Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ابوالفضل ابوترابی بیان کرد: آیت الله رئیسی سه روز قبل از افزایش قیمت بنزین وقتی در جریان قرار می‌گیرد نامه‌ای کتبی به آقای روحانی می‌زند و خواستار توقف این طرح می‌شود.

نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین اعلام می‌کند وضعیت حال حاضر کشور برای این کار مناسب نیست و خواستار شد این کار انجام نشود؛ البته آقای روحانی هیچ توجهی به این نامه آقای رئیسی نکردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: رئیس جمهور ۱۹ آبان در یزد سخنرانی کرد و می‌دانست که چند روز دیگر افزایش قیمت بنزین را داریم، به جای این که مردم را در آن سخنرانی اقناع کند و توضیح دهد و دستگاه‌ها را متحد کند، یک سخنرانی شبیه سخنرانی بنی صدر در دانشگاه تهران کرد که مایه اختلاف و تفرقه بود و از طرفی به دو دستگاه مهم به نام قوه قضاییه و سپاه پاسداران که امروز امید و اتکا مردم هستند به صورت غیر مستقیم هجمه می‌برد.

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: به جای این که در این روز‌ها همه دستگاه‌ها را متحد کنند هجمه هم وارد می‌کنند؛ این‌ها همه برای ما علامت سؤال است که آیا این کار‌ها عمدی است یا غیر عمدی انجام می‌شود و حتماً دستگاه‌های امنیتی باید درباره عمدی یا غیر عمدی بودن این کار‌ها اظهار کنند.

ابوترابی تصریح کرد: در هر صورت این کار‌های اشتباه به خصوص اقناع نکردن مردم توسط دولت و بی تدبیری‌ها باعث شد امروز این مشکلات برای کشور به وجود بیاید.

نماینده مردم نجف آباد در پایان گفت: قوه قضاییه باید برای برخورد با کسانی که به تحریک و تشویق مردم پرداختند ورود و برخورد کند و این‌ها باید تحت تعقیب کیفری قرار بگیرند؛ تشویق و ترغیب مردم به این دست کار‌ها به عنوان معاونت در اغتشاشات و زیر مجموعه جرایم امنیتی محسوب می‌شود.

منبع: صاحب نیوز

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قیمت بنزین ابراهیم رییسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۸۸۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، محمدعلی نیک‌بخت در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، گفت: برخی کارهای بر زمین مانده مانند تامین مواد اولیه و مشکل کمبود شکر را حل کردیم.

بیشتر بخوانید: قیمت انواع میوه و سبزی سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

وی ادامه داد: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه مربوطه نیازشان به شکر را تامین کنند.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به عملکرد بانک مرکزی در حوزه تخصیص ارز کالاهای اساسی در سال گذشته، گفت: سال ۱۴۰۲ بهترین سال برای تامین ارز کالاهای اساسی بود. ۱۳ میلیارد دلار ارز ترجیحی به نهاده‌های دامی و خوراکی‌های بخش کشاورزی تخصیص یافت.

نیک‌بخت با اشاره به شیوه وزارت جهاد کشاورزی برای ساماندهی بازار کالاهای اساسی، گفت: تامین از طریق تولید داخل را دنبال می‌کنیم به همین دلیل سیاست حداکثرسازی و یکنواختی تولید محصولات کشاورزی را دنبال می‌کنیم تا نوسانات کمی و قیمتی به حداقل برسد. همزمانی عید نوروز و ماه رمضان فشار زیادی برای تامین مایحتاج مردم ایجاد کرد، اما با برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های انجام شده با کشاورزان، عرضه محصول به بازار و قیمت‌ها را کنترل کردیم.

وی ادامه داد: وقتی عرضه به اندازه کافی انجام شود قیمت متعادل می‌شود. تک تک محصولات در بخش‌های تولید، عرضه و نظارت را دنبال می‌کنیم. مازاد نیاز کشور را بدون محدودیت صادر می‌کنیم.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به خرید تضمینی در سال ۱۴۰۳ گفت: پیوند بین صنعت، بازرگان و تجارت با بخش تولید و کشاورزی را طبق تجربه سال گذشته ادامه می‌دهیم. صنایع غذایی به عنوان بخشی از زنجیره که مسوولیت فرآوری محصولات خام مواد کشاورزی را بر عهده دارد، مورد توجه جهاد کشاورزی است. این صنایع به خدمت تولیدکنندگان درآید. به عنوان مثال انواع میوه، سبزی‌جات و سیفی‌جات امکان فرآوری، عرضه به بازار داخل و صادرات را دارد.

نیک‌بخت ادامه داد: به صورت مرتب با صاحبان صنایع کشاورزی جلسه داریم و آنان را تشویق به خرید محصولات مازاد کشاورزان می‌کنیم تا این هدف‌گذاری انجام شود. برای محصولاتی چون برنج، چای و دانه‌های روغنی در تلاشیم دولت خرید تضمینی را انجام ندهد، بلکه بازرگانان وارد کننده یا کارخانجات تولید کننده را وارد به انجام این کار کنیم. به عنوان مثال اعلام کردیم ۷۰ هزار تن دانه روغنی را بازرگانان و وارد کنندگان روغن یا دانه‌های روغنی از کشاورزان خریداری کنند.

وی با اشاره به نوسانات قیمتی بازار میوه، گفت: هیچ کمبودی در هیچ بخش بازار میوه و تره بار وجود ندارد. گرانی‌های جاری ناشی از کمبود کالا نیست، بلکه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌های مسوول است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229149 برچسب‌ها میوه و تره بار

دیگر خبرها

  • مادر روحانی شهید «حبیب الله رضایی» آسمانی شد
  • آسمانی شدن مادر روحانی شهید حبیب الله رضایی در رودسر
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • رئیسی پروژه‌ای که در دولت روحانی افتتاح شده بود را دوباره افتتاح کرد!
  • هم‌میهن آمریکا و انتساب رکورد تورمی روحانی به رئیسی!
  • بحران گرانی در اسرائیل؛ بنزین 2 دلار شد، مواد غذایی 20 درصد گران شد
  • فرمان علم الهدی به دولت رئیسی درباره گرانی ها
  • تفاهم نامه اجرای فیبرنوری بیرجند امضا شد
  • آیت الله علم‌الهدی: بهبود معیشت مردم در دستور کار دولت باشد
  • مردم از گرانی فوق العاده رنج می‌برند