباید در سال رونق تولید بر سر تولید بزنیم، خاطرنشان کرد: مردم باید بدانند که مجلس با مردم صادق است و ما در تصمیم‌گیری برای اصلاح قیمت بنزین نقش نداشتیم اما حالا به دنبال کنترل قیمت سایر کالاها و خدمات هستیم و در زمان بودجه لازم است که یک تصمیم منطقی در این زمینه اتخاذ شود و نباید تصمیمات ما عجولانه باشد.

نماینده مردم گرمسار با بیان اینکه حرف های احساسی به درد مردم و مجلس نمی خورد، اظهار داشت: مرکز آمار باید میزان تورم پس از افزایش قیمت بنزین را توضیح دهد و انتظار ما این است که به این موضوع نگاه عمیق و ریشه ای شود.

کد خبر 4780205 زهرا علیدادی

منبع: مهر

کلیدواژه: غلامرضا کاتب مرکز پژوهش ها مجلس شورای اسلامی بانک مرکزی مجلس شورای اسلامی حسن روحانی هیئت دولت قیمت بنزین ارتش جمهوری اسلامی ایران انقلاب اسلامی ایران بنزین شورای نگهبان اسدالله عباسی قوه قضائیه ایالات متحده آمریکا علی لاریجانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۸۶۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد

«عبدالوحید فیاضی» منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس آینده اظهار کرد: فراکسیونی که منافع ملی را اولویت اصلی خود دانسته و خود را ملزم به تحقق مطالبات مردم بداند، قطعاً مهم‌ترین فراکسیون و فراکسیون اکثریت مجلس دوازدهم باید باشد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا تفاوت‌های سیاسی و حزبی منتخبان مجلس آینده باعث می‌شود که آن‌ها در مجلس آینده با یکدیگر وارد چالش شوند، افزود: در حال حاضر شاهد تنوع و تکثر از لحاظ گرایش سیاسی و حزبی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم اما قطعاً تمام تلاش خود را می‌کنیم که این تفاوت‌ها منجر به اختلاف اساسی بین نمایندگان مجلس آینده یا به عبارت دیگر، یقه‌گیری آن‌ها نشود.

فیاضی درباره گزینه احتمالی ریاست مجلس دوازدهم، گفت: از آنجایی که شاهد تکثر و گستردگی گرایش‌های سیاسی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم، پیش‌بینی درباره ریاست مجلس دوازدهم تا حدودی سخت است.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در ادامه درباره راهکارهای تحقق شعار سال، اظهار کرد: مجلس دوازدهم باید در آغازین روزهای خود درباره راهکارهای رفع مشکلات اقتصادی کشور با رویکرد جهش تولید مسایل لازم را در نظر گیرد.

فیاضی گفت: مسأله مهم بعدی درباره مشارکت مردم است و مجلس دوازدهم باید مکلف باشد که درباره مشارکت مردم بازنگری‌های لازم را داشته باشد؛ مشارکت مردم باید در حوزه‌های مختلف سیاسی و اقتصادی و کاملاً به صورت همه‌جانبه در نظر گرفته شود چراکه حکمرانی درست زمانی محقق می‌شود که مشارکت مردم را شاهد باشیم.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم گفت: ما بعضاً از جهش تولید و رفع تورم حرف می‌زدیم اما مشارکت مردم را نادیده می‌گرفتیم و به همین دلیل، فرمایش مقام معظم رهبری درباره مشارکت مردم در امر تولید می‌تواند بسیار مؤثر باشد و زمینه مشارکت مردم را در عرصه اقتصادی فراهم کند.

وی تصریح کرد: در امر اقتصادی، موانعی برای مشارکت مردم وجود دارد که برخی از این موانع، مربوط به موانع تولید و صدور و دریافت مجوز کسب و کار است که مجلس و دولت باید با همکاری یکدیگر، به دنبال گره‌گشایی از مشکلات اقتصادی مردم و مشارکت مردم در حوزه اقتصاد باشند.

فیاضی تاکید کرد: اصلاح نظام بانکی و ارزی هم مسأله بسیار مهمی است چراکه ما در حال حاضر شاهد افزایش شدید قیمت ارز هستیم که به علت فقدان مدیریت در حوزه ارز است؛ دلارزدایی هم بسیار ضرورت دارد چراکه سلطه دلار به نظام اقتصادی ما آسیب وارد کرده و باید با سیاست‌های درست کاری کنیم که نقش دلار در اقتصاد کشور به مرور کمرنگ شود.

کد خبر 6084389 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • کلنگ زنی مینی پالایشگاه دهدشت/ تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین
  • ریزش قیمت دلار در روز‌های آینده ادامه خواهد داشت
  • بازگشت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان
  • شورا رکن چهارم نظام تصمیم‌گیری کشور/ انتقاد از تضعیف جایگاه شوراها
  • مجلس به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد
  • قیمت دو برابری کالا‌های اساسی با جود تخصیص ارز ترجیحی
  • قالیباف به بانک مرکزی اولتیماتوم داد