Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیر برنامه های اشتغال فراگیر با بیان اینکه 87درصد متقاضیان طرح اشتغال روستایی دیپلم و کمتر بوده اند گفت:کل طرح های ارسال شده به بانک های عامل 162هزار و 425طرح است، طرح هایی که در شبکه بانکی تا کنون پرداخت شده است نزدیک به 10هزار میلیارد تومان است.
به گزارش خبرگزاری آریا، رامین اسدی، مدیرپروژه های سرمایه گذاری در برنامه های اشتغال فراگیر درباره آخرین وضعیت عملکرد اعطای تسهیلات اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری گفت: کل طرح های ارسال شده به بانک های عامل 162هزار و 425 طرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدود 10 هزار میلیارد تومان هم تسهیلات به طرح هایی که در شبکه بانکی بوده است پرداخت شده است. در مجموع 80درصد اعتبار ابلاغی برای پرداخت تسهیلات روستایی که به وزارت کار ارائه شده بود پرداخت شده است.
اسدی درباره پیش بینی ایجاد اشتغال در طرح اشتغال روستایی گفت:پیش بینی ایجاد اشتغال جدید و اشتغال ایجاد شده 260 هزار و 442 نفر است. این پیش بینی از ابتدای طرح تا کنون است.از این میزان حدود 60 درصد شغل جدید ایجاد شده است و 40 درصد باقی مانده شغل ایجاد خواهد شد.
مدیرپروژه های سرمایه گذاری در برنامه های اشتغال فراگیر در خصوص دسته بندی اختصاص تسهیلات به طرح های خرد، کوچک و بزرگ افزود: 97 درصد این اعتبارات به طرح های کمتر از 10 نفر اشتغال( خرد) بوده و هدف ما رسته ها بوده است.
وی با بیان اینکه 87 درصد متقاضیان طرح اشتغال روستایی دیپلم و کمتر از آن بوده اند گفت: حدود 13هزار و 380 میلیارد تومان از تسهیلات در مرحله چهارم پرداخت می شود. تسهیلات مرحله پنجم نیز همزمان با رشد پیشرفت فیزیکی طرح ها پرداخت می شود.
اسدی گفت: میزان فعالیت در طرح های منعقد شده بانک ها در بخش کشاورزی 71 درصد، صنعت 16 درصد و خدمات 13 درصد است. رسته های بخش خدمات در طرح های منعقد شده موسسات عامل ر 24 درصد گردشگری، بوم گردی 22 درصد، خدمات مدرن سازی تعمیر ماشین آلات و ادوات و مکانیزاسیون کشاورزی 13 درصد، خدمات حمل و نقل و لجستیک 9 درصد، فناوری اطلاعات و خدمات بازاریابی محصولات کشاورزی و دامی هر کدام 7 درصد و خدمات ورزشی 5 درصد و سایر را 13 درصد است. برای ادامه مسیر و پرداخت تسهیلات اشتغالی سهم بخش کشاورزی باید به 45 تا 50 درصد برسد. استان ها در ادامه کار در راستای اجرای طرح اشتغال روستایی باید الویت در پرداخت تسهیلات را به بخش خدمات دهند.
وی در پاسخ به اینکه برخی می گویند تسهیلات اشتغال روستایی به سمت خرید زمین هدایت شده است، آیا این موضوع را تأیید می کنید در گفت وگو با تسنیم گفت: فرقی که میان پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی با سایر تسهیلات وجود دارد این است که نظارت مرحله ای و مداوم از طرح ها وجود دارد. ما به گونه ای بررسی می کنیم که کوچکترین تخلفی صورت نگیرد. اگر طرحی اجرا نشود یا به درستی اجرا نشود،اپلیکیشنی تهیه شده است که بازدید می کنیم و مانع آن می شویم.نظارت دقیقی بر تمام طرح های پرداختی وجود دارد،اگر طرحی اجرا نشود، دستگاه اجرایی باید هم نظارت جدی بر طرح ها داشته باشد و هم مبلغ تسهیلات را با سود بالاتر بازپرداخت کند. در صورتی که طرحی اجرا نشود، مبلغ تسهیلات حتماً با استفاده از وثایق و تضامین بازگرفته می شود.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۸۷۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه مقاوم‌سازی اماکن روستایی، مؤثرترین اقدام در جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرهاست، گفت: سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در سال‌جاری، ۱۱هزار و ۵۰۰ فقره است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، رضا خواجه‌ای، امروز_ دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سهمیه استان زنجان در زمینه تسهیلات مسکن روستایی در سال‌جاری ۱۱۵۰۰ فقره با اعتباری بالغ بر ۴,۰۲۵ میلیارد تومان اعتبار است.

وی افزود: در حال حاضر میزان مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم‌سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید که این جهش در سابقه بنیاد مسکن کم‌نظیر است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه، متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند، افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود، که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می‌شوند.

خواجه‌ای از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت‌وساز در روستاها را افزایش داده است و همین مساله باعث می‌شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش پیدا کند.

وی با اشاره به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح‌های مقاوم‌سازی اماکن روستایی تصریح کرد: اهالی روستاهای استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کنند و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال خود و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه‌های خود را مقاوم‌سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان تاکید کرد: سعی ما بر این است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای را جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستاها و ارائه تعریف جدید از روستاها به عنوان واحدی تولیدی و فرهنگی آماده کنیم و بنیاد مسکن نیز بر اساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌های خود را بیشتر معطوف به روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته ادامه دهد.

کد خبر 751045

دیگر خبرها

  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • هزینه ۳۵ درصد وجوه سیب‌زمینی انبار شده در اردبیل پرداخت شد
  • پرداخت ۳۵ درصد وجوه سیب زمینی خریداری شده از کشاورزان اردبیلی
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!