Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج تازه‌ترین بررسی‌ها حاکی از آن است، رژیم مدیترانه‌ای به حفظ سلامت افراد کمک می‌کند و ضامن سلامت شنوایی آن‌ها نیز هست.

محققان این بررسی تأکید می‌کنند، رژیم‌های حاوی سبزیجات زیاد و گوشت قرمز کمتر به سلامت افراد کمک و از ابتلا آن‌ها به بیماری‌های مختلف جلوگیری می‌کند.

پژوهشگران آمریکایی در بررسی اخیر خود دریافتند، بزرگسالانی که گوشت قرمز کمتری مصرف می‌کنند و بیشتر سبزیجات می‌خورند، دست کم ۳۰ درصد کمتر احتمال دارد که شنوایی خود را از دست دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آن‌ها متوجه شدند رژیم‌های غذایی سالم به افراد کمک می‌کنند فرکانس‌های زیاد و متوسط ​​را بشنوند؛ مواد
مغذی موجود در سبزیجات، پرتقال، سبزیجات برگ دار و ماهی مفید هستند.

خوردن سالم گردش خون را بهبود می‌بخشد و ممکن است از آسیب‌های ناشی از اکسیژن کم جلوگیری کند.

کورهان، محقق اصلی این پژوهش می‌گوید: تغذیه سالم به سلامت شنوایی در پیری کمک می‌کند.

یافته‌های کورهان به تحقیقات گذشته می‌افزاید که نشان می‌دهد مواد مغذی خاص با کاهش میزان کم شنوایی در سال‌های بعدی مرتبط است.     منبع:بهداشت نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: رژیم غذایی شنوایی سبزیجات رژیم مدیترانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۸۶۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پویش سلامت دهان و دندان در شمال سیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، دکتر مجتبی رفیق دوست گفت: شعار جامعه جهانی دندانپزشکی دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم، عنوان شده و این پویش با هدف افزایش آگاهی جامعه درباره نقش سلامت دهان و دندان برگزار می‌شود و این پویش فرصت مغتنمی برای آگاهی رسانی به مردم و افزایش سواد سلامت دهان و دندان جامعه است.
وی از تاثیر بیماری‌های دهان و دندان در بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری دیابت، بیماری‌های تنفسی، زایمان زودرس و تولد نوزاد با وزن کم را یادآور شد و توجه به سلامت دهان و دندان در کاهش موارد ذکر شده را تاکید کرد.
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زابل افزود: بیماری‌های دهان و دندان به عنوان شایع‌ترین بیماری‌های غیر واگیردار شناخته می‌شود، بنابراین بهره‌گیری از دیدگاه عوامل خطر مشترک در بیماری‌های دهان و دندان و سایر بیماری‌ها به کنترل هر دو دسته بیماری‌ها کمک می‌کند.

دیگر خبرها

  • روزتان را با غذاهای پرانرژی آغاز کنید
  • اجرای پویش «سلامت دهان و دندان» در کردستان آغاز شد
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در شمال سیستان وبلوچستان
  • ۱۰ ماده غذایی که به شما در سفر به سوی کاهش وزن کمک می‌کنند
  • روزی بدون رژیم غذایی ؛ سالی یکبار آدم را نمی‌کشد!
  • محققان عنوان می کنند؛ نقش موثر رژیم غذایی گیاهی برای سیگاری ها
  • رژیم غذایی گیاهی برای افراد سیگاری مفید است
  • فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی
  • سلامت هوای کلانشهر مشهد؛ یک شنبه ۱۶ اردیبهشت
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار